פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים איך המלון הוא עולה לי 1600 שקל מראשון עד רביעי חצי פנסיון(חול המועד) מישהו היה במלון?איך הוא?
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים תעשה חיים, בכול מקרה אני חושב שעדיף קודם לפתוח תראד ולשאול איך המלון ואז להזמין חדר לא? זה יותר הגיוני, בכול מקרה, שמעתי מחברים שהיו שם, שבוא נגיד ככה האוכל לא ממש נועד לאכילה.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מלון באילת זה רק מיטה ואולי ארוחת בוקר, לא יותר מזה, תצא הרבה, תבלה, תפוס בחורות והעיקר תהנה.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר בסוף הלכתי על המלך שלמה 2000 שקל רק ארוחת בוקר ועם ארוחת ערב אחת.תודה על העזרה
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים בסוף הלכתי על המלך שלמה 2000 שקל רק ארוחת בוקר ועם ארוחת ערב אחת.תודה על העזרהההיתי במלך שלמה, אחלה בחירה.
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים החלפת מלון למלון שיעלה לך יותר בגלל שבנאדם אחד אמר שחברים שלו אמרו ש...?אלוהים.
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים אין לך מזל, תראה את זה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3454403,00.html
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים ביזיון תגובה 1: במקום לשמור על חופי הים שלנו ועל הטבע, פה בארץ יודעים רק להרוס ולזהם ולקלקל.. בעוד שבשאר המדינות התיירותיות יודעים להתייחס בכבוד לטבע אצלם כי הם יודעים שזה מקור ההכנסה התיירותי, פה בארץ אדישים ומתפלאים אח"כ למה תיירים לא באים.. הרי זה ברור שבלי אילת אנשים יגיעו בכל זאת לארץ נכון??? זה פשוט גועל נפש איך המדינה לא יודעת לאכוף את כל אותם מלונות פרטיים שלא רק שמשתלטים לאט לאט על כל פיסת חוף באילת אלא עכשיו גם מזהמים את הים ומונעים מאיתנו כניסה למים... די לשחיתות כאן במדינה המסריחה הזאת!!!
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים חבר שלי הוא נחד של הבעלים של מלונות קיסר ;D המלונות שלהם טובים מאוד, לא צריך יותר מזה. בכל מקרה ניראה שבאמת נפלת על תקופה גרועה, הכל סגור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.