עבור לתוכן

דחוף: חנות מחשבים טובה ואמינה עם ביקורות טובות באיזור תל אביב.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם אני מזמין למשל מzigzag מחשב ישיר הביתה, אני יכול לשלם לשליח? ולבדוק באותו זמן את המחשב והכל?

פורסם

אם אני מזמין למשל מzigzag מחשב ישיר הביתה, אני יכול לשלם לשליח? ולבדוק באותו זמן את המחשב והכל?

אתה לא חייב לשלם לשליח אתה יכול לבצע את תשלום המישלוח דרך זיגזג. ואין לך מה לחשוש בקשר לבדיקת המחשב כי אתה קונה ממקום הכי אמין בארץ. וחץ מזה הם מריצים בתוכנות מאמץ את המחשב לכמה שעות לפני שהם מוסרים ללקוח...

פורסם
  • מחבר

כן הבנתי שזיגזג באמת הכי טובים שיש...

אבל אני ממש מתבאס כי אין להם כמה חלקים שאני צריך (זיכרונות, כרטיס מסך...)

פורסם

כן הבנתי שזיגזג באמת הכי טובים שיש...

אבל אני ממש מתבאס כי אין להם כמה חלקים שאני צריך (זיכרונות, כרטיס מסך...)

אז מה, גם אני שהרכבתי את המיפרט שלי לא היה להם את כל הרכיבים שהזמנתי. אז הזמנתי דרכם את השאר...

פורסם

אין לזיגזג מונופול על השירות הטוב

יש עוד חנויות שנותנות שירות טוב עם מחירים טובים

פורסם

נכון אבל היא הכי טובה, והכי מקצועית.

בנוסף היא [העובדים] באמת אוהבת את כל התחום וממש מבינים ולא סתם בובות ראווה שמנסות למכור :screwy:

פורסם

כן אבל לא ברמה של זיגזג...

פורסם

נכון אבל היא הכי טובה, והכי מקצועית.

בנוסף היא [העובדים] באמת אוהבת את כל התחום וממש מבינים ולא סתם בובות ראווה שמנסות למכור :screwy:

אני מבין שיש לך נסיון ארוך טווח עם כל החנויות באזור, הכולל הזמנות של מוצרים באלפי שקלים ומקרים שבהם היו לך בעיות עם מוצרים והיית צריך לממש אחריות, כך שאתה יכול לקבוע בבטחון מי החנות בעלת השרות הכי טוב?

פורסם

נפלתי קורבן למספיק חנויות עלובות שאני לא אנקוב בשמן ::)

מעדיף להיצמד לחנות או שתיים איכותיות שהאחריות שלהן הוא מעל הכל מאשר מחיר זול,

כמו שאומרים, עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ.

פורסם

נפלתי קורבן למספיק חנויות עלובות שאני לא אנקוב בשמן ::)

מעדיף להיצמד לחנות או שתיים איכותיות שהאחריות שלהן הוא מעל הכל מאשר מחיר זול,

כמו שאומרים, עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ.

אני מסכים איתך במאה אחוז, ולכן אני כבר כמה שנים קונה הכל בלוג'יק בלי להתחשב במחירים, ועדיין, לקבוע שחנות אחת היא הכי טובה, זה דבר בלתי אפשרי לעשות בתור צרכן בודד.

פורסם

אני מסכים איתך במאה אחוז, ולכן אני כבר כמה שנים קונה הכל בלוג'יק בלי להתחשב במחירים, ועדיין, לקבוע שחנות אחת היא הכי טובה, זה דבר בלתי אפשרי לעשות בתור צרכן בודד.

מצטער להודיע לך שהוא לא צרכן בודד. אם היית קורא את כל הדיונים פה בפורום בנושא היית מסיק מסקנה הפוכה. ואתה יכול לבדוק בעצמך תאמין לי גם אתה תגיע לאותה מסקנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים