עבור לתוכן

מתחזק חוות שרתים

Featured Replies

פורסם

לא מצאתי על זה מידע בגוגל, מישהו יכול לספר לי מה בדיוק עושים במקצוע?

משכורת? ידע נדרש?

פורסם

אני רק יכול להעריך שהמטרה שלו זה לבדוק שכל השרתים במצב תקין

ושאין שום תקלות אצלהם, ידע נדרש בטח יהיה משהו בתכנות ואלקטרוניקה..

משכורת.. אין לי מושג

פורסם

נתחיל מזה שאין מקצוע כזה, אלא אם כן אתה מתכוון לאיש שמתקן את המזגן או מטאטא את הרצפה בחווה.

'חוות שרתים' זה מושג מאוד רחב - חווה יכולה להיות חדר של 2 מטר עם שני מחשבי פנטיום 3 או קומפלקס של אלפי מטרים מרובעים, עם אלפי שרתים מכל הסוגים, הכל תלוי בארגון.

ככלל, כדי שייתנו לך בכלל להתקרב לחוות שרתים רצינית, אתה צריך ידע מעמיק ברשתות והסמכות רשמיות, בעיקר של סיסקו, צ'קפוינט, מיקרוסופט או Red-Hat (שתי החברות הראשונות עוסקות בתשתיות, ניהול רשתות ואבטחת מידע ושתי האחרונות עוסקות בניהול הארגון ברמה האפליקטיבית [מהמילה Application], כלומר ניהול המערכות השונות שרצות על גבי הרשתות).

המשכורת תלויה בראש ובראשונה בארגון ובידע ובנסיון שיש בידך.

פורסם
  • מחבר

לפי מיטב הבנתי, ניתן לעסוק בתחזוק חוות שרתים [או איך שלא קוראים לזה, איך באמת קוראים לזה? מנהל חוות שרתים?],

לאחר השירות הצבאי להלן[בתמונה]:

האם זה נכון לדעתך מינימייזר?

או, מנגד, במה ניתן לעסוק לאחר שירות שכזה לדעתך?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתעלם מכל מה שרשום בדף הזה, הצבא אוהב להשתמש במילים גדולות כדי לפתות מלש"בים לפרויקטים שהוא צריך כ"א בשבילם.

אין לי מושג מה זה פרויקט עדן ובמה מתעסקים שם (אם זה חלק מלוט"מ אז אני מניח שזה אכן קשור לרשתות ולתשתיות התקשורת הצה"ליות, שזה כן נותן רקע מסוים ברשתות ויתרון מסוים באזרחות, אבל אין לי מושג מה רמת המקצועיות שמגיעים אליה), לכן אני לא יכול לענות לך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים