עבור לתוכן

יש אפשרות להוריד מגלריית עמוד אינטרנט את התמונות? ואם מדובר בצלמיות שמפנות

Featured Replies

פורסם

לתמונה גדולה (שהיא מן הסתם בעמוד אחר)? או בעמוד קישורים ושמהם אני רוצה שהתמונות ירדו בתיקייה מבלי שאצטרך להיכנס בכלל לעמוד

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר את התוכנה הזאת משימוש אישי או במקרה הגעת אליה תוך כדי חיפוש?

פורסם

לא משימוש אישי עדיין, אבל ממחקר די מעמיק בנושא. אני בעצמי צריך תוכנת הורדת תכנים אופליין כמה שיותר אינטיליגנטית כדי (בקרוב) להעתיק דפי מוצרים עבור עסק חדש. httrack היא תמיד בין המומלצות, בעיקר בגלל שהיא מאפשרת שליטה מאוד טובה בהרבה פרמטרים רלבנטיים, והיא תומכת בהורדת תכנים מאתרים מוגנים בסיסמה, עוגיה, וכאלה.

פורסם
  • מחבר

או קיי אני אנסה יותר מאוחר.

אבל תגיד, שמעת שהיא עושה מה שביקשתי? -אם יש עמוד עם קישורים לגלריות היא תוריד את התמונות שבתוך הקישור מבלי שאכנס לאותו עמוד? והתמונות יהיו בגודל גדול ולא הצלמיות, נכון?

פורסם

אם אחרי שאתה לוחץ ידנית על הצלמיות אתה מקבל תמונה בגודל גדול (בדף חדש עם זבל מסביב, או רק התמונה בגדול - זה לא משנה), אז התוכנה יכולה להוריד את כל התמונות הללו אוטומטית. אחרי התהליך תצטרך להיכנס עם סייר הקבצים (Windows Explorer) לתיקייה המקומית בה נשמר כל התוכן ולעשות Ctrl+F כלומר חיפוש, ולכתוב כוכבית נקודה jpg בשם הקובץ. זה ימצא את כל התמונות בכל תתי התיקיות. משם תוכל לסמן ולהעתיק אותן למקום אחד מרוכז (כל עוד לכל תמונה יש שם קובץ אחר).

כל זה בתיאוריה.

פורסם
  • מחבר

או קיי. תודה לך. אני אעדכן :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים