עבור לתוכן

האם סטודנט באמת צריך מחשב נייד?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים! עוד שבועיים בשעה טובה אני מתחיל ללמוד הנדסת תקשורת בבן גוריון.

נשאלת השאלה - האם אני צריך מחשב נייד? אולי אפשר להסתפק במחשב נייח כשבתמורה לכסף אקבל מחשב הרבה יותר חזק?

נכון, מחשב נייד הוא "נייד", אבל האם באמת אני צריך את זה?

השאלה מופנת בעיקר לסטונדטים שאולי יתרמו לי קצת מהניסוין שלהם. תודה :]

פורסם

לא

ובהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם

הי stas51,

חלק מהשיקול צריך להיות כמה עמדות מחשבים יש על כל תלמיד בקמפוס. יש מקומות שיש בהם הרבה חדרי מחשבים וקל למצוא עמדה פנויה.

פורסם
  • מחבר

תודה לבחורת על!

וכמה עמדות? אני לא חושב שזה עקרוני, פשוט אני רוצה מחשב לעצמי שיהיה אצלי בחדר במעונות. ואני לא יצתרך ללכת לחדרי מחשבים של האונירסיטה.

וכאן בעצם קבור החתול - מחשב נייד או נייח?

פורסם

השאלה היא גם למה אתה צריך מחשב יותר חזק? אתה עומד לשחק משחקי מחשב?

יש למחשב נייד יתרונות בשביל סטודנט, אתה יכול לשבת בהרצאות עם המחשב ולסכם עליו במקום במחברת (או אפילו להקליט בקלות יחסית את כל ההרצאה...) את זה לא תוכל לעשות עם מחשב נייח...

פורסם

אלא אם יש לך המון נסיון עם MATH-TYPE קשה לסכם הרצאות הנדסיות על נייד (ראיתי את זה, אבל זה לא אפשרי למי שלא שולט בזה באופן שוטף).

לקחת את הנייד להרצאות זה לא עוזר במקצועות כאלו לרוב.

אבל, אם אתה הולך לגור במעונות ולחזור לחברה/הורים בספ"ש, אולי נייד גדול (15.4) יכול להיות טוב, כשהוא נייח לגמרי כשמתמשים בו, אבל אפשר לקחת אותו איתך כשאתה עובר ממקום למקום.

פורסם

השיקול המשמעותי שבגינו ,בזמנו, רכשתי מחשב ללימודים היה העבודה. בזמן העבודה ניתן, פה ושם, ללמוד בעזרתו.

כך הרגתי שתי ציפורים בלפטופ אחד.

פורסם
  • מחבר

משחק..אבל מוכן להתספק בגרפיקה כשהפילטרים לא מופעלים :]

בכל מיקרה, בבית יש לי מחשב נחמד. אז זה לא פונקציה כדי שאצרתך אותו בבית..

השימוש שחשבתי ללימודים הוא אם אצתרך אותו למעבדות מסויימות נניח, או באמת לקחת אותו איתי להרצאות, למרות שהדרך הישנה והטובה של סיכום במחברת עדיין נראת לי הרבה יותר נוחה..

לגבי עבודה, בשנתיים הראשונות אני מקווה שלא אצתרך לעבוד..וגם אם ואעבוד בהמשך לא חושב שבאמת אלמד במהלך, וגם אם כן - מחברת עם החומר בהחלט יכוה להחליף את הנייד..

פורסם

זה גם מאוד תלוי מה אתה לומד. אמנם לי יש זמן אני שאני אתחיל (אם אני אתקבל לעתודה אז ב"ה בשנה הבאה, אבל אם לא..), אבל זו דעתי - אם אתה לומד מקצועות עם הרבה מלל ואתה לא כותב בצורה ברוה ברור שנייד זה יתרון, זה הרבה יותר נוח. אם אתה לומד מקצועות שמתעסקים עם מחשבים/תכנות זה יכול להיות יתרון אבל החלט לא חובה, כי לא על כל עמדה יש את התוכנות האלה ולפעמים חדרי המחשבים פשוט תפוסים כך שזה בעייתי.

אבל אם אתה הולך ללמוד מקצועות עם הרבה מתמטיקה, כמו פיזיקה, הנדסה (לא מדבר על תוכנה/מחשבים ואולי גם חשמל) וכו' זה יכול להיות חיסרון לא קטן.

פורסם
  • מחבר

תודה יואב, אבל דברים שנראים בצורה מסויימת לפני לא חייבים להשאר אותו דבר.

בגלל זה רק אלה שסטודנטים כרגע\לשבער יכולים לתת את הדעה האובייקטיבית ביותר...

אז..מישהו מוכן להתנדב בלעזור לסטודנט לעתיד במצוקה?...

פורסם

אני לומד הנדסה ואין לנו אף אחד שמסכם את השיעורים תוך כדי במחשב.כשלמדתי בטכניון היה אחד כזה בכיתה.המחברת הרבה יותר טובה.ואפשר גם לצלם.לדעתי תקנה נייח

פורסם

אני לא סטודנט אבל לדעתי מחשב נייד לא יכול להיות חיסרון..

אם יש תקציב קח לך נייד טוב שיספיק לך לכמה שנים וזהו .

הרבה יותר כיף שיש לך נייד שאפשר לקחת לכל מקום .

פורסם

אם המחשבה שלך היא בכיוון של שימוש בו בהרצאות אז עדיף שתוותר. זה פשוט לא עובד.

מלבד זאת שלסחוב אותו ללא מטרה מוגדרת זה דיי מציק היות ואי אפשר לזרוק את התיק סתם באולם ההרצאות ולהעלם.

חסוך את הכסף הזה, אתה תזדקק לו ,באחריות.

פורסם

פשוט לא צריך.

תתרכז בלימודים ובהצלחה.

פורסם

תמיד אפשר לקנות נייד עם מצלמת אינטרנט מובנית ולצלם את כל ההרצאה(צריך גם מיקרופון, אבל זאת כבר לא בעיה..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים