עבור לתוכן

ליברמן - "כל הצרות שלנו, כל הבעיות שלנו, כל הקורבנות שלנו זה בגלל האנשים האלו"

Featured Replies

פורסם

אזרחים שלי? של מי?

כולם בני אדם, חיי וחייך לא שווים יותר משל בנאדם פלשתיני, וזה נקודה שכל לאומן צריך להבין.

אם רק הפלישטינאים ושונאי היהודים היו חושבים כמוך.

אבל איזה קטע הם לא. רק אתה ושכמותך חושבים ככה.

כשיקחו לך את האדמות, כשיהרסו לך את הבתים, כשישפילו אותך מדי יום ובסוף גם יטבחו בך, אז כן - אני מבין נלחמים בנו ומסכים על ההתנגדות הלא-אלימה שבה.

תסתכל פעם על סטטיסטיקות של כמה הרוגים לכל צד, ואז תבין מי 'קם להרוג'.

אם אתה יורה על החיילים ללא שום התגרות מצידם ,הולך לעשות פיגוע ירי או שולח קסאמים וקטיושות על אזרחים,

זורק אבנים ובקבוקי תבערה למטרת הרג,

אל תתפלא כשאתה מקבל כדור בראש.

1000 עוכרי ישראל ולא יהודי אחד. ולאו דווקא פלישטינאים.

פורסם

כשיקחו לך את האדמות, כשיהרסו לך את הבתים, כשישפילו אותך מדי יום ובסוף גם יטבחו בך, אז כן - אני מבין נלחמים בנו ומסכים על ההתנגדות הלא-אלימה שבה.

וואלה??

אז בוא נוריד עכשיו את מס' החיילים

ונשווה כמות אזרחים מול כמות אזרחים...

איך עכשיו אני נראה בסטטיסטיקה השמאלנית שלך?

פורסם

הסטטיסקה היא כזו מכיוון שלוחמינו הרבה יותר מיומנים ויש להם הרבה יותר מה להפסיד ולכן הם נלחמים בשביל לחסל את האיום ישר בעוד שהם(האויב) בדרך כלל הם סתם נלחמים ע"י ריסוס.... ונכון לנו יש צבא וכלי נשק יותר חזקים/מתוחכמים וחיילים יותר מוגנים אבל להם אין את העולם על הראש.... ואנחנו לא פוגעים באזרחים בצורה מכוונת ואצלינו החיסולים לרוב מדוייקים.

מדוע למשל כשהייתה להם מלחמה פנימית בינם לבין עצמם אף אחד לא אמר מילה??? גם השמאלנים שלנו שתקו באותו רגע... למה?? כי הממשלה שלנו לא הייתה מעורבת בזה אז אי אפשר היה לסחוט אותה בזה. כשכל המתחסדים למיניהם והשמאלנים באמת ירגעו אתם תראו איך הדברים יזוזו הרבה הרבה יותר מהר.

כאילו אתם יכולים להביע דעה אבללגרום לכך שאתם מסכנים את העם שלכם רק כדי שהאויב יחיה זה טמטום? למה לעזאזל אני צריך לסבול רק בגלל שיש איזה אחד שמלקק לערבים כדי שהם יחיו...

אגב.... ככה לידע כללי, רוב המדינות הערביות שונאות את הפלסטינאים ומנצלים אותם רק כדי לפגוע בנו. רק בזכותוינו (או ההפך... בגללינו) הפלסטינאים עדיין בחיים ויש מי שם עליהם.

פורסם

אזרחים שלי? של מי?

כולם בני אדם, חיי וחייך לא שווים יותר משל בנאדם פלשתיני, וזה נקודה שכל לאומן צריך להבין.

סליחה?!

זה שאתה משווה את עצמך לטרוריסט תת אדם (ויותר מ-70% מתושבי עזה תומכים בטרור, שזה מבחינתי שווה לביצוע פעולות טרור בצורה ממשית) זו זכותך, אבל אני מבקש שלא תכלול אותי בקבוצה הזו שלכם!

איזה אדמות "לקחנו" להם? גבעות שמהם הם היו יורים לעבר ישובים יהודיים? בעייה שלהם!

איזה בתים הרסנו להם? כאלה שמהם הם היו יורים לעבר ישראלים? בעייה שלהם!

את מי משפילים ולמה? תומכי טרור שהיו שמחים לראות את כל המדינה סטייל כפר דרום (בעיקר)? בעייה שלהם!

בגלל החמדנות שלהם הם הביאו את זה על עצמם. זו בעייה שלהם שהם נהרגים (נטבחים?! רד... רד אלינו אווירון...) והרכוש שלהם נגזל לצורך הגנה על חיי ישראלים. ההגנה על חיי ישראלים ויהודים זו המטרה העיקרית שלשמה המדינה הזו קיימת.

ואני אגלה עוד משהו, רק בשבילך: החובה המרכזית של כל מדינה (במיוחד דמוקראטית) היא להגן על חיי האזרחים שלה ולדאוג לרווחתם.

לא מסכים עם זה? סבבה. שמעתי שיש מדינה שפעם קראו לה בורמה ששם זה קצת שונה... אתה מוזמן לעבור לשם בהקדם.

פורסם

הוא צודק, קשה לקבל את זה ?

זה כמו שבמלחמת העולם השניה היה בצרפת גייס חמישי שעזר לנאצים במלחמה והרי ברור שצרפתי שיש לו מינימום של זיקה ללאום שלו לא היה אוהב אותם כל כך

מצחיק רק שהפוליטיקאים מהשמאל אומרים חופשי שכל הבעיות שלנו זה בגלל הימין אבל כשהם אומרים את זה אין שום גזענות בזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים