פורסם 2003 במרץ 1022 שנים heyI'm thinking about buying that phone although its a bit expensive, do u guys think its a good idea to buy this phone ?
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים קודם כל זה 824.וכמה כסף אתה מוכן להוציא לחודש על מכשיר?אתה נעול על אורנג'\סלקום או שאתה יכול גם לגלוש לכיוון אחר? (פלאפון\אסקייפ)
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר yeah sorry 824 it is, i got 39 degree fever its hard to think anyway yeah I want orange only and 60nis a month is possible for me, but the quation is if it worth it and will it keep me happy for a long time and I won't want to update it again in a year, or maybe soon it will cost much less ?
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים יש לי את המכשיר, ואני ממליץ עליו בחום.יש לו תכונות מעולות, חוץ מ"חיסרון" אחד קטן, אין לו משחקי ג'אווה, בשבילי אבל זה לא חיסרון, אני לא משחק הרבה.יש לו מסך עם רק 4096 צבעים, אבל המסך הוא tft, והוא הרבה יותר טוב מהמסכים של ה-SK5000, ושל הMotorola V720אפילו שיש להם 65000 צבעים, המסך שלהם הוא stn, מסך חרא, עם חדות חרא...החדות בסמסונג אדירה!יש לו ציצולים 16 פולי600 ומשהו זכרונות ובכל תא אפשר כ3 מספרים נראה ליאתה מקבל איתו שתי סוללותיש לו כבל נתונים שאתה יכול לסנכרן את המכשיר עם המחשב, את הזכרונות, ועוד דברים, וגם להוריד צילצולים ותמונות\אנימציות בחינם.אממ יש עוד תכונות כמו הקלטות וכאלה, אבל זה כבר שוליבקיצורפלאפון אדיר לדעתי, שווה לך אם אתה רוצה להשקיע את המחיר.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר thanks that is exactly what I wanted to hear, any other dudes has this phone got any opinions ?
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים יש גם עוד החזרים של 15 ש"ח בחודש נדמה לי אם אתה מדבר באותו החודש במעל 100 ש"ח.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר thats nice but irrelevant to me coz I want to switch the sim card from my old phone with orange hayalim, and never use that sim card, but good to know
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים I think that samsung is gay!! If I were u I would buy a nokia one.. : הנוקיה היחידה באורנג' שעדיפה עליו היא ה7650, שמחירה הוא 99 ש"ח בחודש...שזה כבר מוגזם לדעתי ומאיפה לך לדעת את זה על הסאמסונג? יש לך ניסיון איתו? או שרק שמעת עליו\ראית אותו?
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים היה לי נסיון איתו הוא ממש לא נוח במיוחד מבחינה תפעולית.. הוא גם סתם מכשיר צעצצוע ולא רציני..אתה רוצה משהו רציני?- כך נוקיה..
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים היה לי נסיון איתו הוא ממש לא נוח במיוחד מבחינה תפעולית.. הוא גם סתם מכשיר צעצצוע ולא רציני..אתה רוצה משהו רציני?- כך נוקיה..מסכים עם השורה האחרונה, אבל הנוקיה היחידה באורנג' שעדיפה על ה824, היא ה7650...
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים היה לי נסיון איתו הוא ממש לא נוח במיוחד מבחינה תפעולית.. הוא גם סתם מכשיר צעצצוע ולא רציני..אתה רוצה משהו רציני?- כך נוקיה..תעשה הגהה למען השם
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים מבנה המקשים של ה824 גם לא נראה נוח במיוחד.. האליפסה הזאתי.. אבל זה עניין של להתרגל בלבד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.