עבור לתוכן

סיפור על שירות מזעזע בחנות גיבור מחשבים בעת נסיון לקניית מסך DELL 2007FP

Featured Replies

פורסם

בהצלחה , תביעה מוצדקת לחלוטין.

• תגובות 159
  • צפיות 17.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהצלחה וכדאי שתתארגנו כל אלה שנמצאים במצב דומה ותקחו עורך דין טוב ותעשו תביעה יצוגית, תתחלקו בהוצאות במילא בתביעה החנות תידרש לשלם הוצאות משפט. והגיע הזמן שתודעת השירות והאמינות של החנות תתחיל להיות גורם חשוב אצל הרוב ולא רק אצל מביני דבר וככה חנויות כמו k.s.p גיבור ואיבורי יעלמו אט אט.

פורסם

כשבאתי להתעמת איתו ביום חמישי הזה, אז כמובן שהוא לא היה בחנות וכמובן שהמוכרים בחנות לא היו מוכנים להתקשר אליו.

הם אמרו לי שאין לי מה לבוא לחנות כי כשיגיע המסך הם יתקשרו אלי ואני צעקתי שזה נראה להם הגיוני שאחרי יותר מחודש ששילמתי אני אשב בבית ואחכה לטלפון שיגיע מתישהו מהחנות?!

ביקשתי שיתקשרו לואדים שיאמרו לי שאני בחנות רוצה לדבר איתו - הם לא היו מוכנים.

ביקשתי שיחתמו לי על המכתב ביטול - הם לא היו מוכנים.

ביקשתי שיאמרו לואדים שאני הולך לתבוע אותו - הם לא היו מוכנים.

אני חייב לציין שבמהלך החודש יצא לי להתעמת עם ואדים ושוב ושוב הוא אמר לי שהמסך בדרך ואין לי מה לדאוג....

ואחר כך הוא גם אמר לי שהוא ביטל את העסקה ואני בדקתי גם בויזה, גם בחברת גמא (חברה סליקה שגיבור מחשבים עובדים איתה) וגם בשבא (מערכת הסליקה הארצית) ובכל המקומות הללו נאמר לי מפורשות שהם לא קיבלו פקס לביטול עסקה.

והשבוע הזה אני הולך לתבוע אותם, לתבוע אותם, לתבוע אותם, לתבוע אותם!!!!!!!

ואני קורא לכל שאר האנשים פה ששילמו כסף לגיבור מחשבים ועדיין לא קיבלו את המוצר שלהם - לתבוע אותם, לתבוע אותם, לתבוע אותם!!!!!!!![br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 23:36:25

מה הכוונה?!!?

שילמתי כסף ולא הביאו לי מוצר אחרי יותר מחודש - מה אתה מצפה שאני אעשה!? אני הולך לתבוע אותם!!

אז למה אתה לא הולך לתבוע אותם? ;)

פורסם

מה הכוונה?!!?

שילמתי כסף ולא הביאו לי מוצר אחרי יותר מחודש - מה אתה מצפה שאני אעשה!? אני הולך לתבוע אותם!!

הכוונה היא שאתה לא עושה מה שצריך לעשות.

זה שהוא אמר ככה, ואתה אמרת ככה, והעובדים שלו בכלל אמרו לך משהו אחר לא שווה כלום.

אתה עוד עלול למצוא את עצמך נדרש לשלם הוצאות משפט.

מה שאתה צריך לעשות זה לכתוב מכתב, בו אתה מגולל את פרטי האירוע כולל שמות ותאריכים של האנשים שדיברת איתם.

את התאור הזה יש לבצע בצורה עובדתית בלבד, בלי שמות גנאי או התלהבות יתר.

בסוף המכתב אתה כותב שאתה דורש שיספקו לך את המסך שהזמנת תוך שבועיים, או לחלופין שיחזירו לך את כספך.

את המכתב הזה אתה שולח אליהם בדואר רשום עם אשור מסירה. כל תקשורת נוספת איתם תהיה מגובה במכתבים רשומים בלבד.

במידה ולא מספקים את המסך או הכסף תוך שבועיים, אתה מגיש נגדם תביעה בבית משפט לתביעות קטנות, מגובה בכל הניירת.

זהו, נורא פשוט.

פורסם

^^^

כבר אמרתי את זה לפני הרבה עמודים. מכתבים רשומים, ואם אפשר אז גם הקלטות. אבל, אחרי כל ההתקשרויות האלה מספיק רק מכתב רשום אחד ואח"כ הגשת תביעה (אפשר גם בדואר).

בהצלחה וכדאי שתתארגנו כל אלה שנמצאים במצב דומה ותקחו עורך דין טוב ותעשו תביעה יצוגית, תתחלקו בהוצאות במילא בתביעה החנות תידרש לשלם הוצאות משפט.

זה תביעות קטנות. לא צריך עורך דין, והוצאות המשפט מאוד נמוכות.

פורסם
  • מחבר

אני הייתי בחנות הזאת עשרות פעמים, ישבתי ודיברתי שם עם כולם, בלי צעקות ובלי עצבים.

בהתחלה ביקשתי שוב ושוב שיביאו לי את המסך ולבסוף (אחרי שכבר קניתי את המסך בחנות אחרת) ביקשתי שיבטלו לי את העיסקה.

דיברתי אף עם מנהל החנות ואדים שאמר לי שהוא כבר ביטל לי את העיסקה והדפיס לי מכתב זיכוי מהמחשב (בדקתי והמכתב הזה הוא לא בר תוקף בשביל ויזה כדי שהם יבטלו את העיסקה).

עבר כבר שבוע מאז שהוא לכאורה ביטל לי את העיסקה ועדיין העיסקה לא בוטלה.

אני באמת ובתמים לא רואה כל סיבה לשלוח מכתב לחנות מכיוון שבעל החנות וכל העובדים מכירים את הסיפור בפרטי פרטים וכמו כן אם הם לא עונים לעשרות הטלפונים שהתקשרתי לחנות ולא מגיבים למיילים ששלחתי לחנות אני לא רואה אותם גם עונים למכתב רשום שיגיע לחנות.

אני לא רואה אפשרות שאני אפסיד בתביעה הזאת מכיוון ששילמתי כסף ולא קיבלתי מוצר אחרי יותר מחודש (!!) מאז הרכישה.

אז אני חושב שחבל לי לבזבז זמן בלשלוח מכתב ולחכות ולהמשיך להתברבר עם החנות הזאת.

נעשה לי עוול!! ואני רוצה לתקן אותו.

אני לא מחפש לעשות פה קופה בחנות הזאת או כל דבר אחר. אני רק רוצה בחזרה את הכסף שלי ותו לא!!

פורסם

אתה לא רוצה לקבל את העצות של אנשים מעט יותר מבוגרים ומנוסים ממך - תעשה מה שאתה מבין.

פורסם

קנית מסך בחנות אחרת - מהמסך לפחות אתה מרוצה :jump:?

פורסם

רצוי בהחלט מכתב מכיוון שמכתב הינו ראיה משפטית להבדיל מסיפור של " הייתי בחנות וכו' " - ( שזו גם ראיה אם יש לה סימוכין בעדות של עוד אדם כלומר - עד / עדים) אני בטוח שהמוכרים בחנות לא יעידו לטובתך שהיית שם .

אבל אם הזמן הוא חשוב אז ניתן למסור את המכתב בצורה ידנית מה שנקרא מסירה אישית אם על ידי אדם נוסף או על ידך רצוי להחתים את מקבל המכתב וזו הראיה שלך. ( כמובן לתעד את זמן המסירה ולפחות את שם המקבל אם הוא אינו רוצה לחתום על קבלת המכתב )

ועותק המכתב הנמסר הוא ראיה ( במכתב הזה אתה יכול לכתוב את הצד שלך ואת הדרישות שלך מהחנות - רק להבדיל מהדברים הנכונים שנאמרו כבר , הייתי מוסר להם את המכתב ומראה להם את הטפסים של בית המשפט ( שעדיין לא מלאים ומודיע להם שאם הם לא סוגרים איתי את העיניין עכשיו , אז הצעד הבא שלך הוא ללכת למלא את הטפסים של התביעה ולהגיש אותם . לבטל את התביעה תמיד אפשר ) כך הם יראו שאתה רציני

מכתב שמסירתו תועדה הינו אסמכתה משפטית ( דואר רשום / שליח וכו' )

פורסם
אני באמת ובתמים לא רואה כל סיבה לשלוח מכתב לחנות מכיוון שבעל החנות וכל העובדים מכירים את הסיפור בפרטי פרטים וכמו כן אם הם לא עונים לעשרות הטלפונים שהתקשרתי לחנות ולא מגיבים למיילים ששלחתי לחנות אני לא רואה אותם גם עונים למכתב רשום שיגיע לחנות.

למרות שאני מבין מאוד את העצבים שלך, חבל שאתה מגיב ככה. התחלת בצורה נכונה, תמשיך ככה. כאמור, תביעה היא הפיתרון האחרון, אבל לעיתים היא גם הפיתרון היחיד. בשביל שזה לא יהיה לשווא (ואל דאגה, אתה תחכה כשנה לתור בבית משפט) עדיף שתהייה מוכן להשקיע עוד כמה ימים/שבועיים גג ותעשה הכל בדואר רשום. המכתבים הרשומים יחד עם אישור מסירה הם לא בשביל שבעל החנות יידע על מה מדובר. הם בשביל שיהיה לך גיבוי ממשי בבית משפט, ולא עמדה שלך מול שלהם.

Nemesis רושם דברים נכונים, וכדאי שתקשיב לעצה שהוא נתן לך.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אתה לא רוצה לקבל את העצות של אנשים מעט יותר מבוגרים ומנוסים ממך - תעשה מה שאתה מבין.

אני כן רוצה לקבל עצות וכן מעוניין לסיים את הסיפור הזה בצורה הטובה ביותר.

בלי מכתב רשום אין לי "קייס" בבית משפט?

לא מספיק לראות שרכשתי את המוצר לפני יותר מחודש ועדיין לא קיבלתי אותו?

הרי יש לי את הטופס זיכוי שמנהל החנות הוציא לי לפני שבוע - האם זה לא מספיק כדי לחייב אותם לבטל לי את העסקה?

אני מאוד אשמח לדעת עוד מידע על חשיבות המכתב הרשום שאתם מציעים לי לשלוח, ואיך לסיים את הסיפור הזה בצורה הטובה ביותר.

פורסם

המכתב הרשום חשוב מאוד.

זה מראה לבית המשפט שלא באת לבזבז את זמנו, ומיצית את כל דרכי הפעולה אשר עומדות בפניך לפני שפנית לבית המשפט.

פורסם

יש לך קייס, אבל בכ"ז צריך לעשות דברים בצורה מסודרת.

כמה כבר יעלה לך מכתב רשום עם אישור מסירה? 20 ש"ח? תוסיף את זה להוצאות משפט.

בכל מקרה תצטרך לחכות למשפט לפחות חצי שנה, אז זה באמת כ"כ משנה לך לחכות עוד שבועיים?

פורסם
  • מחבר

טוב, אני אשמח אבל לדעת בדיוק מה לרשום במכתב.

מה אני אמור לכתוב?

לשלוח את המכתב עם העתקים?

פורסם

תנסח מכתב מנומס שבו אתה מבקש את המוצר שהזמנת או את החזר הכסף ששילמת. תייצר למכתב הזה לפחות 2-3 עותקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים