עבור לתוכן

האם יש מישהו בקרית ביאליק שיש לו אינטרנט אלחוטי ויכול לשתף אותי בחינם?

Featured Replies

פורסם

אני אתגורר בקרוב ברחוב שבטי ישראל. הםא יש מישהו שיכול לשתף אותי בחיבור האינרנטי שלו בחינם?

ד.א. אני סטודנט דל אמצעים.

נ.ב. לא עשיתי סריקת רשתות מכיוון שאין לי עדיין כרטיס רשת אלחוטי.

תודה.

פורסם

משהו יכול לתרום לי בבקשה מכונית?

קודם תבדוק איזה רשתות יש שם באזור

נגיד בתל אביב יש מיליון רשתות חינימות (פשוט כאלה שלא חסמו )

פורסם

האם יש מישהו בקרית ביאליק שיש לו חברה כוסית ויכול לשתף אותי בחינם?

אני אתגורר בקרוב ברחוב שבטי ישראל. הםא יש מישהו שיכול לשתף אותי בחברה הכוסית שלו בחינם?

ד.א. אני סטודנט דל אמצעים. (כלומר, הקונדום עליך)

נ.ב. לא עשית סריקת כוסיות מכיוון שאין לי עדיין כרטיס ביקור.

תודה.

פורסם
  • מחבר

:imwithstupid::kopfpatsch:

יש אולי תגובות יותר בוגרות?

חיפשתי ומצאתי בן אדם שמוכן לעזור לי אבל המרחק שלו מהבית שלי הוא 1 קילומטר וזה לא אפשרי.

יש אנשים שמוכנים לעזור וזה גם לא עולה להם יותר כסף, הם גם ככה משלמים על זה ולא אכפת להם לעזור לי. למה התגובות כאלה ילדותיות?

בקיצור, אם יש מישהו עם רשת אלחוטית באיזור ומוכן לעזור לי אני אשמח.

תודה.

פורסם

אל תצפה לתגובות כאלה אם אתה מרים להנחתה.

אינטרנט אלחוטי הוא לטווח של כמה עשרות מטרים עד מאות מטרים בודדים.

הסיכוי שיהיה מישהו מהפורום שימצא בטווח הזה, ויש לו אינטרנט אלחוטי, הוא אותו סיכוי שתקבל תגובות בוגרות.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אולי יש סיכוי, אז מה אכפת לי לנסות?

חוץ מזה, אולי יש חנות שיש לה שם אינטרנט? אול מישהו שגר שם קולט רשת אלחוטית ממקום אחר ויכול להמליץ לי.

אני יודע שיש בקיריון אבל זה לא יקלוט כי זה בתוך הקיריון. ואני יודע שיש מסעדה שיש בה רשת והיא קצת רחוקה לי. יש גם בכביש הראשי במסעדה אחרת אבל זו האופציה האחרונה שלי. לכן אני שואל אם יש פה מישהו שיש לו והוא מהאיזור.

פורסם

! GET A LIFE

פורסם
  • מחבר

:s07:

לא מבין את אלה שלא רוצים לעזור אבל בכל זאת חייבים להגיב שטויות.

פורסם

! GET A LIFE

יש אנשים שמוכנים לעזור וזה גם לא עולה להם יותר כסף, הם גם ככה משלמים על זה ולא אכפת להם לעזור לי. למה התגובות כאלה ילדותיות?

בקיצור, אם יש מישהו עם רשת אלחוטית באיזור ומוכן לעזור לי אני אשמח.

אולי זה אל עולה כסף, אבל העובדה שאתה תתעלק לו על הפס והוא בקושי יוכל להעלות דף אינטרנט והעובדה שהסיסמאות שלו תהיינה טיפה פחות מוגנות כשיש לך גישה לרשת שלו ושאתה תוריד דבירם על הפס שלו וגם העובדה שהוא ירגיש מנוצל...............

חוץ מזה, "סטודנט דל אמצעים"?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290570.0

אתה דל אמצעים ל100 שקל בחודש לחשבון אינטרנט אבל יש לך כסף ספייר לטוס לסין ולקנות שם דברים?

לך חפש ת'חברים שלך, עומו.

פורסם
  • מחבר

א. תדבר יפה. אף אחד לא אמר לך משהו לא יפה.

ב. זה לא אני שטס זה המשפחה שלי.

ג. זה לא מוריד לו מרוחב הפס בגלל שזה ראוטר. תלמד רשתות קצת.

ד. הוא לא ירגיש מנוצל כי אני עושה את זה בהסכמתו. בגלל זה אני שואל אם יש מישהו שמוכן לשתף.

ה. דבר איתי אחרי שתקבל אזהרה על תוכן לא הולם!

ו. אני מדבר על דברים חוקיים בהסכמת אנשים.

ז. נראה לי שאתה קצת משועמם. אם אתה לא רוצה לעזור אז אל תעזור. זו קהילה שעוזרת ותורמת!

פורסם

א. תדבר יפה. אף אחד לא אמר לך משהו לא יפה.

ב. זה לא אני שטס זה המשפחה שלי.

ג. זה לא מוריד לו מרוחב הפס בגלל שזה ראוטר. תלמד רשתות קצת.

ד. הוא לא ירגיש מנוצל כי אני עושה את זה בהסכמתו. בגלל זה אני שואל אם יש מישהו שמוכן לשתף.

ה. דבר איתי אחרי שתקבל אזהרה על תוכן לא הולם!

ו. אני מדבר על דברים חוקיים בהסכמת אנשים.

ז. נראה לי שאתה קצת משועמם. אם אתה לא רוצה לעזור אז אל תעזור. זו קהילה שעוזרת ותורמת!

ג. כן, תלמד אתה רשתות ואינטרנט, אתה כן מתעלק לו על רוחב הפס.

פורסם
  • מחבר

ממש לא. אם יהיו 2 מחשבים או 3 מחשבים על ראוטר אחד זה לא ישפיע בגרוש. מה אתם מדברים בכלל? אני כולה רוצה גישה לאינטרנט ולא לEMULE.

פורסם

רוחב הפס הוא גודל מוגדר ומוגבל.

למשל 1.5Mbps הורדה - אם אתה מתחבר לראוטר יחד איתו ואם תתחיל לגלוש אז אתה תשתמש בX מהפס.

אם תוריד אז אתה תשתמש ב99 אחוז [בזמן שהוא מנסה לזוז בדפדפן] מההורדה.

וכן הלאה, בקיצור, לפני שאתה אומר משהו, תבדוק מה אתה יודע, כי אתה כן הולך להתעלק על הרוחב פס.

פורסם

ממש לא. אם יהיו 2 מחשבים או 3 מחשבים על ראוטר אחד זה לא ישפיע בגרוש. מה אתם מדברים בכלל? אני כולה רוצה גישה לאינטרנט ולא לEMULE.

על זה

גם אם היה לי רשת לא הייתי נותן לך להישתמש בה :silly:

פורסם

אף אחד לא ישתף אותך בחינם -שכח מזה.

זה שאנשים לא שמים סיסמא לרשת זה לא אומר שזה חינמי - זה בניגוד לחוק בדיוק כמו כל גניבה אחרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים