פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים למי שלא התעדכן, מחירי כביש 6 הולכים לעלות בקרוב, ובאופן ניכר, מסתבר שהזיכיון שלהם מאפשר להם להעלות מחירים באופן שרירותי כל רבעון.בגרמניה רצו להעלות את המחירי הרכבות בסכום זעום וניהלו נגדם שביתת צרכים, במשך כל השביתה אחד לא עלה לרכבת,לי באופן אישי נמאס מהעשיקה הזו שמקבלת לגיטימציה חוקתית מהממשלה, אני באופן אישי לא הולך להתקרב לכביש הזה.השאלה היא איך להעלת את זה לרמה ארצית ולתודעה - פשוט לא להכנס לכביש 6 עד שיבטלו את העלת מחירים?
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים כביש שש היא חברה פרטית, הם קיבלו זכיון לבנות את הכביש ולנהל אותו במשך X שנים הם צריכים להרויח מספיק כסף כדי לכסות על בניית הכביש תחזוקתו השוטפת וכמובן להרוויח מכל העסק.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מחבר הם חברה פרטית שקיבלו זיכיון על שטח ציבורי כדי לספק שירות ציבורי תחת חוקים מאוד ברורים, אומנם הם עומדים בחוקים, אבל אלו לאו דווקא לטובת האזרח.בנוסף, זה לא משנה אם הם חברה פרטית וזו זכותם, אנחנו בתור צרכנים צריכים לדאוג לעצמו, לא הגיוני לשלם 50 שקלים על חציית כביש 6.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים בעלי רכב תמיד היו מסחטת כספיםזה מתחיל במכירי המוכניות , במחירי הבנזין , במוסכים , ובכלל נוסעים בכביש משלמים , חונים משלמים וכו'
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים אין ספק אנו עם שנכשל בבעיות חברתיות ומעדיפים "לחיות עם הצרות בשקט" אם בוש ייתן לנו לעבור לקנדה בכיפ אני עובר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.