פורסם 2003 במרץ 1022 שנים נוזל לניקוי חלונות או כל חומר כימי אחר לניקוי יכול לפגוע בציפוי ולמרוח אותו.התוצאה היא כתמים בשלל צבעי הקשת על המסך, כך שאם אינך חובב את בני המין שלך, אתה עשוי מאוד שלא לאהוב את זה.לא צריך יותר ממטלית ספיגה לחה ומטלית ספיגה יבשה נוספת לניגוב.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים כבר שניייייים אני מנקה ככה, על מספר מסכים שהתחלפו, ומעולם לא קרה לי מה שאמרת.............. :-\ :-X
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים ומצד שני, יש אנשים שכן ניסו על המסכים שלהם את חומרי הניקוי וכן נתקלו בתופעה, באחריות לא מחליפים להם על כזה דבר.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים היו על זה כבר מלא תר'דים, תשתמש בחיפוש (ואז תגלה שמטלית יבשה מיוחדת של אופטיקאים זה הדבר).
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אני מנקה את ה-MAG 810FD שלי כבר שנים עם סנו לחלונות ונייר מעפן כזהלא צריך לשים כמויות של חומר אלה רק קצתהמסך עובד כבר 3 שנים...
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אני עובד עם תרסיס קסם של סוני שקיבלתי עם המסך הקודם. למה קסם? כי כבר 4 שנים אני איתו, בין השאר גם צולף איתו ביתושים (אבל זה כבר סיפור אחר) וזה בקבוקון קטן אבל עדיין אינו נגמר. אני שוקל להכריז על חג הסונייה, לזכר נס פח הסוני ;D
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אני משתמש במטלית של ניקוי משקפיים וחומר של ניקוי משקפייםAmen !כנ"ל, אף פעם לא מאכזב 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.