פורסם 2003 במרץ 1122 שנים What kind of world do we live in when a dying teenager can no longer get his cock sucked by a celebrity?"[/quote]הדבר הזה קורע...זה 100% לא אמיתי, באמת... ;D... ( גם אני מת... )
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים חחחחחחחחח נשפכתי חצי שעה על הריצפה. באמת לאיפה הגענו "What kind of world do we live in when a dying teenager can no longer get his cock sucked by a celebrity?" :lol: :lol:
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים תגידו לי כולכם השתגעתם? אם הייתם יורדים לסוף העמוד הייתם מגלים את הטקסט הבא מודגש בלבן על רקע אדום:"Australia's satirical newspaper. This is just a small sample of the print edition."באמת חשבתם שזה אמיתי?נו טוב..הדבר היחיד שעיצבן אותי זה שצוחקים כאילו על מחלת סרטן הדם אצל ילדים,אני לא חושב שזה משהו שאפשר לצחוק עליו..
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים ולמה לא?כולם מתים בסוף מכל מני סיבות ואפשר לצחוק על כל אחת מהן.מסכים איתך.....
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים Siiiiiiiiiiiiiiiiick"What kind of world do we live in when a dying teenager can no longer get his cock sucked by a celebrity?"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.