עבור לתוכן

מכתב התנצלות בפני חברת KSP

Featured Replies

פורסם

שמי גילי בר-לב. לפני שנתיים וחצי רכשתי עבור בן דודי מחשב אצל חב' קיי אס פי (KSP מחשבים) בתל אביב.

בשל חילוקי דעות ביני ובין נציג במכירות פרסמתי מודעה בפורומים באינטרנט. בכותרת ההודעה ובהודעה עצמה כתבתי השמצות שלא הייתי צריך לרשום.

בית המשפט קיבל את גרסתה של התובעת - חברת קיי אס פי, כי הפרסום מהווה לשון הרע וכי נגרם נזק לחברה. באמצעות מכתבי זה אני רוצה להתנצל עמוקות על הדברים שרשמתי ומביע בזאת חרטה על הדברים שרשמתי.

חברת KSP הינה חברה גדולה ומכובדת, מעסיקה עובדים רבים ובעלת סניפים ברחבי הארץ. ככזו היא בעלת איתנות פיננסית ומספקת פרנסה לעובדים רבים. בניגוד למה שרשמתי, לא הייתה לחברה כוונה לרמות אותי. אני מכה על חטא ומצטער שלא שלטתי בכעסי.

גילי בר-לב.

• תגובות 76
  • צפיות 18k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה קשור לפורום מפרטי מחשב?

פורסם

אני חושב שדי בטענות החוזרות והנשנות שמועלות בפורמים כנגד KSP כדי לסכם שהמכתב המאולץ משפטית הזה אינו מייצג את המציאות ויש להתייחס לשורה התחתונה שבו בדבר כוונתה או אי כוותנה של KSP לרמות אנשים - בספקנות.

פורסם

מכתבים כאלו דווקה גורמים לי ליתרחק יותר מKSP

אם עד היום היתי מוכן לקנות מהם מוצרים "סגורים" עכשיו גם את זה אני לא יקנה מהם

פורסם

גם לי.אני רכשתי שם כמה חלקים למחשב אך כשהם נכנסים בלקוחות אחרי שעובדים עליהם זה סימן אזהרה.גם קודם ידעתי שהם מתנערים מאחריות בכל אפשרות ועכשיו אני רואה שזה לא מסתכם רק בזה.כף רגלי לא תדרוך עוד אצלם!

פורסם

שמי גילי בר-לב. לפני שנתיים וחצי רכשתי עבור בן דודי מחשב אצל חב' קיי אס פי (KSP מחשבים) בתל אביב.

בשל חילוקי דעות ביני ובין נציג במכירות פרסמתי מודעה בפורומים באינטרנט. בכותרת ההודעה ובהודעה עצמה כתבתי השמצות שלא הייתי צריך לרשום.

בית המשפט קיבל את גרסתה של התובעת - חברת קיי אס פי, כי הפרסום מהווה לשון הרע וכי נגרם נזק לחברה. באמצעות מכתבי זה אני רוצה להתנצל עמוקות על הדברים שרשמתי ומביע בזאת חרטה על הדברים שרשמתי.

חברת KSP הינה חברה גדולה ומכובדת, מעסיקה עובדים רבים ובעלת סניפים ברחבי הארץ. ככזו היא בעלת איתנות פיננסית ומספקת פרנסה לעובדים רבים. בניגוד למה שרשמתי, לא הייתה לחברה כוונה לרמות אותי. אני מכה על חטא ומצטער שלא שלטתי בכעסי.

גילי בר-לב.

רק אני ראיתי כאן מסר סמוי :o

:silly:

פורסם

אחרי מה שהם עשו לי

אין לי כוח לפרט

אני לא יקנה שם מקלדת

בושה וחרפה

פורסם

רק אני ראיתי כאן מסר סמוי :o

:silly:

חח אהבתי.. :D

פורסם

הפורום הזה הוא באמת לא המקום.

פורסם

ZELIG מברוק על ההודעה ראשונה שלך :xyxthumbs:

KSP נדונה הרבה בפורום הזה ובאתר.אני מפחד שלא יטבעו גם אותנו ;D

הנה דוגמא מאמול לדעת אנשי הפורום עליהם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291513.0

פורסם

SerpentMage עשית לי את היום! ענק :lol:

פורסם

אני חושב שדי בטענות החוזרות והנשנות שמועלות בפורמים כנגד KSP כדי לסכם שהמכתב המאולץ משפטית הזה אינו מייצג את המציאות ויש להתייחס לשורה התחתונה שבו בדבר כוונתה או אי כוותנה של KSP לרמות אנשים - בספקנות.

אמת.

פורסם

וואו מעניין מה הוא כתב עליהם.

בכל מקרה אחרי זה אין סיכוי שאני אקנה מהם אי פעם שוב.

אני לא מאמין למה שהכריחו אותו לכתוב, אני לא מתכוון להסתכן... התביעות האלה מזכירים לי חנות אחרת שגם היא תובעת כל מי שמדבר עליה, אני לא אגיד מי

זו (כדי שלא יתבעו אותי) אבל השם מתחיל בI...:)

פורסם

http://www.law.co.il/shownews.php?d=h&news=3543

במקום לבוא לקראת הלקוחות , ולהתייחס לאלפי המתלוננים כנגדכם שיש לכם שרות ח**.

אתם מוצצים לנו את הדם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים