עבור לתוכן

מכתב התנצלות בפני חברת KSP

Featured Replies

פורסם

תיראה אני יודע רק מה שפורסם

מה שפורסם אומר שהוא גם היה לא בסדר ושהוא עבר על החוק

זה לא שהוא בא לפורום ואמר בדיוק מה שקרה לו

לפי הפירסום הוא שלח מיכתבים לאתרים ופירסם בפורום דברים לא מוכחים

כמו שהם יפשטו תרגל ודברים בסיגנון

ותבין אין לי אהבה לחנויות וחברות שנותנות שרות\מוצר לא טוב

אבל שיצמד לאמת

נתנו לו שרות לא טוב? סבבה שיפרסם במדויק מה קרה ולא יקבל תביעת דיבה

התביעת דיבה כניראה ניגרמה כי הוא

1-הלך ואמר להם שהוא הולך לפרסם

2-פירסם דברים בלי הוכחות

• תגובות 76
  • צפיות 18k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התארד הזה איבד כיוון...

לדעתי צריך לפתוח פורום חדש שירכז חוות דעת של משתמשים על חנויות. ולפתוח תארד לכל אחת מחברות המחשבים (הגדולות,מוכרות) ושכל אחד יכתוב ביקורת אישית שאפשר להכין לה פורמט בצורה מאוד פשוטה.

מה דעתכם? זה לפחות יסיר את המונופול של זאפ על חוות דעת של קונים.

פורסם

Pika007 ו-Ym92 - שניכם מקבלים אזהרות ותגובותיכם נמחקו מהדיון הזה. אם זו האזהרה ה-3 שלכם תורחקו/תושתקו לתקופה שמנהלי הפורומים יחליטו עליה.

פורסם

לכל חברי הפורום .

וקרירין בבית המשפט מנצח למי שיש עורך דין מצליח יותר לא דווקא מי שצודק.

:xyxthumbs:

פורסם

התארד הזה איבד כיוון...

לדעתי צריך לפתוח פורום חדש שירכז חוות דעת של משתמשים על חנויות. ולפתוח תארד לכל אחת מחברות המחשבים (הגדולות,מוכרות) ושכל אחד יכתוב ביקורת אישית שאפשר להכין לה פורמט בצורה מאוד פשוטה.

מה דעתכם? זה לפחות יסיר את המונופול של זאפ על חוות דעת של קונים.

רעיון טוב

פורסם

כן אבל זה די בעיה עם מתחזים למשל....אני למשל מאמין שיש חברות וחנויות שמפרסמות חוות דעת חיוביות על עצמן בזאפ ובפורומים שונים....

וגם עם חוות דעת שליליות יש בעיה-אותו בנאדם יכול להפיץ באינטרנט מספר רב של חוות דעת שליליות ביוזרים שונים....

פורסם

אסור להאמין לביקורות של ZAP

אני ניסיתי לפרסם חוות דעת שלילית על חברה שמכרה לי טלפון סלולארי ללא עברית למרות שבמכירה צויין במפורש כולל עברית בתוכנה ובלוח המקשים.

ZAP חזרו אלי וביקשו העתק של החשבונית. סרקתי את החשבונית והחזרתי להם. למרות שהעברתי להם את המודעה והחשבונית, לא פירסמו.

פורסם

שמע אני פירסמתי בזאפ. לוקח להם זמן. תכתוב להם מייל ותשאל מה קורה עם זה.

פורסם

כן אבל זה די בעיה עם מתחזים למשל....אני למשל מאמין שיש חברות וחנויות שמפרסמות חוות דעת חיוביות על עצמן בזאפ ובפורומים שונים....

וגם עם חוות דעת שליליות יש בעיה-אותו בנאדם יכול להפיץ באינטרנט מספר רב של חוות דעת שליליות ביוזרים שונים....

אני כבר כמעט שנה בפורמים, ואם יש משהו שהפתיע אותי לטובה זה האמינות של המנהלים. אני בטוח שאם זה יהיה תחת פיקוח זה יכול להיות מאגר מאוד מאוד טוב ואמין לחוות דעת בנושא המחשבים.

פורסם

אני אף פעם לא קונה מחנויות בזאפ

רק בודק מחירים

פשוט בזאפ אין לך מושג איך החנות

הביקורות לא אומרות הרבה

פורסם

תגידו סתם שאלה... איך הם מצאו אותו? אין להם ממש עילה לקבל את הפרטים שלו מהisp

פורסם

מה הבעיה להשיג את הip של אותו בחור שכתב את התגובות האלו על ksp בהרבה מקומות , מספיק מקום אחד שיתן להם את הip שלו ועלו עליו

עם הip הם בודקים בחברות של אינטרנט וזהו.

פורסם

תראו הבן אדם קיבל 60000 שקל קנס כי הוא באמת הגזים... אנחנו שמפרסמים תגובות בפורום שהחנות הזאת נותנת שירות גרוע אף אחד לא יתבע אותנו

אבל הוא הפך את זה למפעל! להספים באינטרנט ולשלוח 900000000 מיילים לכל העולם זה כבר באמת להפיץ לשון הרע וזה הגזמה!

תחשבו אם כל אחד שרימו אותו היה מפיץ מכתב ב 10000000 עותקים היה פה כאוס מוחלט בארץ.

אבל מה שברור ש KSP חייבת לשפר את עצמה במקום לחפש להרויח כמה ג'ובות ולחפש לתבוע לקוחות.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האמינות של זאפ בעיני מוטלת בספק.

בתאריך 9 לינואר שלחתי חוו"ד לא אוהדת על חנות מחשבים מסויימת, שלחתי להם העתק של החשבונית ומאז זה "בטיפול". וכדי להראות שמשהו פה חשוד, בתאריך 25 לינואר פרסמתי חוו"ד אוהדת על חנות מחשבים מסויימת והיא כבר מפורסמת.

שלחתי להם מייל בנוגע לחוו"ד הראשונה - ואין קול ואין עונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים