עבור לתוכן

דעתכם על LG l1970hr

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על המסך הזה השימוש הוא בעיקר למשחקים

פורסם

במחיר שמתמחרים אותו בארץ אפשר להביא את הvp930 שנמצא בליגה אחרת וטוב ממנו משמעותית.

פורסם
  • מחבר

אבל הוא איטי יותר ממנו בהרבה לפי המפרט שלו בפנדה וגם לא מתאים למשחקים

פורסם

ההנחה שלך שגויה באשר למהירות התגובה.

במסכי LCD רוב הלקוחות מתעניינים במאפיין זמן התגובה כמאפיין החשוב ביותר מבחינתם לצורך התאמה לשימושיהם. למרבה הצער, לרוב הקשר בין זמן התגובה לבין איכויות התצוגה הרצויות הוא רופף.

מאפייני המסך מספרים לנו מעט על עד כמה המסך באמת מהיר, היות שזמן התגובה, שבעצמו תלוי במצבו ההתחלתי של הפיקסל ומצבו הסופי, משתנה בהתאם לסוג הפנל. לכן אנחנו לא יכולים למעשה להשוות מסכים עם מטריצות שונות (למשל TN לעומת PVA) בהסתמך על המספרים שהיצרן נותן לנו.

פורסם

man of orleans נראה לי שסיבכת אותו.

אני אגיד את זה בפשטות, הנתונים שיש למסכים "על הנייר" לא שווים כלום. מה שקובע אלו בדיקות מעבדה אוביקטיביות וסוג הפאנל של המסך.

וכמו שאמרתי קודם הvp930 טוב מהl1970hr פי כמה וכמה.

ולא, הvp930 לא איטי בכלל. אני לא חושב שתחוש במריחות במסך הזה (כמו שאף אחד לא הרגיש מהמשתמשים שקנו כאן את המסך, ורק הרעיפו עליו שבחים).

קנייה של ה1970hr תיהיה טעות גדולה מאוד.

פורסם

למעשה, היצרנים הם אלה שמסבכים את הצרכנים.

להשוואה מדוייקת אנו זקוקים לתרשים דו-מימדי עם גרף שמתאר את התלות של זמן התגובה במצבו הסופי של הפיקסל (למשל כך שהגרף יראה את כל המעברים האפשריים של שחור לאפור) או לגרף תלת-מימדי של זמני התגובה בכל המעברים האפשריים, כולל אלו שבין שני מצבים לא מוגבלים (כלומר בין שני גווני אפור). למרבה הצער, יצרני המטריצות והמסכים בדרך כלל לא חושפים מידע זה.

בכל אופן, מאז ימי ה-12ms אין שום בעיה של מריחות, אלא שלעיתים מופיעים ארטיפקטים הידועים יותר כקורונה כתוצאה משגיאות ברמה גבוהה של ה-RTC. מי שרואה מריחות גם כיום כולל במסכי TN אלה אנשים שסובלים מבעיה שמכונה retinal persistence.

ה-VP930 הוא אחד מהמסכים המהירים עם פנל VA ואין שום בעיה איתו למעט כמות מסויימת של קורונה. בגירסה הראשונה שלו ה-Overdrive היה מכוייל היטב. למרות זאת המסך טוב יותר מה-971P למשחקים. מה שבולט לטובה ב-VP930 ביחס לכל מסך עם פנל TN הוא אחידות תאורה וצבעים בזכות הפנל לכן ברור שהוא קנייה משתלמת מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים