פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים אני מפרט את המחשב מתקין דרייברים מתחיל לגלוש ואחרי איזה הוא נתקע פשוט אי אפשר לעשות כלום רק ריסט.אני לא יודע מה לעשות כבר 3 שבועות תעזרו לי בבקשה
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר אני מתקין את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב זהו יכול להיות שאני צריך את הדרייברים החדשים <?!?! לא מאמין
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אם תפרט קצת על המערכת שלך..אז נוכל לעזור...עדכנת דרייברים וכו ?מעבר לזה תעדכן דרייברים..ותריץ בדיקות שונות..כגון.. METEST לזיכרון..אנטי וירוס וכו..
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים פותח התרד...אני לא מבין מה קשה לך לפרט לגבי המערכת שלך...כמו כן אי אפשר לדעת ממה נובעת הבעיה (נכון לעכשיו)..ולכן ביקשתי שתריץ בידקות שונות..
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר אני יעשה את הבדיקות השונות אשמח לקבל הורדה שלהם ! וזה מעבד AMD 3000 לוח אם של גיגה בייט K8 1.5 גיגה ראם כרטיס מסך ניבידה 6600
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר לא אבל שפרמטתי את המחשב פעם אחת לפני הוא עשה לי גם את הבעיה הזאת אבל פתאום זה הסתדר אחרי פירמוט כמובן ! אבל הפעם זה לא מסתדר לי !!אשמח אם תוכל למצוא לי את הבעיה כי חבל שיתפרו אותי במחירים !!
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים תריץ בדיקה של אנטי וירוס ו Anti-Spyware - זה לבדיקת וירוסים ורוגלות.תריץ Memtest86+ (יש מדריך ב FAQ) - תוכנה לבדיקת הזיכרון.תריץ S&M - תוכנה לבדיקת המעבד / זיכרון / כרטיס מסך / ספק / דיסק קשיח.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר אחי הקובץ השני של התכונה שבודקת מעבד ספק וכל זה לא טובה אשמח לקבל חדשה !
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אחרי שהורדת את הקובץ אתה צריך לחלץ אותו בעזרת WinRAR או WinZIP.אחרי שעשית זאת אתה צריך ללחוץ על הקובץ S&M.exe התוכנה תרוץ ואז על מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על RUN.אם במהלך הבדיקה המחשב שלך מפעיל את עצמו מחדש יכול להיות שיש לך כשל בחומרה או טמפטורה גבוהה מידי במאמץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.