עבור לתוכן

מסכי LCD 19" איכותיים - דיון על ההשוואה האחרונה.

Featured Replies

פורסם

אני כותב אליכם ישירות מ- Digoin בצרפת, כמו בעבר דיון על ההשוואה האחרונה שפורסמה.

אין לי אינטרנט צמוד ולכן לא בטוח שאוכל לענות בימים הקורבים, בינתיים אתם מוזמנים לכתוב

ביקורת בונה או לשאול שאלות אני מקווה שעל רובם גם נועם יוכל לענות. :xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שההשוואה יצאה מאוד מוצלחת, כל הכבוד.

פורסם

Digoin? קרוב של האגריד ;)

אל תגזים עם החרדל אנחנו צריכים עוד סקירות מעולות כאלה.

פורסם

באמת כל הכבוד. משובח ומקצועי, כהרגלך.

שאלה ראשונה, לגבי הפסקה הבאה (צר לי שדווקא אני זה שיוצא הקטנוני כאן וקוטע את מבול התשבוחות הקרב :)) :

למרות כל אלו מדובר על מסך איכותי לשימושים משרדיים או אחרים, אך לא מסך לשימושי עריכה גראפית. בניגוד לגרסה הקודמת שלו, ה-S1910, הפעם לא נכללו מערכת קביעת הצבעים מסוג 6-Axis וכיווני מסך אחרים אשר היו קיימים בדגם הקודם. בנוסף מכיל המסך חיישן בהירות המשנה אוטומטית את בהירותו בהתאם לתנאי החדר.

לא פירטת למה S1931 לא שימושי לעריכה גראפית (ואני מניח מהמשפט הזה שעל אחת כמה וכמה ניתן לומר זאת לגבי שאר המסכים בהשוואה). האם מה שרצית לומר הוא שה S1910 פשוט עדיף עליו בקטגוריה הזו?

שאלה שנייה: מה אתה עושה בצרפת אם יורשה לי לשאול? ביזנס אור פלז'ור? (נא לקרוא במבטא ישראלי כבד)

עריכה: שאלה נוספת, אני חושב שזה יעניין לא מעט אנשים בפורום: האם אתה מתכוון לעשות מאמר דומה גם עבור מסכי 22 פופולאריים, שמשווה בין מסכים כגון ה CMV22, ה Samsung 226BW, ה VX2235WM וViewsonic וכד'?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים