פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים למה בקופסאות השחורות במטוסים משתמשים בסרט מגנטי להקלטת הנתונים וידוע שהעמידות שלהם נמוכה,ולא משתמשים בזיכרון פלאש?
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר זה שהקופסא השחורה זה טכנולוגיה ישנה לא אומר שיש צורך להשתמש בה,אני לא יודע אם אתה רואה שניות מאסון או כל תכנית אחרת רוב הפעמים יש להם בעיה להוציא את המידע כי הסרט ניזוק,ואף פעם לא הבנתי למה לא שמים איזשהו זיכרון פלאש עמיד במיוחד
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים בטחח יש להם את הסיבות שלהם בעניין הזהאחרת היו משנים את זה מזמן כי הטכנולוגיה הזאת קיימת והיא לא יקרה!אבל יכול להיות שזה בגלל שמטוס ניזוק יכול להיות מפל מתח או מתח גבוה מידי לפרק זמן קצר והוא יוכל לשרוף את הזיכרון עם כל המידע שיש עליואבל עדין אני לא בטוח כי אפשר לעשות הגנות לזה וגם אפשר להשתמש בדיסק קשיח אבל הוא עדין מידי כדי לספוג זעזועים חזקים כמו התרסקות מטוס
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים זה שהקופסא השחורה זה טכנולוגיה ישנה לא אומר שיש צורך להשתמש בה,אני לא יודע אם אתה רואה שניות מאסון או כל תכנית אחרת רוב הפעמים יש להם בעיה להוציא את המידע כי הסרט ניזוק,ואף פעם לא הבנתי למה לא שמים איזשהו זיכרון פלאש עמיד במיוחדאם תשים לב, רוב התוכניות האלה מתארות התרסקויות מלפני 20 עד 30 שנה...באותם הזמנים לא ידעו מה זה פלאש, בקושי מה זה מחשב, ככה שיכול להיות שכיום טכנולוגיה זאת מושמשת (זוהי השערה בלבד!)
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים אכן בכל המטוסים החדשים מתקינים קופסאות שחורות מבוססות צ'יפים.בגלל שעלות של כל קופסא כזו נעה סביב ה15 אלף דולר החברות לא ממהרות להחליף את הקופסאות הישנות כל עוד הן עובדות.
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים למה לדעתך סרט מגנטי פחות טוב מזכרון?תחשוב שאם הסרט נקרע או נשרף בחלקו (במקרה קיצוני) עדיין ניתן לקרוא ממנו חלקי מידע. אם ציפ ניזוק פיזית או נשרף חשמלית המידע כולו אבוד.
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים 1. סרט מגנטי נשרף בטמפרטורות נמוכות בהרבה מChip2. סרט הרבה יותר רגיש להפרעות אלקרומגנטיות.3. אין חלקים נעים במנגנון של Chip, תחזוקה קלה בהרבה.4. Chip הרבה יותר קטן ולא מצריך תחזוקה ולכן ניתן לאטום אותו הרמטית בשכבות של חומר חסין אש ומכות.
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים מחבר אני גם חשבתי על היתרונות האלה חוץ מיזה שבגלל הגודל הקטן שלו הסיכוי שלו להירס נמוך,ואם כבר למה לא עושים קופסא היברדית שמכילה גם צ'יפ וגם סרט מגנטי
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים הידעתם שהקופסא השחורה היא בכלל קופסה בצבע כתום וקוראים לה קופסה שחורה רק מכוון שמוציאים אותה בזמן אסון
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים כן...הרי מה יותר קל למצוא בין הריסות בעומק של כמה מאות מטרים מתחת למים - קופסא שחורה או כתומה ?
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים השאלה צריכה להיות: אם קופסה שחורה תמיד שורדת אחרי התרסקות,למה לא בונים את כל המטוס עם החומר של הקופסה השחורה ;D
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים כי אז תאונות מטוסים לא היו מתרחשות -> לא היה צורך בקופסאות שחורות (כתומות?)->אז הדיון החשוב הזה בHWZone לא היה מתקיים.וזה באמת חבל
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים כי מטוס צריך להיות קל ואם היית בונה את כולו מחומר חסין כמו של הקופסא השחורה היה הרבה יותר קשה לגרום לו לעוף.חוץ מזה נניח שזה היה אפשרי ונניח שגוף המטוס לא היה נפגע מאוד מההתרסקות האנשים עדיין היו נפגעים מעוצמת המכה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.