פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים אם הייתם אוהבים לאכול (כמו שראיתם שאני אוהב ;D), והייתם יוצאים עם מישהי שהכל סבבה איתה מלבד זה שהיא צימחונית ובשר מגעיל אותה :-X...האם כזה קשר נראה לכם שיכול להחזיק?
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מה הקשר בכלל, יא !#%$ ??! מצידי שתאכל חסה ונבטים בזמן שאני אוכל נקניקיה או טוסט או המבורגר! אם יפריע לה שאני אוכל בשר לידה, והיא חשובה לי אז לידה אני אנסה לא לאכול אבל אדבר איתה ואסביר לה שזה בלתי אפשרי בשבילי לאכול רק צמחים לידה, וכמו שאני קבל אותה כמו שהיא, שתקבל אותי כמו שאני...
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים גם אני עכשיו "בקטע" עם צמחונית - זו לא כזאת בעיה כמו שזה נשמע - זה לא אומר שתאכל רק חסה... כמובן שא' אתה יכול לאכול בשר, היא לא(אבל זה אכן לא נעים לידה). "מותר" לכם לאכול ביחד פסטה, פיצה וכד'(פסטה הכי טוב) - בקיצור - אל תשכח שצמחוניות אוכלות בצק
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר חחחח אחי ברור שיצליח מה קשורמזתומרת מה קשור?יושבים אצלה פעם ראשונה... שואלת אם אני רעב... אומר קצת. מקבל פרוסת עוגה מהסופר :-Xריח של כבד מטוגן משגע אותה ומתהפכת לה הבטן, גם לי אבל 180 מעלות בכיוון הנגדי.בעוד שנה, שנתיים , 5 שנים, כשתחלוף האהבה הראשונית, מה יהיה? תמיד יהיה בלגן עם הבשרים מטיב טעםאז יש סיכוי?אוקי ראיתי עוד תגובותזה קצת מבאס כי המקסימום שהיא מבשלת זה פסטה ...בטווח קצר אין בעיה, אבל בטווח ארוך?
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים אם אתה מדבר לטווח ארוך אז זו באמת עלולה להיות בעיה כמו שציינת בעצמך, מתי שהוא יימאס לך מהקטע הזה.
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים במשך 5 שנים הייתה לי חברה צמחונית, גרנו ביחד, כמעט התחתנתי איתה. עד שיום אחד קניתי 200 גרם בשר טחון, סתם סתם, לא היו שום בעיות בקשר, אכלתי בשר, והיא לא, זה הכל... לא הייתה לה גם שום בעיה שאני אוכל בשר לידה. ונפרדנו בגלל דברים אחרים לגמרי, שלא קשורים לאוכל, למען הסר ספק. בכל אופן, כמו שחברה שלך רוצה יחס סבלני ממך, כך היא צריכה להעניק לך את אותו היחס, אני רואה את זה ככה. תצטרכו למצוא דרך להתפשר.
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר לכולם יש חברות צמחוניות... עם חברה ישנה שגם היית צמחונית, באמת לא הייתה בעיה... כאן המצב שונה, זה מגעיל אותה (איזה באסה)
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים כל דבר "קטן" יכול להפריע בטווח הארוך, זה לא משנה אם היא צמחונית או שאתה לא אוהב אלכוהול או משהו... בהתחלה זה בסדר וככל שהזמן עובר זה יכול להחמיר - אבל ממש לא חייב. חוץ מזה - למה אתה חושב ישר לטווח הארוך? כמו שמישהו כאן אמר - אם תפרדו, רוב הסיכויים שזה לא יהיה בגלל שהיא צמחונית... ב-ה-צ-ל-ח-ה ! (אני מתכונן לקריית הוראה)
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים אני חושב שכל דבר קטן שמפריע יכול להוות בעיה. אבל בסופו של דבר מי שבא בגישה של 1.לתת לשני. 2.לקבל את השני כמו שהוא (באופן הדדי).אז בסוף מסתדרים כמו שההורים של כולנו הסתדרו יחסית למרות שלא היה מושלם ביניהם כי הם לא מפונקים כמונו, הם באו בשביל להקריב (שני הצדדים).
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר טוב אז ניתן לזה צ'אנסתודה לכולם, עזרתם לי בהתלבטות שהציקה כבר כמה ימים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.