פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר כל מכונה של פיליפס במחיר כזה תיהיה מצויינת.יש לי פיליםס קולסקין שעלתה איזה 200 שקל אני חושב שהיא סדרה 6XXX והיא נוראית, זה לעבור שעה כל מקום, ואין לה קוצץ פאות היא לא מוצלחת אני מחפש דגמים מוצלחים במיוחד אולי יש גם מומלצים של רמינגטון
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים יש לי פיליםס קולסקין שעלתה איזה 200 שקל אני חושב שהיא סדרה 6XXX והיא נוראית, זה לעבור שעה כל מקום, ואין לה קוצץ פאות היא לא מוצלחת אני מחפש דגמים מוצלחים במיוחד אולי יש גם מומלצים של רמינגטוןיש הבדל של 400 שקל, אל תשווה משהו זול שקנית למשהו יקר ואיכותי
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים חכה עוד קצת בקרוב יוצאות המכונות גילוח המבוססות על DX10. פעם ראשונה ששומעים את זה...
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אם אני לא טועה יש לו כול הזמן בדיחות דיירקט איס 10 .. זה ממש לא מצחיק ומאוס :bash: WEAK
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים האמת שבדיחות דיירט איקס 10 תמיד עובדות זה עבד על מכוניות, על קונדומים ועכשיו גם על מכונות גילוח. וחכו שיצא דיירקט איקס 11...אוהו איזה בדיחות ירוצו אז :D
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים לפני שבוע קניתי פיליפס smart touch xl ב-950 ש"ח. יש לה קוצץ פאות, להבים מתכווננים בהתאם לפנים וכריות אוויר קטנות שנותנות חופש תנועה לראש המכונה כולה. אני שמח שבחרתי בה ואני ממליץ עליה לכולם.ד"א - אל תתפתו לקנות מכונת גילוח שעולה פחות מ-800 ש"ח. אתם תצטערו על הביצועים המחרידים. חוץ מזה הכסף שתשקיעו במכונה יחזיר את עצמו בתור כל סכיני הגילוח והמשחות שאתם תחסכו. במשך הזמן.
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים מחבר touch XL אאל"ט זה סדרה 9אני לא חושב שב600 אני קונה סדרת 9,צריך להתחיל להתקמבן בחנויות חשמל,איך המכוונת מסדרה שמונה? שוות משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.