פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים אני מחפש מסך גדול (22 אינץ') והתקציב שלי מאוד מוגבל - 1350 ש"חהמסך הזה הוצע לי במחיר של 1280 ש"ח,אני מעוניין לדעת האם הקנייה כדאית, השימושים שלי הם קצת משחקים, סרטים, מוזיקה ואינטרנט.בתודה מראש לכל העוזרים.
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים לא הייתי הולך על ה-Proview, יש בפחות מ-1500 ש"ח את ה-Viewsonic VX2235 שמגיע מיצרנית הרבה יותר טובה וגם נבדק בביקורת מקצועית.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים לא הייתי הולך על ה-Proview, יש בפחות מ-1500 ש"ח את ה-Viewsonic VX2235 שמגיע מיצרנית הרבה יותר טובה וגם נבדק בביקורת מקצועית.למרות שהוא רוצה 22" אני מתפלא שאתה ממליץ לו על פאנל TN.בתקציב שלו אין שום מסך גדול ואיכותי.אם בכל זאת הוא עדיין ירצה מסך עם פאנל TN זה כבר עניין שלו.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים למרות שהוא רוצה 22" אני מתפלא שאתה ממליץ לו על פאנל TN.בתקציב שלו אין שום מסך גדול ואיכותי.אם בכל זאת הוא עדיין ירצה מסך עם פאנל TN זה כבר עניין שלו.מה יש להתפלא כאן?פותח האשכול ביקש חוות דעת על מסך 22'', ומקפליי הביא לו מסך טוב יותר בתוספת לא גדולה שמשתלמת.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים לדעתי השיפור בין מסך TN יקר למסך TN זול הוא מינורי ועדיף אם כבר לקנות הכי זול.אם כבר להעלות תקציב זה למסך עם פאנל איכותי אפילו קטן יותר.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים זה מאוד רחוק מלהיות נכון, כמו שיכולים להיות פערים גדולים בין שני מסכי S-IPS לדוגמא, יכולים להיות גם פערים גדולים בין שני מסכי TN. זה מתבטא כמעט בכל מאפיין של המסך.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מה כבר אפשר לשנות אם הפאנל גרוע?טוב בכל מקרה בתקציב שלו יש רק TN אבל עדיין הוא צריך לדעת מה הוא קונה לא?
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים כמו שאמרתי ההבדל יכול להתבטא כמעט בכל מאפיין של המסך (למעט כמות הצבעים המוצגים), ומכיוון שיש הרבה מאוד כאלה אני לא רואה טעם למנות אותם פה.לא כל אחד יכול להרשות לעצמו מסך שהוא לא TN, ויש כאלה שמעדיפים את הגודל על איכות התמונה, ובכל מקרה אי אפשר להגיד "אל תקנה מסך".
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים עצם זה שהמטריצה היא TN אומר שהמסך לא איכותי ביחס לVA וIPS.אבל אם אתה משווה בין מס' מסכי 22'' אז אחד יכול להיות איכותי על פני האחר.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים אבל לפי מה שאני מבין מסך עם פאנל TN יהיה גרוע בתור מסך ליישומי אופיס ואינטרנט למשל.האם חוץ ממספר הצבעים וזווייות הצפייה יש עוד חסרונות למסך כזה?האם הטקסט למשל יראה בהכרח גרוע או שזה תלוי גם באיזה מסך מדובר?עם חוסר הצבעים וזוויות הצפייה אפשר לחיות אבל אם הטקסט לא יהיה חד זה כבר בעיה קשה יותר
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים חסרונות נוספים בנוסף למכלול צבעים נמוך וזוויות צפייה צרות? ניתן להוסיף את החוסר באחידות הצבעים ו...זהו אני חושב, שלושת הדברים האלו אומרים הכל.המסך לא יהיה גרוע, המסך לא מומלץ ליישומי אופיס,אינטרנט וקריאה כי הוא לא מותאם לעבודה ממושכת בגלל החוסר באחידות הצבעים. ולכן לא כדאי בכלל לקחת מסכים כאלו, אלא אם כן מדובר בבעיה תקציבית.תקרא את המדריך של ארז בדביק (סטיקי) למידע נוסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.