פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים איזה מעצבנים הם הנזק האלה התקשרתי לשם ואמרתי להם שבתקופה האחרונה (שבועיים ) הגלישה איטית אז מה היא עונה לי הנציגה.. ?! כן יש עומס בחגים ..אחרי החגים זה יעבור.מה זה אמור לעניין אותי לעזעזל שיש חגים ושיש עומס .איזה נבלות הנזק האלה ות'אמת כל הספקיות אינטרנט והתשתית נבלות .
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים פאק! הייתי בטוח שזה רק אצלי... ממש חורררר ישראל זה פאקינג חוררררר :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים מוזר, לפני כשעה עוד שיחקתי ב- Cs:S בשרתים גרמניים בפינג 80. עכשיו ב- Walla רק העמוד הראשי עובד לי (מזל ש- Hwzone עובד, לא יודע למה), ועל אתרים בחו"ל בכלל אין על מה לדבר. (איכשהו רק FilePlanet עובד לי בשביל Crysis - איזה מזל ) גם אני ADSL ב- Bezeqint ללקוחות הכבלים גם יש בעיות? עריכה: שיט! רק דיברתי וFilePlanet התנתק לי!
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים גם אצלי רק FILEPLANET HWZONE (תודה לאל) וגיימר עובדים כל שאר האתרים פשוט פעם עולים ופעם לא... אנ גם עם בזק ADSL.
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים הבעיה היחידה ששמתי אליה לב היא בעיות בסטרימינג דרך YOUTUBE מה שתמיד יש לי(אני אצל אינטרנט זהב אם זה מעניין מישהו).
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים ...ללקוחות הכבלים גם יש בעיות?...אני עם 012 בכבלים... וכן יש בעיות... אבל בינתיים נראה שעובד בסדר...
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים לפני כמה שעות התנהג מוזר האינטרנט אבל עכשיו זז נורמלי וגם המהירות הורדה בסדר (200+).בזק בינלאומי.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אתרים לא עולים הכל זז לאט וכ"ו ?בזק בין לאומי.גם בבית זה היה ככה.. עצוב..
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים בזק יצאה לא מזמן בקמפיין של יום חינם על כל יום תקלה .. זוכרים? בו ניראהמה יהיה עכשיו ...
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים בתור מישהו שעובד בהוט בתמיכה ידוע על בעיה בזמן האחרון בבזק בינלאומיתבקש זיכוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.