עבור לתוכן

שירות גרוע שקיבלתי בחנות מחשבים

Featured Replies

פורסם

לפני 10 חודשים, קניתי צורב DVD של חברת NEC בחנות מחשבים בשם קונטרול ברמת השרון. כשהגעתי הביתה, גיליתי שהצורב לא מזוהה על ידי תוכנות הצריבה, ואחרי שעה שעתיים של בדיקת המחשב גיליתי להפתעתי שקיבלתי במקום צורב - כונן DVD רגיל!

חזרתי כעבור יומיים כועס לחנות (הרי קניתי את הצורב בגלל צורך שהיה לי לצרוב דברים במהלך הסופשבוע ולא למען קישוט המחשב). להגנתם אני אגיד שהם הציעו לי את האפשרות לקבל צורב או לקבל את כספי חזרה.

החלטתי לתת להם הזדמנות ולקחתי מהם את הצורב ששילמתי עליו במקור. כעבור 5 חודשים, הצורב הפסיק לקרוא דיסקים של DVD+R. הגעתי לחנות, ולהפתעתי הם התעקשו לקחת את הצורב לבדיקה ולשלוח ליבואן ואמרו שייקח לי כמה ימים לקבל צורב חזרה. לא הבנתי מה יש כאן לבדוק. את הצורב מחברים למחשב, מכניסים דיסק ורואים שזה לא עובד. עניין של 3 דקות מקסימום. אבל הם התעקשו שתנאי האחריות של החנות היא לשלוח את הצורב ליבואן ושאין מצב שיתנו ללקוח צורב חדש במקום המקולקל. התעצבנתי, צעקתי. לא עזר. חיכיתי שבוע וחצי עד שהתקשרו אלי לבוא לקבל צורב שהיבואן שלח אליהם.

ביום שישי האחרון, הצורב שוב התקלקל. הפעם הוא תוקע את כל המחשב ואלא אם מנתקים אותו המחשב מסרב לעלות.

הגעתי שוב לחנות, ושוב אותו סיפור. הם מתעקשים שהם צריכים לשלוח ליבואן ושאני צריך לחכות להם כמה ימים. צעקתי, כעסתי. לא הזיז להם. להם מבחינתם יש תנאי אחריות שהם עומדים בה וגם אם הלקוח עובר אצלהם כבר 3 פעמים בגלל צורב אחד מסכן לא מזיז להם והם ימשיכו לטרטר אותו. הבהרתי להם שעם כזה שירות גרוע הם לא יראו אותי יותר קונה אצלהם בשקל. לא ממש היה אכפת להם.

כרגע הצורב נמצא אצלהם כדי שישלחו ליבואן ויחזירו לי חדש.

הלכתי בינתיים לחנות אחרת וקניתי צורב. אולי הפסדתי בדרך 200 שקל, אבל לפחות אני יכול להיות בטוח שבפעם הבאה שהצורב שלהם יתקלקל (ואני צופה שזה יקרה מהר מאוד על פי נסיון העבר) יהיה לי צורב חלופי להשתמש בו.

האם נראה לכם שקיבלתי שירות טוב? האם אני מתעצבן שלא בצדק?

האם ברוב חנויות המחשבים בארץ יחליפו צורב כזה במקום או שיטרטרו את הלוקח הלוך ושוב?

אני לא זוכר שקרה לי כזה דבר שהייתי צריך לחכות לחלקים מקולקלים. הרי כל חנות מחשבים מבינה שמחשב זה כלי עבודה שאי אפשר להסתדר בלעדיו ואי אפשר לדרוש מלקוח שקיבל מוצר מקולקל גם לשבת לחכות שישלחו לו מוצר אחר במקומו.

פורסם

:'(

פורסם

אלה תנאי האחריות של החנות. אתה הסכמת להם כשקנית שם. מה לעשות.

פורסם

כמו שנאמר אלו הם תנאי האחריות של החנות.

נכון יש חנויות שהם הולכים מלפנים לשורת הדין ובאים מאוד לקראת הלקוח, אבל גם ישנם חנויות שבכלל לא ירצו לדבר איתך.

להבאה ברר את תנאי החפלת מוצר פגום או מקולקל.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

העובדה שאלה תנאי האחריות של החנות לא אומרת שלא מדובר בשירות גרוע ושזו היתה טעות לקנות במקום כזה.

נכון, עשיתי טעות ולא בדקתי את תנאי האחריות במקום במצב כזה. אבל למען האמת, לא תיארתי לעצמי שיכול להיות כזה שירות גרוע. שאפילו כשהלקוח הולך וחוזר לחנות כבר 3 פעמים כל פעם בגלל סיבה אחרת, הם לא יתחשבו, יבדקו ויתנו צורב חלופי במקום.

חנות עם שירות לקוחות נורמלי, שלקוח מקבל אצלהם מוצר שמתקלקל להם שוב ושוב אמורים לצאת מתנאי האחריות הרגילה ולהתנהג לפני לשורת הדין ולא להתחבא מאחורי נוסח של הסכם אחריות שאני אגב לא קיבלתי ממנו עותק בעת קניית הצורב (אף על פי שהחוק מחייב לתת תעודת אחריות בכל קניה).

פורסם

האם נראה לכם שקיבלתי שירות טוב? סביר ומספק, כמו כל החנויות. אלה תנאי האחריות.

האם אני מתעצבן שלא בצדק? כן.

האם ברוב חנויות המחשבים בארץ יחליפו צורב כזה במקום או שיטרטרו את הלקוח הלוך ושוב? לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים