עבור לתוכן

ליברמן - "כל הצרות שלנו, כל הבעיות שלנו, כל הקורבנות שלנו זה בגלל האנשים האלו"

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3455600,00.html

אין לי שום טענה לא לערבים ולא לעולם, יש לי טענה לאנשי השמאל. כל הצרות שלנו, כל הבעיות שלנו, כל הקורבנות שלנו זה בגלל האנשים האלו

בן אדם שמאשים מגזר באוכלוסיה ב"כל הבעיות". הוא בן אדם מסוכן.

בן אדם שמאשים מגזר באוכלוסיה ב"כל הקורבנות" הוא בן אדם עלוב.

פורסם

בלה בלה בלה אני שמאלני קיצוני שמוכן לרדת למחבלים בתקווה שזה יגרום להם לסלוח על הכיבוש הנורא שהעם שלי ביצע בלה בלה בלה

פורסם

בלה בלה בלה אני ימני קיצוני שמוכן לרצוח ילדים קטנים כדי להזין את הפסיכוזות הגזעניות שלי בלה בלה בלה

פורסם

בלה בלה בלה אני שמאלני קיצוני שמוכן לרדת למחבלים בתקווה שזה יגרום להם לסלוח על הכיבוש הנורא שהעם שלי ביצע בלה בלה בלה

פורסם

תגובה קצת קיצונית עומרי... :(

עריכה: אני שמח שכולנו בוגרים... :(

ליברמן אדם חכם מאוד אומנם קיצוני אבל הוא בהחלט צודק בקטע של אנשים שהם לא מספיק פרו מדינת ישראל...

אני אישית חושב שזה אחד מתסביכי השואה... שהפכו להיות עם כלכך "נאור" שאנחנו פשוט מנסים להגן על כל אדם באשר הוא... בלי קשר ממשי למציאות שמתשקפת לנו מול העינייים = תופעת השמאלים הקיצונים

צריך להראות יד קשה מאוד מאוד מול כל נסיון לערער את הבטחון של מדינת ישראל -זאת משנתו של ליברמן...

ולגיד לך את האמת iiB יש בזה הרבה אמת... השמאל מסרס את יכולת התגובה ופוגע בתדמית האחידה שמדינת ישראל צריך להציב מול העולם - שאנחנו לא מוכנים לשתוק אפילו על הדבר הכי קטן ששם אזרחים בסיכון

למה שנסכים לחיות אחרת ?

מי זרוצה מאיתנו דברים ? (שטח ? זכויות וכו...) שיבוא ויפתח אך ורק במגעים דיפלומטים <<< ואת זה ליברמן גם אמר הרבה זמן - פתרון של שטחים תמורת שטחים - כי מי באמת רוצה להיות אחראי לכלכך הרבה ערבים במשולש או במקומות אחרים ?!

*כמובן שפתרונות כאלו הם לא נסבלים מצד הערביי ישראל כי זה שם אותם בסירה אחת עם הפלסטינאים... ומי באמת רוצה להיות שם ?כשנוח להם הם אחים שלהם... אבל כשהגיע הזמן לבחור הם כולם לא מוכנים לעזוב את הריבונות והזכויות שישראל נותנת להם...*

פורסם

זה יפה שביד אחת מהלים קמפיין כנגד הניאו נאצים בישראל וביד השניה מחזקים את הניאו נאצי שיש לנו בממשלה.

פורסם

הוא לא ניאו נאצי

הוא נגד שירדן תזרוק עלינו תושבים לא רצויים שלה שיום אחד עוד ידרשו להקים כאן עוד מדינה.

כאילו שירדן לא הוקמה על השטח שלנו.

פורסם

הוא לא ניאו נאצי

הוא נגד שירדן תזרוק עלינו תושבים לא רצויים שלה שיום אחד עוד ידרשו להקים כאן עוד מדינה.

כאילו שירדן לא הוקמה על השטח שלנו.

הבריטים תמכו בהקמת ירדן שהייתה שטח בשליטתם.

השאלה היא מה אתה מוכן לעשות בשביל שהם לא יקימו כאן עוד מדינה.

פורסם

השמאל מסרס את יכולת התגובה ופוגע בתדמית האחידה שמדינת ישראל צריך להציב מול העולם - שאנחנו לא מוכנים לשתוק אפילו על הדבר הכי קטן ששם אזרחים בסיכון

הימין מסרס את אמות המוסר שלנו ופוגע בתדמית האחידה שמדינת ישראל צריך להציב מול העולם - שאנחנו מדינה נאורה מערבית וליברלית שדואגת לרווחת וביטחון כל האנישים החיים בגבולותיה ושכולם שווים בעיניי החוק.

לחיות בבטחון תוך שאתה דורך על אנשים אחרים - זה לא משוואה שמביאה הרבה כבוד ו"תדמית" לבעליה.

פורסם

לחיות בבטחון תוך שאתה דורך על אנשים אחרים - זה לא משוואה שמביאה הרבה כבוד ו"תדמית" לבעליה.

צודק...

עדיף שאזרחים שלך ילכו ויתפוצצו ברחובות.

עד כמה טיפשי מצידי בכלל להגיד כזה דבר...

בטחון זה פשוט לא דבר כזה חשוב.

פורסם

הווו

התחלנו להתשגע בוא נזרוק את מילת ה"נאצי" על כל דבר שלא נראה לנו ... :( קצת עצוב

אף אחד לא אמר להרוג... הוא פשוט אמר שתדאגו פחות לאינטרסים שלהם, ויותר לשלנו... זה הגיוני לא ?

מדינה צריכה לתת לך הכל

לכל תושביה...

צודק100%

אבל בשביל להיות אזרח אתה צריך להיות נאמן למדינה ולא לחתור תחתיה כמו שעושים החכים הערבים+ לשלם מיסים+ לשרת בצבא או בכל מסגרת מקבילה שתורמת למדינת ישראל...

עכשיו בקשר לכל האחרים

אם באמת כלכך לא טוב להם ומדינת ישראל כלכך רעה אליהם (ערבים ופלסטינים)

שיכריזו על מדינה תחת השטח שיש להם כבר היום... וזה שטח לא קטן בכלל ותיחילו לנהל את עניניהם בעצמם... כמו חשמל ומים וכלכלה... אני נותן לזה בערך שעה עד שהעסק קורס כי פשוט אין שם שום פיתוח חוץ מאמלחי"ם :\ הם מקבלים כמויות אדירות של כסף... וזורקים אותו על נשק ועל הבכירים שלהם...

במקום לחלק שם אוכל ולעשות פעולות לקידום התנאיי מחייה

יש להם בעיה והיא לא מדינת ישראל

זה כל המנהיגים שלהם שרוצים שהם ישארו בתקופת האבן... זה פשוט ונוח...

פורסם

עדיף שאזרחים שלך ילכו ויתפוצצו ברחובות.

עד כמה טיפשי מצידי בכלל להגיד כזה דבר...

בטחון זה פשוט לא דבר כזה חשוב.

אזרחים שלי? של מי?

כולם בני אדם, חיי וחייך לא שווים יותר משל בנאדם פלשתיני, וזה נקודה שכל לאומן צריך להבין.

פורסם

מעניין למי יש פה דעה יותר קיצונית.

אני והוא אנשים שווים נכון?

הוא קם להרוג אותנו נכון?

שאנחנו נשאר לישון... זה מה שאתה רוצה?

לילה טוב!

:xyxthumbs:

פורסם

מעניין למי יש פה דעה יותר קיצונית.

אני והוא אנשים שווים נכון?

הוא קם להרוג אותנו נכון?

שאנחנו נשאר לישון... זה מה שאתה רוצה?

לילה טוב!

:xyxthumbs:

כשיקחו לך את האדמות, כשיהרסו לך את הבתים, כשישפילו אותך מדי יום ובסוף גם יטבחו בך, אז כן - אני מבין נלחמים בנו ומסכים על ההתנגדות הלא-אלימה שבה.

תסתכל פעם על סטטיסטיקות של כמה הרוגים לכל צד, ואז תבין מי 'קם להרוג'.

פורסם

אזרחים שלי? של מי?

כולם בני אדם, חיי וחייך לא שווים יותר משל בנאדם פלשתיני, וזה נקודה שכל לאומן צריך להבין.

כן, אבל למה אכפת לי?

אני מהצד שלי מעדיף 100 הרוגים לפלשתינאים על כל ישראלי שניצל. למה? כי אני ישראלי, ובעיניים הסובטייקטיביות שלי החיים של ישראלים אחרים יותר חשובים מחיים של פלשתינאים.

אולי בראייה יותר מקיפה או אובייקטיבית חיים = חיים בכל מקום, אבל מבחינתי חיים של ישראלי > חיים של זר.

זה לא הופך אותי לגזען , זה הופך אותי לנורמלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים