פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אני מתכוון לקליקים האלה שאפשר לעשות ע"י שילוב מסויים של האצבעות ביד אחת ... תמיד רציתי לדעת איך עושים את זה ואף פעם לא הצלחתיאני לא בטוח אם בכלל כולם יכולים לעשות את זה אבל האם בכל זאת למישהו יש איזה הסבר\מדריך\סרטון לאיך עושים את זה ?
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אני לא יודע למה אתה מתכוון אבל הזכרת לי את החבר שלי שהוא יכול לעשות גרפסים ללא שתייה מוגזת, והוא יכול להגיד אינציקלופדיה (זה יוצא כגרפס גדול כזה), זה מצחיק בטירוף! :lol:
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מה נסגר איתכם?!לעשות קליקים , זה שוחק את הסחוס באצבעות.. לא בריא.אישית, לי יוצאים כל הזמן מהצוואר....זה מציק מאוד- אל תתחילו עם זה.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אני לא מדבר על מה שעושים בשילוב של שתי האצבעות בשתי הידיים !!! חחחח כמו שמנסים להיזכר משהו?? ככה:
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אני לא יודע למה אתה מתכוון אבל הזכרת לי את החבר שלי שהוא יכול לעשות גרפסים ללא שתייה מוגזת' date=' והוא יכול להגיד אינציקלופדיה (זה יוצא כגרפס גדול כזה), זה מצחיק בטירוף! :lol: [/quote'] גם אני יודע
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מחבר כן ! מצאתי את זה גם http://www.youtube.com/watch?v=4GCnE2Eclx0 אבל אני עדיין לא מצליח לעשות את זה אני לא מצליח לקרב מספיק את האצבעות האמצעיות שאמורות לנקוש אחת בשנייה למישהו יש טיפים אולי ?
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים !@#!@#@@!!###@!WTF?!!@#!OMG@!!@......??????????? מה התראד המפגרררררררררררר הזה אמר להביע נו בחיאט, צא בחוץ תמצא חיים, לאחר מכאן תמצא חברים עם חיים גם כן ואז תשאל :bash: :nono: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אני פשוט מבטאת מה אני חושבת על ת'רדים מטופשים כאלו ועל האנשים שפותחים אותם,קשה לך להתמודד עם ביקורת? בעסה לך.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מחבר קשה לי להתמודד עם ביקורת כה טיפשית ומצוצה מהאצבע מילדות קטנות שלא הלכו לישון בזמן...
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים זה משעשע שצוציק כמוך קורא לי ילדה קטנה.תתמודד, ת'רד מטומטם עם נושא מטומטם של בחור (השלם את החסר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.