עבור לתוכן

שאלה על טטרנים ועל צורך בפיהוק

Featured Replies

פורסם

מדוע אנחנו מפהקים מידי פעם? מה השימוש של זה?

ודבר נוסף, נדבקתי במשהו שגורם לי להרגיש לא טוב ועם זאת כל מה שאני מכניס לפה מתקבל ללא טעם כאילו שנהייתי טטרן (אנשים שאין להם חוש טעם)

איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי משחת שיניים, ניסיתי סחוג של ת'מנים וזה גם לא עזר... איך אני יכול להחזיר לעצמי את הטעם בפה?

פורסם

למעשה, טטרן הוא אדם בלי חוש ריח...

פורסם

תתרן זה עם ת' (המילה האחרונה במילון).

עד כמה שאני זוכר מהטלויזיה ההסבר היחיד שמצאו לפיהוקים הוא סילוק גזים (פד"ח) מהריאות.

ודבר נוסף, נדבקתי במשהו שגורם לי להרגיש לא טוב ועם זאת כל מה שאני מכניס לפה מתקבל ללא טעם כאילו שנהייתי טטרן (אנשים שאין להם חוש טעם)

יכול ליהיות שהאף שלך סתום במקרה? כי כשהאף סתום אז הכל מאבד את הטעם שלו (מרגישים רק מתיקות, חמיצות, מליחות, מרירות, טעם בשם אוממי, ואולי גם חריפות, לא זוכר).

מה שלא יהיה, לך לרופא.

פורסם

תנסה ווסאבי, אני לא אחראי לתוצאות/הוצאות האשפוז.

Wassabbbi :silly:

פורסם

כפועל יוצא מזה שאין לאותו אדם חוש ריח, גם חוש הטעם שלו נדפק, ולכן הוא מסוגל רק להרגיש את המרקם של האוכל... לא חוויה נעימה במיוחד.

פורסם

זה שאתה לא מרגיש טעם זה חלק מתופעות הלוואי של המחלה. תטפל בה והכל יעבור.. :nixweiss:

ואנחנו מפהקים כדי להוציא פחמן דו חמצני מהריאות ולהכניס הרבה חמצן במכה- להתעורר.

פורסם

או בתגובה לפיהוק של מישהו אחר - סוברים שזה שריד מתקופת הקופים, שימפנז אחד היה נוהם עלייך, אינסטינקטיווית היית מגיב בנהמה, ומשם נוצר הרפלקס של לפהק כשמישהו אחר מפהק לידך.

פורסם
  • מחבר

אם ככה, מה הוא הכינוי לאדם ללא חוש טעם?

וכן הייתי מצונן אבל הצינון כבר חלף, לעומת זאת הקול המצונן לא עבר יכול להיות שעד שהקול שלי יסתדר חוש הטעם שלי יחזור?

^^

הנחתי שהסיבה קשורה לתקופה כלשהי שהיה לה שימוש פעם רק לא ידעתי מה.

פורסם

חוש הטעם מושפע מאוד מחוש הריח, אתה מסוגל להריח דברים? [יכול להיות שאתה לא מרגיש טעם כי אתה לא מריח ואז זה בכל זאת נחשב כתתרנות].

פורסם

אם ככה, מה הוא הכינוי לאדם ללא חוש טעם?

וכן הייתי מצונן אבל הצינון כבר חלף, לעומת זאת הקול המצונן לא עבר יכול להיות שעד שהקול שלי יסתדר חוש הטעם שלי יחזור?

^^

הנחתי שהסיבה קשורה לתקופה כלשהי שהיה לה שימוש פעם רק לא ידעתי מה.

אם עדיין יש לך קול "מצונן" כנראה שהאף שלך סתום.

פורסם
  • מחבר

חוש הטעם מושפע מאוד מחוש הריח, אתה מסוגל להריח דברים? [יכול להיות שאתה לא מרגיש טעם כי אתה לא מריח ואז זה בכל זאת נחשב כתתרנות].

לא אני לא מריח כלום כרגע... אני מניח שהבנתי מה הסיבה :P

פורסם

תאכל חרא ואני מניאק אם לא יחזור לך חוש הטעם

:lol:

פורסם

לא יפה להספים :cool2::smile1:

פורסם

פיהוק - בשביל חמצן

בקשר לזה שאתה חולה, תפתור תמחלה יעבור לך מה השאלה? חח

ואם האף סתום אבא שלי אמר לי פעם משהו עם להדות וודקה לא זוכר בדיוק, אם אתה רוצה אני ישאל אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים