פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים שיט.שני שמות דפוקים:"Doormat" Ferdinand NapierPirate Bobby the Baldחוץ מזה, ממש נחמד
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים שלי הוא:Pirate Barney the Infectedנראה לי שהם סתם מגרילים שם מתוך מאגר גשול של שמות.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים שלי הוא:Pirate Barney the Infectedנראה לי שהם סתם מגרילים שם מתוך מאגר גשול של שמות.אתה חושב שהם מגרילים? לאאאא.... אני חושב שיש שם בנאדם שיושב מולן המחשב ומקבל שמות של אנשים ואז בוקר במילון הפיראטים הגדול ונותן להם את השם הפיראטי האמיתי שלהם... השתגעת מגרילים?! הכל אמיתי לגמרי!!!יחי הפיראטים, אתמול ראיתי אחד בים...הוא שדד את כל הזהב שהיה לי בכיס ואפילו תכשיטים... קראו לו: Cpa'n FuckingIdiotמומחה לשפות תכנות...עצוב... פשוט עצוב.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים אתה חושב שהם מגרילים? לאאאא.... אני חושב שיש שם בנאדם שיושב מולן המחשב ומקבל שמות של אנשים ואז בוקר במילון הפיראטים הגדול ונותן להם את השם הפיראטי האמיתי שלהם... השתגעת מגרילים?! הכל אמיתי לגמרי!!!יחי הפיראטים, אתמול ראיתי אחד בים...הוא שדד את כל הזהב שהיה לי בכיס ואפילו תכשיטים... קראו לו: Cpa'n FuckingIdiotמומחה לשפות תכנות...עצוב... פשוט עצוב.אני פשוט מתקשה לשבת על הכסא מרוב צחוק. ציניות במטיבה!
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים כשרשמתי את השם המלא שלי הוא כתב Snifflin' Bart Bonnyוכשרשמתי רק את השם שלי הוא כתב Snafu" William BarbossaWHATEVER...עריכה:אחר כך כששמתי רק את שם המשפחה שלי הוא רשם לי Pirate Palgrave the Well-Tanned חחח The Well Tanned hhhh
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים Not-So-Keen-On-the-Womenfolk Sid :lol: :lol: רק שם פרטי: Cowerin' Randal Cutler 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.