עבור לתוכן

שאלה לגבי תגובה שקבלתי מתמיכה של WD

Featured Replies

פורסם

אני מתכתב כבר כמה זמן עם התמיכה של WD בקשר לבעיה שיש לי בהארד דיסק חיצוני שלהם. ובסוף שלחו לי את התגובה הזאתי:

Your Passport may not be able to draw enough power from a single USB port to work properly. What is your shipping address? I can send you a USB cable that draws power from two USB ports.

קודם כל לא הבנתי למה הוא מתכוון פה ב-passport.

לפי מה שהבנתי הוא אומר שפורט USB אחד לא מספיק בשביל הארדיסק וצריך לחבר אותו לשני יציאות USB. אבל אני לא מבין למה, הארדיסק בכלל מחובר גם לשקע חשמל בקיר, ה-USB זה רק להעברת נתונים אז למה זה לא מספיק?? ד"א הבעיה הייתה שהמחשב תמיד נתקע במהלך העברת קבצים מ/אל ההארדיסק.

דבר שני, הוא שואל אותי פה לגבי shipping address, הוא מתכוון לכתובת שלי? אני פשוט רוצה לוודא כדי לא לצאת טמבל. הוא מתכוון באמת לשלוח עד אליי את הכבל הזה? נראה לי מוזר כי רק המשלוח בטח יעלה יותר מהכבל...

פורסם

פספורט זה דגם של דיסק קשיח נייד של WD שמשתמש בשער ה-USB גם לתקשורת נתונים וגם לצורך קבלת זרם חשמלי.

wdfPassport_Portable_3.jpg

השאלה היא האם יש ברשותך את הדיסק הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

זהו שלא, יש לי את הדגם MyBook essential 160GB והוא מתחבר גם לשקע חשמל בקיר כמו שאמרתי וגם לUSB. והזה מהתמיכה הטכנית יודע את הדגם שלי אז למה לעזאזל הוא רושם לי את זה?

להגיד לו שהוא התבלבל ואין קשר בכלל לזה שהוא מחובר ליציאת USB אחת?

פורסם

התשובה שקיבלת מהתמיכה של WD אינה רלוונטית עבורך, תבהיר לתומך שאתה משתמש ב-MYBOOK ולא בפספורט.

מעבר לעניין התמיכה, ניסית להחליף כבל USB?

פורסם

האם יש לך איזשהו כונן וירטואלי מותקן במחשב - של אלכוהול 120% או דיימון טולז?

אם כן,יכול להיות מאוד שיש איזשהיא התנגשות התקנים בין שני הכוננים(החיצוני והוירטואלי),לי הייתה כזו בעיה שנפתרה רק ע"י הסרה של הכונן הוירטואלי.

פורסם
  • מחבר

התשובה שקיבלת מהתמיכה של WD אינה רלוונטית עבורך, תבהיר לתומך שאתה משתמש ב-MYBOOK ולא בפספורט.

מעבר לעניין התמיכה, ניסית להחליף כבל USB?

תודה שלחתי כבר לתומך תשובה.

לגבי החלפת כבל USB - לא ניסיתי אבל לא נראה לי שזה יעזור בגלל שהבעיה קיימת רק במחשב שלי, במחשב אחר כן הצלחתי להעביר קבצים ללא בעיה. ובנוסף כשהרצתי את תוכנת הדיאגנוזה של WD דרך המחשב שלי המחשב שוב נתקע, אבל כשאני מריץ אותה במחשב השני היא עוברת בסדר. בנוסף קיימות בעייות באיחוי ובדיקת שגיאות של וינדוס. ניסיתי לעשות כל מה שהוא המליץ לי אבל עדיין לא עליתי על הבעיה.

האם יש לך איזשהו כונן וירטואלי מותקן במחשב - של אלכוהול 120% או דיימון טולז?

אם כן,יכול להיות מאוד שיש איזשהיא התנגשות התקנים בין שני הכוננים(החיצוני והוירטואלי),לי הייתה כזו בעיה שנפתרה רק ע"י הסרה של הכונן הוירטואלי.

כן יש לי. אני אוריד אותו ואנסה שוב לבדוק את הארדיסק החיצוני. תודה על העצה.

פורסם

איזה תוכנה של כונן וירטואלי יש לך?

אלכוהול ידועה בבעייתיות שלה ולדיימון טולז יש לפעמים בעיות עקב התקן הSPTD.SYS שגורם לבעיות עם מנהלי התקנים - אם יש לך דיימון תעקוב אחרי ההוראות באתר שלהם,צריך להוריד איזשהוא קובץ ולהריץ אותו בשורת פקודה ביחד עם תוספת על מנת להסיר לחלוטין את הSPTD.SYS.

פורסם

על אילו לוחות אם ניסית? אולי יש לך USB1.1, ואתה צריך 2?

פורסם

^^ + ניסית לחבר ליציאת USB אחרת? (במחשב שלך ..)

פורסם
  • מחבר

איזה תוכנה של כונן וירטואלי יש לך?

אלכוהול ידועה בבעייתיות שלה ולדיימון טולז יש לפעמים בעיות עקב התקן הSPTD.SYS שגורם לבעיות עם מנהלי התקנים - אם יש לך דיימון תעקוב אחרי ההוראות באתר שלהם,צריך להוריד איזשהוא קובץ ולהריץ אותו בשורת פקודה ביחד עם תוספת על מנת להסיר לחלוטין את הSPTD.SYS.

יש לי אלכוהול, וכרגע הסרתי את כל הכוננים הוירטואליים שהיא יצרה וניסיתי שוב להעביר קבצים מהאדיסק החיצוני לפנימי והמחשב שוב נתקע. ניסיתי גם להריץ בדיקת שגיאות והמחשב נתקע בשלב 4. לעומת זאת כשאני מריץ עליו בדיקת שגיאות כשהוא מחובר למחשב אחר - הוא עובר את הבדיקה, אך זה לוקח ממש ממש הרבה זמן - שעה וחצי אפילו.

הלוח אם שלי הוא DFI inifinity nforce4 ultra. ויש בו USB2 בדוק. ניסיתי לחבר לכל יציאה אפשרית. למרות שהזה מהתמיכה אמר לי לחבר את הכבל ישירות למחשב ולא ל-usb hub, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק אומר - איפה נמצא ה-hub ואיפה זה "ישירות"?

בנוסף, הוא המליץ לי לעדכן ביוס, אבל אני קצת מפחד כי אף פעם לא עשיתי את זה, אז אני מנסה להמנע מזה כמה שאפשר.

ועכשיו במייל האחרון שהוא שלח לי (שד"א בו הוא באמת התנצל והודה שהתבלבל בסוג הכונן שלי) הוא אמר לי שאני צריך לקנות USB PCI card, בגלל שהבקר USB המובנה בלוח אם כנראה לא תואם לכונן החיצוני, מכיוון שיש בעיות בקריאה וכתיבת קבצים אפילו אחרי התקנה מחדש של וינדוס.

כך שנשארו לי רק שני דברים לעשות - לקנות כרטיס USB או לעדכן ביוס. ומצד אחד אני מפחד שאני אקנה סתם כרטיס USB וזה לא יעזור, ואז אני אצטרך בכל מקרה עדכון ביוס, ומצד שני אני מפחד לעדכן ביוס....

פורסם

אני חושב שבישירות הוא התכוון לחבר את החוט בFRONT של לוח האם, ולא בצד.

תלך לחנות כלשהי ותבקש מהן לבדוק אם זה עובד עם כרטיס USB. אם כן תקנה, אם לא אל תקנה. אני לא חושב שזה יהייה כל כך אכפת להם(במיוחד לחנויות בלי הרבה לחץ), מכיוון שבדרך כלל מקבלים כאלה עם לוחות אם מסויימים בבאנדל, ובטוח יש להם כמה זרוקים כאלה איפשהו.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שבישירות הוא התכוון לחבר את החוט בFRONT של לוח האם, ולא בצד.

אבל טכנית מה זה אומר? יש לי חיבורי USB מאחורי המארז, שבעצם מחוברים ללוח אם בצד בתוך מן קופסאות מכסף, ויש את חיבורי ה-USB שמקידמת המארז, שמחוברים בחוטים לחיבורים שנמצאים על הלוח אם במקומות שונים. אז איפה פה זה ה-FRONT ואיזה לא? לפי מה שהבנתי בעיקרון עדיף תמיד לחבר לצד האחורי של המארז. ובכל אופן ניסיתי לחבר בשניהם אז זה לא זה.

לגבי כרטיס ה-USB, אני לא בטוח שאני אצליח למצוא פה חנות שתסכים להקדיש מזמנה בשביל זה, גם ככה האנשים שם עושים טובה שהם מדברים איתך בכלל.... תודה על העצה אבל.

פורסם

לא מקדימה ולא מאחורה.

כשאתה פותח את הדלת של לוח האם, יש על הלוח תושבת להכניס לשם חיבורים נוספים.

וכן, הFRONT מחובר לזה(ולעיתים יש חיבורים נוספים שלא משתמשים בהם).

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר זה בעצם להוציא את החוטים שמחוברים לקדמת לוח אם (ולקדמת המארז בצדם השני) ולהכניס את כבל ה-USB של הכונן ישירות לחיבור הזה? כי אני לא רואה חיבורים נוספים פנויים.

פורסם

הכוונה היא שתחבר את ההתקן שלך ישירות לחיבורים האחוריים .

יש לך מאחור את החיבורים של המקלדת/עכבר , ולידם יש גם כן חיבורי USB .

חבר את הדיסק הקשיח לאחד מהחיבורים האלה .

כל שאר החיבורים שלך על הלוח , נחשבים ל"HUBS" , שרשורים של הבקר שלך .

במידה וגם בחיבורים העליונים שלך בלוח הדיסק לא יעבוד , ייתכן מאוד שיש לך פשוט בעיה בלוח עצמו . נסה לחבר לשם דיסק און קיא , ותבדוק אם הוא עובד או לא .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים