עבור לתוכן

Samsung 842 from Orange

Featured Replies

פורסם

hey

I'm thinking about buying that phone although its a bit expensive, do u guys think its a good idea to buy this phone ?

פורסם

קודם כל זה 824.

וכמה כסף אתה מוכן להוציא לחודש על מכשיר?

אתה נעול על אורנג'\סלקום או שאתה יכול גם לגלוש לכיוון אחר? (פלאפון\אסקייפ)

פורסם
  • מחבר

yeah sorry 824 it is, i got 39 degree fever its hard to think :)

anyway yeah I want orange only and 60nis a month is possible for me, but the quation is if it worth it and will it keep me happy for a long time and I won't want to update it again in a year, or maybe soon it will cost much less ?

פורסם

יש לי את המכשיר, ואני ממליץ עליו בחום.

יש לו תכונות מעולות, חוץ מ"חיסרון" אחד קטן, אין לו משחקי ג'אווה, בשבילי אבל זה לא חיסרון, אני לא משחק הרבה.

יש לו מסך עם רק 4096 צבעים, אבל המסך הוא tft, והוא הרבה יותר טוב מהמסכים של ה-SK5000, ושל הMotorola V720

אפילו שיש להם 65000 צבעים, המסך שלהם הוא stn, מסך חרא, עם חדות חרא...

החדות בסמסונג אדירה!

יש לו ציצולים 16 פולי

600 ומשהו זכרונות ובכל תא אפשר כ3 מספרים נראה לי

אתה מקבל איתו שתי סוללות

יש לו כבל נתונים שאתה יכול לסנכרן את המכשיר עם המחשב, את הזכרונות, ועוד דברים, וגם להוריד צילצולים ותמונות\אנימציות בחינם.

אממ יש עוד תכונות כמו הקלטות וכאלה, אבל זה כבר שולי

בקיצור

פלאפון אדיר לדעתי, שווה לך אם אתה רוצה להשקיע את המחיר.

פורסם
  • מחבר

thanks that is exactly what I wanted to hear, any other dudes has this phone got any opinions ?

פורסם

יש גם עוד החזרים של 15 ש"ח בחודש נדמה לי אם אתה מדבר באותו החודש במעל 100 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

thats nice but irrelevant to me coz I want to switch the sim card from my old phone with orange hayalim, and never use that sim card, but good to know :)

פורסם

I think that samsung is gay!!

If I were u I would buy a nokia one.. ::)

פורסם

I think that samsung is gay!!

If I were u I would buy a nokia one.. ::)

הנוקיה היחידה באורנג' שעדיפה עליו היא ה7650, שמחירה הוא 99 ש"ח בחודש...שזה כבר מוגזם לדעתי

ומאיפה לך לדעת את זה על הסאמסונג? יש לך ניסיון איתו? או שרק שמעת עליו\ראית אותו?

פורסם

היה לי נסיון איתו הוא ממש לא נוח במיוחד מבחינה תפעולית.. הוא גם סתם מכשיר צעצצוע ולא רציני..

אתה רוצה משהו רציני?- כך נוקיה..

פורסם

היה לי נסיון איתו הוא ממש לא נוח במיוחד מבחינה תפעולית.. הוא גם סתם מכשיר צעצצוע ולא רציני..

מסכים עם השורה האחרונה, אבל הנוקיה היחידה באורנג' שעדיפה על ה824, היא ה7650...

פורסם

תעשה הגהה למען השם

פורסם

מבנה המקשים של ה824 גם לא נראה נוח במיוחד.. האליפסה הזאתי.. אבל זה עניין של להתרגל בלבד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים