עבור לתוכן

מישהו יודע מה קורה עם LOST. אבודים

Featured Replies

פורסם

עלויות ההפקה של אבודים הם מהגבוהות אי פעם... אם לא קראתם אז רק הפרק פיילוט עלה איזה 3-4 מיליון דולר.

ABC לא יכולים למרוח את העסק יותר מדי כי הם פשוט יפשטו ת'רגל. חוצמזה אני חושב שהם רוצים לשמור על סטנדרטים מסויימים, מה שאי פאשר לעשות אם עושים איזה 5000 פרקים.

פורסם

לוסט כבר איבדה את הסטנדרטים האלו, כנ''ל פריסון ברייק.

פורסם

לוסט כבר איבדה את הסטנדרטים האלו, כנ''ל פריסון ברייק.

לוסט לא איבדה שום סטנדרטים.

פורסם
  • מחבר

LOST לדעתי לא איבדה מהסטנדרטים, רק מהחווית הצפיה בה. אחרי כ"כ הרבה פרקים שנמתחים כמו מסטיק ובלי מסקנות\תשובות פשוט לא כיף לראות סידרה כל כך איכותית.

פורסם

הבעיה עם לוסט היא שעל כל פרק טוב יש 3 פרקים מעפנים, והסדרה נהיית ממש מעניינת רק לקראת סופי העונות.

פורסם

עלויות ההפקה של אבודים הם מהגבוהות אי פעם... אם לא קראתם אז רק הפרק פיילוט עלה איזה 3-4 מיליון דולר.

ABC לא יכולים למרוח את העסק יותר מדי כי הם פשוט יפשטו ת'רגל. חוצמזה אני חושב שהם רוצים לשמור על סטנדרטים מסויימים, מה שאי פאשר לעשות אם עושים איזה 5000 פרקים.

העלויות הולכות ויורדות עם הזמן, מה שחשוב זה לשמור על הרמה של הכותבים.

פורסם

אתם מדברים על ABC כאילו זה רשת של קבצנים..

אין שום בעיה של תקציבים כשרוצים יש מלא מלא כסף

הכל תלוי ברייטניג כל עונה מביאה רייטינג מסויים ואת הכסף סופרים במדרגות אתם יודעים..

פורסם

^^ אני בידיוק שומע את הסאונד טרק של ארמגדון :P

וחזרה לנושא:

LOST היה ממש סידרה טובה...

בוויסטה יש לי גאדג'ט כזה שסופר לאחוד עד שהסידרה תשודר... וזה לא יפה... אתם מוכנים?...

125ימים, 0 שעות, 12 דקות.... :silly: לא יודע עד כמה זה נכון אבל זה מתסכל! :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים