פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים יש עונה 4? אין ? יהיו ספיישלים? משהו?כל מה שאני מוצא בגוגל זה מלפני הרבה זמן..
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר הם לא אמרו שלא תהיה עונה 4, זה מאכזב כמו הסוף של הירוס וכמו ההתחלה של נמלטים. אני צריך סידרה חדשה.. בכל מקרה תודה.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים תיהיה עונה רביעיתהיא תתחיל בפברואר ותיהיה בא רק 16 פרקיםולא יהיו בא הפסקות בכלל ככה יהיה העונה הרביעית ואז שוב החמישית אותה הדבר.וזהו אבודים תיגמר בעונה חמישית (עוד שנתיים )על כל זה המפיקים כבר הודיעו
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים תלמדhttp://next-episode.net/Lost/show/47/overview.htmlאחלה אתר, בדרך כלל מאד אמין
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים תיהיה עונה רביעיתהיא תתחיל בפברואר ותיהיה בא רק 16 פרקיםולא יהיו בא הפסקות בכלל ככה יהיה העונה הרביעית ואז שוב החמישית אותה הדבר.וזהו אבודים תיגמר בעונה חמישית (עוד שנתיים )על כל זה המפיקים כבר הודיעואבודים תיגמר בעונה השישית, עוד שלוש שנים.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים למה לא?אם לסידרה יש רייטינג יחסית טוב (ויש לה רייטינג טוב), היא תסתיים כמצופה (ב-2010).
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים NOT. זה לא אופרת סבון 'תה יודע... ועלויות ההפקה מאוד גבוהות. פאק רק עלות השכר של 2 המפיקים הראשיים מסתכמת בחוזה של 7 ספרות, כל אחד.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים גם אני קראתי שהיא תגמר בעונה השישית, לך תדע אם זה נכון. לא יגמרו כל עוד אפשר לחלוב את הפרה.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים NOT. זה לא אופרת סבון 'תה יודע... ועלויות ההפקה מאוד גבוהות. פאק רק עלות השכר של 2 המפיקים הראשיים מסתכמת בחוזה של 7 ספרות, כל אחד.על 24 שמעת?24 שעות, 24 פרקים ו24 עונות(או עד שקיפר סאטרלנד ירצח ע"י צופה עצבני שנמאס לו מהסדרה).
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים על 24 שמעת?24 שעות, 24 פרקים ו24 עונות(או עד שקיפר סאטרלנד ירצח ע"י צופה עצבני שנמאס לו מהסדרה).אני חושב שזה יקרה בקרוב... או לפחות מקווה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.