פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים סטפני לולה dx10 דאקסי וינטיר התבלבלת זה: ויטניר שושי ורוניקה ואלרי פומה עליזה מרינה כספית מרינדה סנורקה מרלין פיאסטה כרמן אלקטרה מאי ג'ניפר עריסה מלני מולה נמבי נינט קורטני לאב
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים דוכסית מארל. (נשואים פלוס.. מישהו? ...?) שלג זה שם יפה. בוא תהיה לא צפוי ומקורי, קרא לה גורי !
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר הייתי אומר שגורי זה לא השם הכי מתאים, במיוחד בהתחשב בעובדה שהיא תגדל להיות כלבה לא קטנה...
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים הייתי אומר שגורי זה לא השם הכי מתאים, במיוחד בהתחשב בעובדה שהיא תגדל להיות כלבה לא קטנה...אירוני משהו, כאילו.. דה..
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים ,תקרא לה Mazu.לא קשור, לא מוכר, אף אחד לא קורא לחיית המחמד שלו ככה. היא תהיה ייחודית
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים סילי - באנגלית זה נחמד אם תצעק לה - COME HERE SILLY- כלומר בואי הנה טיפשהאינטלמיורה - חובבי המכוניות יאהבוסורבט - אם היא כלבה חמוצה ואם מתוקה, קסטההיו שהציעו חומוס לזכר אז למה לא טחינה לנקבה?...כונפה, שרמוטה או פרחה תמיד יעבוד, בעיקר אם אתה לוקח אותה לטייל באזור תל ברוך
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר הכלבה קיבלה את השם בולי. ההחלטה הייתה לא רק שלי אלא של כל המשפחה... תודה על העזרה לכולם (למרות שנכתבו פה כמה הודעות הזויות למדיי..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.