עבור לתוכן

יצאתי מטומטם ובגלל זה אני משלם על בוראט פעמיים.

Featured Replies

פורסם

אוף

למה אני טמבל, למה?! :s07:

הלכתי היום למכונת סרטים והחלטתי להשכיר את הסרט "בוראט" מכיוון שלא ראיתי את הסרט מעולם והחלטתי שהיום זה יום שמתאים לכסות את החור בהשכלה שלי.

השכרתי את הסרט במכונה, העברתי כ. אשראי, הכל הלך טוב ויפה.

קיבלתי את הקופסא של הסרט, על המסך היה רשום שאני יכול להחזיר את הסרט תוך 5 דקות ללא חיוב.

לקחתי את הקופסא,והתחלתי ללכת לכיוון הרכב.

בדרכי לרכב,החלטתי שלא כהרגלי לפתוח את הקופסא, ולמרבה הפתעתי- הדיסק היה דיסק צרוב כשהמילה "BorAt" רשומה בטוש פרמננט שחור.

הייתי מופתע משהו, והתחלתי להתלבט האם הדיסק מזויף והאם מישהו דפק את הדיסק המקורי...תהיתי לעצמי איך זה אפשרי אם יש את הצ'יפ על הדיסק ולבסוף החלטתי להחזיר את הסרט ע"מ שאני לא אחוייב על הנ"ל.

חזרתי למכונה, החזרתי את הסרט, ולמרבה הפתעתי חוייבתי ב24 ש"ח מכיוון ועברו 6 דקות :s07: :s07:.

הלכתי למכונת סרטים אחרת, השכרתי את הסרט שוב פעם, ולהפתעתי- קיבלתי שוב פעם את אותו "דיסק מזויף"...ואז הבנתי- ככה ההדפסה של הדיסק, הוא אמור להיות מזויף לכאורה.

אוף,גם כן ההומור המעוות של בוראט.

אז מה יש לי עכשיו?

חור בכיס, חיוב ע"ס 50-60 ש"ח בכ. אשראי, סרט מושכר שנראה כמו סרט צרוב, והרבה הרבה בושה שאני אוכל בתוכי.

מוסר ההשכל- הומור לפעמים הורג

פורסם

תשמע ... אחי ... זה ..... אתה יודע נו .... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

תתקשר לחברה ותבקש לבטל את החיוב

פורסם

אני לא חושב שיאשרו את זה,

יגידו לו שזו בעיה שלו שהוא "נהג באופן לא אחראי".

פורסם

פשוט "חחחחחחחחחחח"

וכמו שמישהו אמר כאן.. תתקשר ותבקש לבטל את החיוב אני בטוח שלא יתפסו אותך על הדקה..

פורסם

תקשר ותגיד שהסרט עבד עם טקיעות וקפיצות ויזכו אותך

פורסם

shai11 ואז הם יבדקו ויראו שהוא החזיר אותו אחרי 6 דקות, כלומר הוא בכלל לא ראה אותו

עדיף לא לשקר ולצאת אידיוט

פורסם

חחח אבל הוא השיכר אותו עוד פעם אחרי זה אבל אתה יכול להתקשר ולהגיד להם את הסיבה שהחזרתה את הסרט הם כבר יבינו

פורסם

נהנת מהסרט לפחות?

פורסם

אוף

למה אני טמבל, למה?! :s07:

הלכתי היום למכונת סרטים והחלטתי להשכיר את הסרט "בוראט" מכיוון שלא ראיתי את הסרט מעולם והחלטתי שהיום זה יום שמתאים לכסות את החור בהשכלה שלי.

השכרתי את הסרט במכונה, העברתי כ. אשראי, הכל הלך טוב ויפה.

קיבלתי את הקופסא של הסרט, על המסך היה רשום שאני יכול להחזיר את הסרט תוך 5 דקות ללא חיוב.

לקחתי את הקופסא,והתחלתי ללכת לכיוון הרכב.

בדרכי לרכב,החלטתי שלא כהרגלי לפתוח את הקופסא, ולמרבה הפתעתי- הדיסק היה דיסק צרוב כשהמילה "BorAt" רשומה בטוש פרמננט שחור.

הייתי מופתע משהו, והתחלתי להתלבט האם הדיסק מזויף והאם מישהו דפק את הדיסק המקורי...תהיתי לעצמי איך זה אפשרי אם יש את הצ'יפ על הדיסק ולבסוף החלטתי להחזיר את הסרט ע"מ שאני לא אחוייב על הנ"ל.

חזרתי למכונה, החזרתי את הסרט, ולמרבה הפתעתי חוייבתי ב24 ש"ח מכיוון ועברו 6 דקות :s07: :s07:.

הלכתי למכונת סרטים אחרת, השכרתי את הסרט שוב פעם, ולהפתעתי- קיבלתי שוב פעם את אותו "דיסק מזויף"...ואז הבנתי- ככה ההדפסה של הדיסק, הוא אמור להיות מזויף לכאורה.

אוף,גם כן ההומור המעוות של בוראט.

אז מה יש לי עכשיו?

חור בכיס, חיוב ע"ס 50-60 ש"ח בכ. אשראי, סרט מושכר שנראה כמו סרט צרוב, והרבה הרבה בושה שאני אוכל בתוכי.

מוסר ההשכל- הומור לפעמים הורג

shai11 מומלץ לקרוא

פורסם

תתקשר תתלונן ותגיד כמו שאמרו עליי שהסרט לא עבד טוב ... שואלים איך ראית ? אני רואה ב DVD שיש לי באוטו ... תהנה מהכסף חזרה :)

פורסם
  • מחבר

נהנת מהסרט לפחות?

לא ראיתי עדיין.

למען השם, זה עלה לי יותר מכרטיס לקולנוע. :-\

פורסם

ספר להם בדיוק מה שסיפרת פה. גם מול החברת השכרה גם מול החברת אשראי. ותהנה מהסרט, הוא שווה גם יותר מזה :P

פורסם

תשמע... לא רוצה לבאס אותך או משהו... אבל... גם הסרט מעפן... :-[

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים