פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים כנ"ל ... בזק בינלאומי מקרטע כאילו אין מחראי אפשר לשחק מולטיפלייר בכלל !!!פינג מרקיע שחקים קראשים ודברים ..... :-\
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים גם אצלי בקושי זז , אני גולש על בזק בין לאומי ותשתית של הוטהתקלה היא לכולם ? או רק ל adsl ?
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים לא יודע מה איתכם אצלי הבעיה דיי נפתרה כבר...כלומר שיפור משמעותי מהלאגים והבעיות שהיועכשיו מצליח להיכנס לרוב המוחלט של האתריםפינגים טובים וכו'בזק בינלאומי ב-ADSL למי שמתעניין
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים תשתית - בזקספקית - נטויז'ןואתמול היו לי בעיות אינטרנט מעצבנות למדי... אבל עכשיו הכל די בסדר, וגם אצלי המהירויות לא עולות על 30KBPS...
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים אני בזק לצערי גם אני איתם... כמה לאגים וקראשים, פיספסתי 4 PAYDAY בGTA ותחרויות! אינטרנט איטי...
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים גם אצלי הבעיה...הגיע לשיא לפני שעה. הוא לא הצליח לטעון כל דף אינטרנט...ד"א אני בזק בינלאומי
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים כה.. גם אצלי יש בעיות..מלא אתרים עולים רק אחרי כמה רפרשים..והכל זז לאט מהרגיל..ואני גם בבזק בינלאומי
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים אצלי דווקא זז בסדר..אבל כמעט כל השרתים של CS:1.6 ששיחקתי היום נתקעו באמצע ונכבו..(למס' דקות..)
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים Ynet כבר יודעים מהתופעה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3455466,00.htmlמשעשע לראות אותם מציינים שמדובר ב"חלק קטן" מהלקוחות...
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים כן... יש תקלה כללית בבזק ביןלאומי נפל שמה איזה שרת....מתאפיין ב זה שלא מתחבר לחלק וגלישה איטית או בכלל חוסר גלישהאבל אני אגיד לכם משו מוזרכי בוינדוס בקושי גולש לי גם אבל שעכשיו אני בלינוקס הכל טס!!! לא יודע למה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.