עבור לתוכן

עזרה בבחירת רכב

Featured Replies

פורסם

C5 זה אוטו טוב ומאוד נוח... הבעייה שתיקונים עולים הרבה ויש ירידת ערך גדולה.

על סמך מה אתה אומר זאת?

פורסם

במחיר הזה היתי מציעה לך טויוטה קורולה שנת 04-05, בדיוק נכנס בתקציב, אחלה רכב מאוד אמין וירידת ערך נמוכה ביותר. היום בסביבות ה-60 אלף. [אני כבר לא מעודכן במחיר].

או מאזדה שנת 2000 הכי מאובזרת [אני מתכוון 4 חלונות חשמליים,נעילה מרכזית,שמשות עולות בנעילה,קודנית,2כריות אוויר,וכו']. בסביבות ה 48-50 אלף.

פורסם

במחיר הזה היתי מציעה לך טויוטה קורולה שנת 04-05, בדיוק נכנס בתקציב, אחלה רכב מאוד אמין וירידת ערך נמוכה ביותר. היום בסביבות ה-60 אלף. [אני כבר לא מעודכן במחיר].

או מאזדה שנת 2000 הכי מאובזרת [אני מתכוון 4 חלונות חשמליים,נעילה מרכזית,שמשות עולות בנעילה,קודנית,2כריות אוויר,וכו']. בסביבות ה 48-50 אלף.

אתה בטח מדבר על 323?

אוטו מאכזב, חוץ מאמינות וסחירות אין בו כלום, לא נוח , לא חסכוני, לא מאובזר (בגרסת LX וזה לא שה GLX הרבה יותר מאובזרת)

פורסם

על סמך מה אתה אומר זאת?

אחזקה של משפחתית גדולה תהיה תמיד גבוהה יותר מאחזקה של משפחתית

לכן גם הפאסאט וגם האקורד ושות' יהיו יותר יקרות לאחזקה מהסיביק והבורה (למרות שגם היא לא זולה לאחזקה, כמו הרבה VW)

פורסם

עם בטיחות ששואפת לאפס-בזבוז כסף.

כמו שהרבה אמרו פה קח פוקוס,או את אחותה שנחשבת למכונית מנהלים המונדיאו-רק שים לב שלמונדיאו החלקים יותר יקרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים