עבור לתוכן

עתיד המחשבים גם נסגרה מה קורה לחנויות המחשבים !?!? מי הבאה בתור?

Featured Replies

פורסם

עתיד המחשבים גם נסגרה

מה קורה לחנויות המחשבים !?!?

מי הבאה בתור?

ויותר חשוב מה מנבא העתיד?

מה יעלה בגורל החלקים יתייקרו

או יוזלו??????????

הביעו דעה!

:hi:

פורסם

חנויות באינטרנט :-\ - בקשר למה מנבא העתיד

פורסם

שגם באג יסגרו! הלוואי!

אלו החנויות הכי גרועות בעולם. כל מי שלא מבין חושב שהם הכי אמינים והכי טובים כאשר הם נותנים מחשבים יותר גרועים מחנויות העושקים במחירים יותר מפוצצים. אצלי באג משחקים כבר לפני 4 שנים עלו 230 ש"ח והEXPLORER OPTICAL עולה עצלם 250+ ש"ח.

פורסם

זהו סופן של חנויות/רשתות KVR...

מעניין מתי באג יזכו לרגע...

פורסם

ו..... ניורון :asthanos:

פורסם

באג לא כאלה יקרים עם תסים לב המוצאים שלהם נמכרים באריזות RETAIL ולא OEM ולכן המחיר הוא גבוווה לרוב מה שמוכרים לך בחניות זה מוצרים באריזת OEM שזה כמובן כפי שידוע לרוב למנשל בלי דרייברים או בלי משחקים ולמשל בלי אחריות או אחריות רק לשנה.

כך למשל במקלדות ובעכברים של מיקרוסופט, אתה יכול לקנות למשל תמקלדת כ OEM בלי האריזה ולא יהיה לך עליה אחריות או אולי אחריות לשנה בלבד כאשר אתה יכול לשלם טיפה יותר ולקבל 5 שנים אחריות.

לגבי המחשבים שלהם אז נכון הם לא זולים בבדאי שניתן למצוא זולים מהם. לגבי האיכות הובכן האיכות טובה לאחורנה בדקתי שם הצעה למחשה והיא בהחלט קללה חלקים טובים כמו למשל לוח אם של אינטל מהדגם Bluemounain 2 עם צ'יפסט 845PE וגם שאר הרכיבים בסדר. עכשיו אני יצא לקנות מספיק דברים אצליהם כמו למשל המסך שלי העכבר המדפסת ואני מאוד מאוד מרוצה מהם ובדקתי מחירים והם ממש לא היו יקרים. כמו קבלתי את מבוקשי על המקום מה יותר טוב מיזה גם לא לשלם הרבה וגם לא לחקות וגם שירות אדיב ואנשים נחמדים (לפחות ככה זה פה בסניף שלהם בקניון חולון).

פורסם

גם אני מיחל לרגע שבאג יסגרו ! איך הם עדיין מחזיקים מעמד, אין לי מושג....

העובדים שם (בכל מה שקשור במחשבים) פשוט בורים !!! וגם ממש לא נחמדים....

בעעע, חבל שעתיד מחשבים נסגרו :-\

פורסם

אני שמח שעתיד נסגרו... אבל גם עצוב :(.

יש לי ms wireless optical משם ועכשיו מה יהיה???

אני שמח בגלל שכל החומרה (חוץ מציוד היקפי) היתה כ"כ יקרה!!! GiFa 3Ti200/500 עלה אצלם יותר מ-1500 ש"ח!!! בדקתי אצלם את זה לפני בערך חודשיים...........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים