עבור לתוכן

לכמה זמן מורחקים מהפורום אם מקבלים 3 אזהרו&#15

Featured Replies

פורסם

כי קיבלתי 2 ואני לא רוצה לעוף מהאתר !

ועוד על שטויות... אוףף... עד שיש אתר טוב.. אבל לא משנה.

לכמה זמן אני עף מהאתר אם יש לי שלוש אזהרות ? יש אפשרות למחוק את האזהרות ?

אה, ויש לי עוד שאלה, נגיד ויש לי שתי שאלות באותו נושא, אז אני פותח שני ת'ארדים ?

או שאני שם את שניהם באותו ת'ארד ??

פורסם

נראה לי שאתה הולך לגלות את זה מהר מאוד אחרי שתקבל הזהרה על פתיחת תרד במקום לא מתאים

סתם ;)

פורסם

אולי זה עובד כמו שיטת הניקוד

אם לא קיבלת אזהרה נוספת במשך X זמן, ההזהרות שיש לך נמחקות.

פורסם

אני לא יודע אבל אולי כדי שפשוט תדאג לא לקבל שלישית ולא תהיה בעיה

פורסם

כשלי היו 3 אזהרות הורחקתי אם אני לא טועה לחודש..

פורסם
מדיניות האזהרות בפורומים

כמו שבוודאי יצא לכם לראות, בזמן האחרון התחיל צוות הפורומים לנקוט במדיניות אזהרות חדשה.

כעת, בכל פעם שמשתמש עובר על אחד מחוקי הפורום הוא מקבל אזהרה. ברגע שהמשתמש יגיע לאזהרה השלישית, צוות המודרים ייאלץ לנקוט באמצעי ענישה חמור יותר, כלומר השתקה או הרחקה, וזאת בהתאם לחומרת מעשיו.

מטרת מדיניות זו היא לשמור על מעקב קפדני אחר משתמשים שחוזרים ועוברים על החוקים ללא הפסק, ולהענישם בעת הצורך. כמו-כן, מעקב זה מבטיח הגינות המתבטאת במתן הזדמנות שנייה ואף שלישית לאנשים שעברו על החוקים בשוגג.

שימו לב שאזהרות יינתנו באופן אוטומטי בכל מקרה של עבירה על החוקים המפורטים לעיל, גם אם מדובר בעבירה "פעוטה" בלבד. נוסף על כך, השתקה או הרחקה יינתנו גם-כן באופן אוטומטי בכל פעם שמשתמש יצבור 3 אזהרות.

+אני רואה פה אזהרה שלישית על שפתחת נושא כל כך חסר טעם במקום לשלוח הודעה פרטית למנהל או אשכרה לבדוק בפורום המתאים

פורסם

לדעתי זה מתקבל על הדעת שמשתמש חדש ישאל שאלות כאלה, אופס, רגע - איך הגעת ל 1400+ הודעות בלי לקלוט את האתר הזה עדיין?? :screwy::silly:

פורסם

אולי זה עובד כמו שיטת הניקוד

אם לא קיבלת אזהרה נוספת במשך X זמן, ההזהרות שיש לך נמחקות.

זה לא עובד פה.

אם אני לא טועה לחודש בדר''כ, תלוי במקרה עצמו (ספאם, קללות וכו').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים