עבור לתוכן

מסך ASUS PW201 במחיר טוב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי להבין אם הוא טוב לשימושים רגילים חוץ מסרטים שבשביל זה יש לי LCD 32.

מה שאני כן מבין שלשימושים רגילים עדיף מסך לא רחב.

אם הדל הרגיל יעלה 2000 שקל זה יהיה יותר טוב אבל המחיר שלו עובר את התקציב המקסימלי שלי.

אבל יש לי שאלה לגבי מסכי LCD בכלל,כשהרזולוציה היא גבוהה האם הפונטים יהיו קטנים מידי?

אני רוצה טקסטים חדים אבל לא קטנים כי אני קצר רואי.

פורסם

האסוס טוב במיוחד לסרטים. גם בשאר השימושים הוא לא רע למרות שהדל שנמצא באותה רמת מחיר יותר טוב ממנו לרוב השימושים.

בנוסף תצטרך לבדוק האם מבחינת תנאי התאורה מסך בציפוי משתקף מתאים לך.

אם תרצה שנמליץ על מסכים במחיר יותר נמוף תצטרך לומר מהם השימושים שלך. כדור הבדולח שלי לא הראה לי את הטלוויזיה 32" שלך :P

לגבי גודל הטקסט: במסכים איכותיים חדות הטקסט היא גבוהה כך שאין בעייה לקרוא טקסט בגודל קטן.

פורסם

אכן, במסכים בגודל 20" ואילך (למעט 27") יש הקטנה בפונטים ברזולוציה הטבעית. אם אתה חושש מפונטים קטנים מדי בדפי web, ניתן להיעזר בהגדלת גודל טקסט גדול יותר ע"י צירופי מקשים / מחוות עכבר בדפדפנים כגון פיירפוקס, מקסתון וכו'.

גם ב-24" גודל פונטים קטן ביחס ל-19" ואני משתמש תמיד בהגדלות ובכך החוויית שימוש לא נפגמת - להיפך היות שהפיקסיליזציה הגסה מצומצמת יותר.

פורסם
  • מחבר

האסוס טוב במיוחד לסרטים. גם בשאר השימושים הוא לא רע למרות שהדל שנמצא באותה רמת מחיר יותר טוב ממנו לרוב השימושים.

בנוסף תצטרך לבדוק האם מבחינת תנאי התאורה מסך בציפוי משתקף מתאים לך.

אם תרצה שנמליץ על מסכים במחיר יותר נמוף תצטרך לומר מהם השימושים שלך. כדור הבדולח שלי לא הראה לי את הטלוויזיה 32" שלך :P

לגבי גודל הטקסט: במסכים איכותיים חדות הטקסט היא גבוהה כך שאין בעייה לקרוא טקסט בגודל קטן.

אתה לא צריך כדור בדולח יש לי LG LB1 32.

כשאתה מדבר על הציפוי האם הוא כמו במסך CRT שהוא זכוכית או שממש יש השתקפות רצינית?

האם תאורת פלורסנט תפריע לי במסך הזה?

אני עדיין מתלבט אם לרדת בגודל המסך ולקחת 19" שיש לו רזולוציה נמוכה יותר אבל הוא לא רחב או לעלות ל 20" שיש לו פחות שטח תצוגה לגובה.

חשוב לי שהמסך לא יהיה יותר מידי גרוע ממסך CRT שטוח עם שפופרת טריניטרון שיש לי עכשיו.

פורסם

כנראה שאצטרך לעיין שוב בכדור הבדולח ואולי לקרוא בקפה כי עדיין לא ציינת את השימושים.

הציפוי הוא מבריק למדי (לא ראיתי את האסוס ספציפית) כך שהוא מחזיר השתקפויות. זאת אומרת שאי-אפשר לשבת עם גב לחלון, וחוץ מזה יש אנשים שלא אוהבים ציפוי כזה. אולי שווה לך לראות את המסך או מסכים דומים בתצוגה לפני הקנייה.

אני הייתי מתאמץ לקחת את הדל. תבדוק אם נקסטופ עוד מוכרים אותו לחברי הפורום בהנחה (חיפוש יתן לך פרטים)

פורסם
  • מחבר

דווקא ציינתי את השימושים שלי אז אחדד אותם.

לא סרטים ולא משחקים וכל השימושים האחרים אפשריים.

האם אני יכול להסתפק במסך 19" לא רחב?

פורסם

אם הדל מחוץ לתקציבך (פה הייתי בוחר ב 2007FP) אז סמסומג 971P יכול להתאים לך.

פורסם
  • מחבר

אם הדל מחוץ לתקציבך (פה הייתי בוחר ב 2007FP) אז סמסומג 971P יכול להתאים לך.

הסמסונג יותר טוב מה VP930 לשימושים שהזכרתי?

אכן גם אני הייתי רוצה לבחור ב 2007FP אבל יקר עדיין.

פורסם

הסמסונג יותר טוב מה VP930 לשימושים שהזכרתי?

אכן גם אני הייתי רוצה לבחור ב 2007FP אבל יקר עדיין.

אם אתה לא משחק במשחקים (להוציא את סוליטר וחבריו :)) עדיף לך לקחת את ה971p.

הוא יהיה עדיף על הvp930 מבחינת חדות צבעים,עומק צבעים ואפשר גם להכניס את הקטע של העיצוב המיוחד שיש למסך.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי חדות הטקסט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים