עבור לתוכן

כמה אני יכול לבקש על המפרט הבא ?

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה קניתי מחשב חדש, אני רוצה לדעת כמה אני יכול לקבל על הישן :

P4 PRESCOT 3.0GHZ

ASUS P5GD1

2X512 ADATA DDR400

LEADTEK PX6600GT EE

TT 420W APFC

תודה רבה.

פורסם

גרושים. עדיף שתמכור אותו בחלקים.

פורסם
  • מחבר

כמה זה גרושים ? וכמה אני אמור לקבל על כול חלק ?

פורסם

על המעבד אולי 200..\

לוח אולי 100..

זיכרון 150-+..

כ"מ 120

ספק כוח 250

משהו כזה..

פורסם

רוצה 400 ש"ח על הכל ביחד ?

פורסם

המחשב כולל דיסק קשיח וכונן/ים אופטי/ים?

פורסם
  • מחבר

לא, את אלה אני חייב להשאיר אצלי.

פורסם

בשעה טובה קניתי מחשב חדש, אני רוצה לדעת כמה אני יכול לקבל על הישן :

P4 PRESCOT 3.0GHZ

ASUS P5GD1

2X512 ADATA DDR400

LEADTEK PX6600GT EE

TT 420W APFC

תודה רבה.

ביחד אני משער בסביבות ה500-600 או אם תמצא פריאר אמיתי אז ב700 ש"ח, בוא נחשב כמה כל חלק שווה:

מעבד- 150 לכל היותר, מעבד חלש מאוד וזמנו פג מזמן.

לוח- 150 לא משהו מיוחד בשיט.

זיכרון- אני את ה2*512 שלי אז מכרתי ב200 ש"ח, את שלך ב150 אני מאמין מכיוון שהחברה לא הכי מוכרת.

כרטיס מסך- 200 עד 250 ש"ח.

ספק- 150 עד 200 ש"ח וזה עוד עם נדבה וברוח טובה.

חישוב מהיר חלק וחלק: 150+150+150+250+200=900 ש"ח, וזה עוד עם רוח טובה מאוד, אל תשכח שתאלץ אולי להתפשר, אבל זה בערך מה שהמחשב שלך שווה חלק בחלק.

פורסם

וזה גם לא יהיה קל למצוא קונה =\

פורסם

לפני שנים מכרתי פנטיום 3 800, קצת זיכרון וכרטיס מסך וודו 4 באיזה 600 שקלים, וזה היה בתקופה של פנטיום 4 2.8. אני ממליץ שתמצא מישהו שלא מבין כלום במחשבים ותמכור את המחשב באיזה 2,000 שקלים. זה אפשרי. ערוץ הקניות מוכר כל יום מחשבים פי כמה וכמה יותר גרועים משלך במחיר יותר גבוה.

פורסם

כמו שאמרו פה האנשים... באמת אם תמכור הכל ביחד לא תקבל יותר מדי... מה עוד שאתה מתכווין למכור את זה בלי הכונן האופטי והקשיח... ככה שבן אדם שמחפש מחשב זול לא יקנה ממך כי הוא כבר מחפש הכל בזול ... ואם הוא יצטרך להוסיף לזה כוננים ... שזה עוד איזה 400-500 שח כבר יצא לו כמו מחשב חדש

בכל אופן...

אם הכרטיס AGP אני מוכן להשקיע בו 150 שח

פורסם

הרווח שלך יהיה גדול יותר אם תמכור כל חלק בנפרד (בהשוואה למכירת המחשב קומפלט הייתי אומר שתרוויח 300 יותר גג.) אך זאת אך ורק אם תצליח למכור את כל החלקים.

מה שכן, יהיה לך קשה יותר למכור את כל החלקים, והסיכוי שתשאר עם חלק/כמה חלקים ביד גדולים.

מה שאני ממליץ זה למכור את כל המחשב קומפלט במקום למכור חלק חלק .למה? יותר כאבי ראש וטלפונים, סיכוי גבוה להישאר עם חלקים אצלך ולא למכור את כולם (לראייה תסתכל באתר במדור 'יד שנייה' ותראה שממש לא קל למכור חלקים כאלו).

לפי דעתי אם תמכור בנפרד זה יהיה כך:

כרטיס מסך - ימכר מהר מאוד.

מעבד - ימכר מהר.

זכרונות - הסיכוי למכור מאוד קטן.

לוח אם - הסיכוי למכור מאוד מאוד קטן.

ספק כח - סיכוי למכור קטן.

וזה גם לא יהיה קל למצוא קונה =\

מחזק. לראייה - מדור "TradeZone" (יד2) באתר.

לפני שנים מכרתי פנטיום 3 800, קצת זיכרון וכרטיס מסך וודו 4 באיזה 600 שקלים, וזה היה בתקופה של פנטיום 4 2.8. אני ממליץ שתמצא מישהו שלא מבין כלום במחשבים ותמכור את המחשב באיזה 2,000 שקלים. זה אפשרי. ערוץ הקניות מוכר כל יום מחשבים פי כמה וכמה יותר גרועים משלך במחיר יותר גבוה.

בתיאוריה קל לומר "תמצא איזה פראייר שיקנה ב2000", במעשי מה הסיכוי? שואף לאפס. מה שאומר שאתה מדבר שטויות.

היום גם מי שלא מבין במחשבים שואל את השכן/חבר, מישהו שמבין לפחות את המינימום. וההיצע ברשת למכירת מחשבים יד2 (אתרים כמו יד2,winwin,הומלס וכו') כל כך גדול שפשוט הקונה יכול לתמרן בין המון מחשבים פוטנציאליים לקנייה.

בניגוד למצב 2-4 שנים קודם שה"פראייר" לא היה מבין במחשבים ולא היה היצע כזה ומספר האנשים שהיו מבינים במחשבים היה קטן יותר.

אני את הפנטיום 3[667mhz] שישב אצלי כמה חודשים טובים ללא מעש [למעשה רק תפס מקום, אבק וכיער את החדר] (מארז והרכיבים בתוכו+רמקולים ג'נריים+מקלדת ג'נרית+עכבר אופטי מיקרוסופט) בקושי סחב וינדוס XP [טוב נו 64MB] מכרתי ב200 (למרות שיכלתי למכור לקונים אחרים ב350 עם מסך/300 בלי מסך, אבל הייתי צריך לסוע להיפגש מחוץ לעיר, אני העדפתי לקבל 100-200 שקל פחות אבל שהקונה יגיע אליי ואני לא אצטרך להיטרטר עם המחשב. ויצאתי מרוצה עד הגג. לא הייתי צריך לסוע לאף אחד, הקונה בא אליי לבית, הראתי והסברתי לו הכל על המחשב(גם את החסרונות), נתתי לו כמה טיפים ואפילו כמה משחקים,וינדוס,אופיס חינם שיהיה לו בכיף. אני הרווחתי כסף והעפתי מחשב שסתם תפס לי מקום בחדר ובכלל לא היה בשימוש, הוא הרוויח מחשב בזול (עם מקלדת,עכבר ורמקולים וכמה משחקים וינדוס ואופיס) שיהיה שימושי לילדים שלו.

אם הוא ימכור את המחשב ב600 (חלקים בנפרד או מחשב קומפלט - לא משנה) זו תיהיה בשבילו עיסקה מעולה לפי דעתי.

למה? שוב:

*הסיבות שרשמתי קודם

*אל תשכח שאתה מוכר בלי צורב(כונן אופטי) ודיסק קשיח.

*כיום ישנים מודעות למכירת מחשב קומפלט, חדש לגמריי, עם אחריות! בעיתונים ובאתרים כמו וואלהשופס ונענעשופס ב1200 ש"ח (מעבד חזק וכל השאר חרטה, ובניגוד אליך עם צורב ודיסק קשיח).

תן לי סיבה אחת למה שהבנאדם לא יתפתה לקנות מחשב חדש מחנות עם אחריות בתוספת כמה מאות שקלים? במקום לקנות מיד 2 (בלאי של מס' שנים, מקור לא ידוע, לרוב האחריות תמה/עומדת להסתיים ואם משהו נשרף/נהרס הוא אכל אותה)

אגב, אני גם הייתי מוכן להשקיע על הכרטיס מסך 150 אך כבר הציעו אז זה לא רלוונטי, שיהיה בהצלחה עם המכירה.

פורסם

נא לא להפוך את זה לדיון קניה/מכירה. הבחור מבקש ייעוץ.

פורסם

אני נוכן לתת לך 550 עליו

רוצה שלח בפרטי?

:hi:

פורסם
  • מחבר

זה ממש נמוך, אני ציפיתי ליותר בכיוון של ה900 או 1000, אני אצטרך קצת לחשוב על זה .. אולי נשאיר אותו לHTPC וזהו .. לא יודע, תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים