עבור לתוכן

isracard.web ? איך זה עובד ?

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי את השירות הזה בדיוק, יש לי כרטיס ישראכרט צעיר עכשיו אני יכול להשתמש בשירות הזה ? עם כן אז זה נותן לי אפשרות לקנות דרכו בחו"ל ?

תודה לעזורים.

פורסם

כן , אתה יכול להשתמש בשירות הזה עם כל כרטיס אשראי של ישרכארד. וזה אחלה שירות אני אישית קניתי דרך זה ב ebay.

אתה מברר מה שער הדולר - ואז אתה נרשם לשירות ואתה משלם עמלת טעינה של 5 שקל.

ואתה יכול לטעון את הכרטיס בשקלים בקפיצות של 50 שקל עד ל1000 שקל , ופשוט יהיה לך בכרטיס דולרים לפי שער הדולר , וזה תקף ל12 חודשים.

אתה מקבל מהם מספר של כרטיס וירטואלי בין לאומי , ואז בכרטיס הזה יהיה לך את הכסף שטענת בשקלים בדולרים , ואז יכול להשתמש בכרטיס הזה

לקניות בחו"ל. והם גם לוקחים לך על כל עסקה 0.5 % מסכום העסקה עמלה..אבל זה ממש קצת , בקיצור תקרא את הדף מידע באתר שלהם

http://www.isracard.co.il/text.asp?groupid=10&topcadid=1&itemid=2234&ord=0&file=3223.xml&sourceid=29&targetid=2234

ואם יש לך פאי פאל אז אתה פשוט אחרי זה מוסיף את הכרטיס הזה לפיי פאל לקניות - ואז הם צריכים לאשר אותו..ואתה משלם איזה 3 דולר

ולוקח לזה איז 4-5 ימים לאשר הוספת כרטיס - ואז אחרי שהם אישרו לך אותו אתה מקבל בחזרה את ה3 דולר לחשבון שלך בפיי פאל ואז אתה יכול לקנות

באי באיי כל מה שאתה רוצה בהתאם לכמות שקלים שטענת בכרטיס למשל הטענת ב100 שקל ..אז יהיה לך שם בערך 25 דולר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, עזרת לי מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים