עבור לתוכן

אירן נוקמת: הכריזה על ארה"ב כמדינת טרור

Featured Replies

פורסם

185471-18.jpg

הפרלמנט בטהרן הכריז על ה-CIA ועל צבא ארצות הברית כעל ארגון טרור, לאחר שוושינגטון עשתה את אותו הדבר למשמרות המהפכה.

http://news.walla.co.il/?w=//1174856

דעתי: :lol: :lol: :lol: :lol:

מזכיר לי "אמאש'ך זונה"

"לא נכון, אמא שלך זונה!

פורסם

מקור... ?

פורסם
  • מחבר

אופס, שכחתי.

הוספתי :yelclap:

פורסם

כמו שנאמר באחת התגובות שם: כנראה שאירן עכשיו תתמוך בארה"ב ותממן את ה CIA :lol:

פורסם

כמו שנאמר באחת התגובות שם: כנראה שאירן עכשיו תתמוך בארה"ב ותממן את ה CIA :lol:

:lol:

פורסם

ה-CIA לא רחוק מארגון טרור גם ככה, ואחראי בין השאר על הקמת אלקעידה. אבל עדיין דיי מבדר ואירוני.

פורסם
  • מחבר

^^

הא?

נמק פרט והסבר

פורסם

יאלה בואו נחמם אותם

לא היתי מוותר לא היתי מוותר ;D

פורסם

^^

הא?

נמק פרט והסבר

כשצבא רוסיה פלש לאפגניסטן בתחילת שנות ה 80, ארה"ב תמכו (מבחינה צבאית וכלכלית) במיליציות האיסלאמיות באפגניסטאן וה CIA סיפק נשק למוג'הדין, שלחמו "מלחמת התנגדות" ברוסים.

הרי ארה"ב לא יכלה לשבת מנגד ולצפות ברוסים מגיעים קרוב כל כך לריכוזי הנפט.. אז הם מיד קמו להגנת השלום האזורי ::)

אחרי 9 שנים הרוסים התקפלו משם, וארה"ב השיגה את מטרתה. אבל על הדרך, "פתאום" צצה לה אל קעידה.

יש כאלה שאומרים שבן לאדן והחבר'ה שלו שהשתתפו במאבק, חומשו ומומנו ע"י ה CIA באותה תקופה, ויש כאלה שטוענים שזה רק מיתוס ושאל קעידה הסתדרה לבד ללא עזרת ארה"ב (בין היתר כי בן לאדן היה אנטי אמריקאי עוד לפני כן. הרי הכופרים שצריכים להשרף הם לא רק הקומוניסטים).

פורסם

לא סתם אומרים, מלבד הקשרים של משפחת בן לאדן עם ארצות הברית(the bin laden group היא אחת מקבוצות ההשקעות הגדולות בארה"ב) משפחת המלוכה הסעודית דרשה מארצות הברית לעזור לאפגנים. יש תמונות של בין לאדן עם סוכני CIA, הטאליבן קיבל ציוד תוצרת ארצות הברית, שכלל אפילו נגמשים.

אם כבר באמת נכנס לשמועות, אז יש הטוענים שארצות הברית החלישה את משטר השאה באיראן(למרות היותו פרו אמריקני בצורה מובהקת) בשביל לחולל מהפכה צבאית(הצבא בזמנו היה פרו אמריקאי, בגלל זה הוא "הוחלף" ע"י משמרות המהפכה אחרי המהפכה של חומייני), אבל חומייני השיג אותם ויזם את המהפכה השיעית מגלותו בעיראק. יש גם הגורסים שהCIA מימן את חומייני בעיראק(המצב הכלכלי שלו השתפר פלאים(ומדובר כאן על סכומים של עשרות מיליוני דולרים) תוך מספר שנים, מה שאפשר לו לצבור כמות גדולה של תלמידים ומאמינים סביבו דבר שבסופו של דבר אפשר לו להויצא את הפתווה(שבמקרה הזה הייתה גזר דין מוות לפי חוקי האיסלאם) נגד משטר השאה המושחט.

פורסם

*מושחת, לא מושחט - מלשון שחיתות ולא שחיטה.

בקשר ל"מדיניות החוץ של אמריקה במזרח התיכון"(שכוללת את מימון הטאליבן), הנה אחד הסגמנטים(מערכון? יש תירגום יותר טוב לזה?) היותר גאוניים שהיו בDaily Show, שמדבר בדיוק על זה(זה לא ממזמן, מקסימום חודשיים, נדמה לי שאפילו פחות):

http://www.crooksandliars.com/2007/08/23/daily-show-three-generations-of-america-to-the-rescue/

פורסם

עם כל מה שנאמר בתארד הזה על הCIA והשיתוף שלו עם אל קעידה איך זה שעדיין מטילים ספק כזה גדול באסון התאומים והפנטגון שהם בעצם מעשה של הממשלה ואולי אפילו הCIA בעצמו...

פורסם

מה הקשר?

הCIA עזר לאל-קעאידה כאשר אל-קעאידה נלחמה ברוסים - לא כאשר אל-קעאידה תיכננו מלחמת-חורמה בארה"ב...

הפעולות של הCIA עובדות לפי עיקרון "האויב של האויב שלי הוא חברי" - הבעיה עם העיקרון הזה הוא שברגע שהאויב של האויב מביס אותו, הוא הופך לאויב שלך(לעיתים יותר מדי קרובות).

אני אתן לך הקבלה כאן אצלנו, הפלשתינאים מחולקים בין הפתח לחמאס - אנו נותנים נשקים לפתח, מתוך אותו עיקרון של "האויב של האויב שלי הוא חברי", אם וכאשר הפתח "ינצח" את החמאס, אל לנו להיות מופתעים כאשר הוא יפנה את נשקו נגדנו - האם זה אומר שישראל רוצה בפיגועים שפתח ימיט? מה פתאום - האם ישראל אחראית לכך באופן חלקי? You betcha.

פורסם

אומנם אלה היו האמריקאים, אבל זה לא היה ה- CIA שעזר לאפגנים.

פורסם

אלא מי? סנטה קלאוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים