פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים "Ah, women, women.. You can't live with them, and you can't lock'em up in the basement"XDD"טוב כלב חבר מחבר שהוא כלב""חבר יש רק בארתור וגם הוא כלב"
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים "If something is hard to do, then its not worth doin" - Homer Simpson"יש לי בוקסר של הסימפסונס ומצוייר שם את הומר אומר את זה..lol
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים לאיש שרשם משהו לגבי זה כשמתקשרים אליך ואין ממתינה, איש - לא המצאת כלום, קוראים לזה חוק מרפי :-\ אגב, הנה לכם "Wisdom is a trait overrated by Fools who underrate their Ignorance." אני מייחס את המשפט לעצמי
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים On the road of life, you can be certain of one thing: there is never a crowd on the extra mile. נר שדולק פי שניים יותר חזק, דולק רק לחצי מהזמן. לך אל הבחורה עצל, אביה בבית - ברח והנצל
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים לא משפטי חוכמה אבל משפטים נחמדים משירי ראפ...I Teach niggaz sign language and that ain't def son'. click click (gun sound) you heard that? that means RUN- 50CentInstead of war on poverty they got a war on drugs and the police cant bother me- 2PACיש לי עוד כמה אם אהבתם.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים לאיש שרשם משהו לגבי זה כשמתקשרים אליך ואין ממתינה, איש - לא המצאת כלום, קוראים לזה חוק מרפי :-\ אגב, הנה לכם "Wisdom is a trait overrated by Fools who underrate their Ignorance." אני מייחס את המשפט לעצמי עצם הרעיון זה שזה נכלל בחוקי מרפי זה ידוע , אבל לנסח משפט זה הרעיון המרכזי -אלוהים ארזה את המזוודות וברחה לחו"ל משפט נוסף שלי
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים -"כשבן אדם אחד מת- זו טראגדיה, כשאלפי בני אדם מתים - זו סטטיסטיקה" -ג'וזף סטאלין.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים ''החיים זורמים כמו נהר אבל שתוציא תנשמה החוצה תרגיש כמו הר''עדיף שלא תדעו מי אמר את זה
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים אם שיער היה כל כך חשוב, הוא לא היה גדל על התחת.החיים נותנים לך לימונים? תכין לימונדה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.