עבור לתוכן

מסך 19 למשחקים בעיקר גם קצת לסרטים ולעבודה שוטפת

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם!!!

אני מחפש מסך 19 למשחקים בעיקר גם קצת לסרטים ולעבודה שוטפת

תקציב עד 2000 ש"ח

תודה מראש

נועם :)

פורסם

הנושא הזה כל כך נטחן.

בכל מקרה, בכ1550 יש לך את הvp930 - מסך 19''.

יהיה עדיף אם תוכל להשיג את ה2007wfp ב2000 (תשאל את נקסטופ, שבוצע מהם קנייה קבוצתית לפני כחודש) .

פורסם

הנושא הזה כל כך נטחן.

בכל מקרה, בכ1550 יש לך את הvp930 - מסך 19''.

יהיה עדיף אם תוכל להשיג את ה2007wfp ב2000 (תשאל את נקסטופ, שבוצע מהם קנייה קבוצתית לפני כחודש) .

איפה מוכרים תמסך ב 2000? אני מצאתי הכי זול ב 2333 בפנדה..

פורסם

הרחב עולה בפנדה נכון לרגע זה 2333 שקלים? טוב לדעת. הוא עלה לא מזמן בסביבות ה2100, אבל העלו את המחיר ל2200 פעם אחרונה שבדקתי (ככה זה שהדם עולה לראש מהמכירות).

וכבר אמרתי איפה מוכרים, תתקשר לנקסטופ. החנות נמצאת בירושלים, לפני כחודש כמדומני יצאה לפועל קנייה קבוצתית מהפורום הזה.

אז תכנס לאתר שלהם או תתקשר אליהם ותדבר עם יעקב ותשאל אותו אם עדיין המסך עולה 2000.

פורסם

ממליץ לך על המסך samsung 226BW 22" הוא בתקציב שלך והוא מאוד טוב..

פורסם

אם כבר אתה פה ומבין בזה.. אתה יכול לענות לי בדיון שלי תגובה אחרונה שלי?

פורסם

פותח האשכול ביקש מסך 19'', לגבי המסך שהצעת לו הוא אומנם יכול לספק חווית משחק טובה יותר ממסכי 19'' ו20'' אבל הפאנל שלו נחות משמעותית מהמסכים שאני הצעתי. מה שאומר שזוויות צפייה לא רחבות, בעיה באחידות צבעים, עומק צבעים פחות טוב ועוד.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים

יש לי אפשרות לרכוש גם את ה2007wfp האם הוא טוב משמעותית מה vp930

נועם

פורסם

כל מסכי ה-22" הם עם פאנל TN אין מה לעשות.. אומנם פאנל VA יותר טוב אבל עדיין הייתי לוקח את ה- 226BW

החלטה שלך אחי.

דניאל.

פורסם

ה2007 אכן מהווה שיפור מורגש לעומת הvp930.

נחזור להתחלה כדי לסדר לך את הדברים בראש.

אם אתה רק משחק ורואה סרטים ובקושי צריך את המסך לעבודה משרדית (קריאה,טקסטים וכו') אני גם אמליץ לך על מסך 22'' (וגם אני עם דניאל ממליץ לך על הסמסונג). ואם אתה שואל למה? אז אגיד לך שה2'' שאתה מרוויח כאן הם חוויה במשחקים, ולדעתי אפשר להזניח את האיכות ולקחת את הגודל.

אך אם עבודה משרדית לוקחת נתח לא קטן מהשימושים שלך אז כדיי לך לרכוש את ה2007wfp.

פורסם
  • מחבר

מסיור בפורום הבנתי שמסכי tn לא טובים לצפייה בסרטים????

פורסם

זה לא שהם לא טובים זה פשוט שהם פחות טובים מפאנל VA.. אבל אין מה לעשות כל מסכי ה-22 הם פאנל TN..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים