עבור לתוכן

בקשת יעוץ לגבי חברה חדשה

Featured Replies

פורסם

אם הייתם אוהבים לאכול (כמו שראיתם שאני אוהב ;D), והייתם יוצאים עם מישהי שהכל סבבה איתה מלבד זה שהיא צימחונית ובשר מגעיל אותה :-X...

האם כזה קשר נראה לכם שיכול להחזיק?

פורסם

חחחח אחי ברור שיצליח מה קשור

פורסם

מה הקשר בכלל, יא !#%$ ??! :P

מצידי שתאכל חסה ונבטים בזמן שאני אוכל נקניקיה או טוסט או המבורגר!

אם יפריע לה שאני אוכל בשר לידה, והיא חשובה לי אז לידה אני אנסה לא לאכול אבל אדבר איתה ואסביר לה שזה בלתי אפשרי בשבילי לאכול רק צמחים לידה, וכמו שאני קבל אותה כמו שהיא, שתקבל אותי כמו שאני...

פורסם

גם אני עכשיו "בקטע" עם צמחונית - זו לא כזאת בעיה כמו שזה נשמע - זה לא אומר שתאכל רק חסה... כמובן שא' אתה יכול לאכול בשר, היא לא(אבל זה אכן לא נעים לידה).

"מותר" לכם לאכול ביחד פסטה, פיצה וכד'(פסטה הכי טוב) - בקיצור - אל תשכח שצמחוניות אוכלות בצק :P

פורסם

בצק עם בשר זה אפילו יותר טוב :P

פורסם
  • מחבר

חחחח אחי ברור שיצליח מה קשור

מזתומרת מה קשור?

יושבים אצלה פעם ראשונה... שואלת אם אני רעב... אומר קצת. מקבל פרוסת עוגה מהסופר :-X

ריח של כבד מטוגן משגע אותה ומתהפכת לה הבטן, גם לי אבל 180 מעלות בכיוון הנגדי.

בעוד שנה, שנתיים , 5 שנים, כשתחלוף האהבה הראשונית, מה יהיה? תמיד יהיה בלגן עם הבשרים מטיב טעם

אז יש סיכוי?

אוקי ראיתי עוד תגובות

זה קצת מבאס כי המקסימום שהיא מבשלת זה פסטה ...

בטווח קצר אין בעיה, אבל בטווח ארוך?

פורסם

אם אתה מדבר לטווח ארוך אז זו באמת עלולה להיות בעיה כמו שציינת בעצמך, מתי שהוא יימאס לך מהקטע הזה.

פורסם

במשך 5 שנים הייתה לי חברה צמחונית, גרנו ביחד, כמעט התחתנתי איתה.

עד שיום אחד קניתי 200 גרם בשר טחון,

:smile1:

סתם סתם, לא היו שום בעיות בקשר, אכלתי בשר, והיא לא, זה הכל... לא הייתה לה גם שום בעיה שאני אוכל בשר לידה.

ונפרדנו בגלל דברים אחרים לגמרי, שלא קשורים לאוכל, למען הסר ספק.

בכל אופן, כמו שחברה שלך רוצה יחס סבלני ממך, כך היא צריכה להעניק לך את אותו היחס, אני רואה את זה ככה.

תצטרכו למצוא דרך להתפשר.

פורסם
  • מחבר

לכולם יש חברות צמחוניות... :)

עם חברה ישנה שגם היית צמחונית, באמת לא הייתה בעיה...

כאן המצב שונה, זה מגעיל אותה (איזה באסה)

פורסם

כל דבר "קטן" יכול להפריע בטווח הארוך, זה לא משנה אם היא צמחונית או שאתה לא אוהב אלכוהול או משהו... בהתחלה זה בסדר וככל שהזמן עובר זה יכול להחמיר - אבל ממש לא חייב.

חוץ מזה - למה אתה חושב ישר לטווח הארוך? כמו שמישהו כאן אמר - אם תפרדו, רוב הסיכויים שזה לא יהיה בגלל שהיא צמחונית...

ב-ה-צ-ל-ח-ה ! (אני מתכונן לקריית הוראה) :smile1:

פורסם
  • מחבר

יש בזה משהו

מה אתה חושב ירוני, קודם חשבת כמוני, שכנעו גם אותך?

פורסם

אני חושב שכל דבר קטן שמפריע יכול להוות בעיה. אבל בסופו של דבר מי שבא בגישה של 1.לתת לשני.

2.לקבל את השני כמו שהוא (באופן הדדי).

אז בסוף מסתדרים כמו שההורים של כולנו הסתדרו יחסית למרות שלא היה מושלם ביניהם כי הם לא מפונקים כמונו, הם באו בשביל להקריב (שני הצדדים).

פורסם
  • מחבר

טוב אז ניתן לזה צ'אנס

תודה לכולם, עזרתם לי בהתלבטות שהציקה כבר כמה ימים

פורסם

אם לאבא שלי הייתה בעיה עם צמחוניות לא הייתי כאן... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים