עבור לתוכן

מטוסי צה"ל הוזנקו לגבול רמת הגולן - מסוקים סורים באוויר.

Featured Replies

פורסם

הזנקות כאלה הן לא דבר שבשגרה וישראל מתייחסת לכל הזנקה כזאת כאילו מדובר בהתקפה של ממש.

על פי הדיווחים בעיתונים, הכוננות בשני הצדדים גבוהה מאוד, אז אפשר לצפות שיהיו יותר הזנקות כי אף אחד לא לוקח סיכונים.

האמת שההזנקה שאירעה אתמול הייתה סיפור מאוד משעשע, ואני מקווה שמתישהו הוא יפורסם בעיתון.. (פרט להזנקה שום דבר בכתבה לא היה נכון)

פורסם
  • מחבר

פי, יש לנו פה את אהוד ברק. ;)

פורסם

אני לא מאמין שסוריה תתקוף אותנו עד שאירן תיהיה מצויידת באטום, למקרה שבו נפגע בהם קשות.

אני מקווה לסיים את ההכשרה שלי :)

אותי זה בכלל מפתיע שככה אנחנו מתייחסים לפושעים נאצים(אירן, סוריה) גם שאר "העמים" הערבים האלו.

עד מתי שלא יקרה פה עוד שואה (חס וחלילה! רחמנה לצלן) נשמיד את עצמנו עוד קצת, פעם הבאה זה יו"ש, רמת הגולן, ירושלים(חס וחלילה).

והופה חזרנו לגבולות 47.

פורסם

האמת שההזנקה שאירעה אתמול הייתה סיפור מאוד משעשע, ואני מקווה שמתישהו הוא יפורסם בעיתון.. (פרט להזנקה שום דבר בכתבה לא היה נכון)

עכשיו אנחנו במתח חחחח

פורסם

מסוקים סורים-אמא איזה פחד! :lol:

בכלל , עכשיו בגלל המתיחות התקשורת מחפשת כל פיפס קטן כדי לצייר איזו דרמה ולספק כותרות מפוצצות .

הסורים לעולם לא יפתחו חזית נגדנו, הם יודעים שאין להם סיכוי נגדנו במלחמה ישירה של 2 צבאות ,רק דרך חיזבאללה הם יכולים לפגוע בנו בצורה קשה, אבל אולי הפעם צה"ל כבר ידע איך להילחם יותר טוב נגד חיזבאללה והתוצאות יהיו טובות מבעבר.

פורסם

ומי צריך נ"מ כשיש לנו M.L.R.S שלמד להוריד מסוקים??

אל תגיד לי...

אתה צעיר בצבא ו2 פז"מניקים אמרו לך את זה אחרי שחיממת להם את המושב של האסלה וחתמת על מטען לסטיקלייטים נכון??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים