עבור לתוכן

Minutes To Midnight מאכזב ברמות...

Featured Replies

פורסם

אני מעריץ של לינקין פארק מאז שאני זוכר את עצמי, מרגע ששמעתי את CRAWLING בMTV כשהייתי קטן עד עכשיו אני חולה על השירים שלהם.

לאור ההודעה שהם עומדים להוציא אלבום חדש הייתי באקסטזה כי ציפיתי לחומר יותר טוב, במיוחד לאחר השירים המעולים שלהם שאין טעם אפילו להתחיל רשימה

אבל כשאני שומע את האלבום החדש... זה פשוט לא זה... הם שימו את הסגנון לגמרי, מייק שינודה עדיין חביב ומנסה להביא את זה אותו סגנון אבל צסטר בכלל הורס... לדוגמא Bleed it out שפופולארי בזמן האחרון, צסטר צועק סתם צועק בלי תוכן במילים או כלום... קיצור זה רק אני מרגיש ככה או שהם באמת איבדו את זה?

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם איבדו את זה מזמן, אי שם ב2003-2004, בעיקר לאחר שJAY-Z הרס להם.

פורסם

לינקין פארק היא להקה כל כך ג'נרית, שמישהו פעם לקח את כל השירים המוכרים שלהם והציג אותם בתור אות גרפי, ונחש מה?

כולם היו עם בדיוק אותו מבנה, כל השירים שלהם הם בבסיס שלהם אותו הדבר בדיוק :lol:

וכן, אפילו בשבילם זה אלבום גרוע, זה נשמע כמו אלבום רע של U2 ...

פורסם

יש להם 3 שירים נחמדים שם..

in pieces

bleed it out

given up

פורסם

האלבום דיי ישן... טוב שנזכרת.

האלבום הזה יצא להם בסגנון פופ מוזר כזה.

קלריק - על מה אתה מדבר? שמעת את האלבום החדש שלהם בכלל?

השירים שלהם בכלל לא דומים! איך אנשים יכולים לחשוב שהם דומים בכלל?

אולי באלבומים הישנים היו 2 שירים שהשתמשו בהם באותם כלים, אך לא יותר מלהקות אחרות.

אני רוצה לראות את האות הגרפי הזה. זה כל כך שטויות מה שרשמת.

פורסם

היו להם כמה שירים טובים באלבום הזה... אה, וכמובן, בוקר טוב :smile1:

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שאני באיחור של כמה חודשים אבל עדיין, במיוחד עכשיו כי אני את כל הפרסומות של "IN STORES NOWWWW!!!!" ולא מבין מי ישלם כסף לחרא הזה...

ואני דווקא אהבתי את השילוב עם JAY Z =[

פורסם

גם אני לא מת על האלבום החדש.. אני חושב שהם מנסים לשיר חזק, אבל למרות הכל הם שרים חלש בשביל לא להפריע לשכנה מלמעלה שישנה.

יש להם שם כמה שירים נחמדים, אבל לא ברמה של האלבומים הקודמים.

פורסם

אני דווקא אהבתי את האלבום, ויש כמה שירים שהם ממש טובים.

לדעתי אחלה אלבום.

פורסם

בוקר טוב...

פורסם

האלבום דיי ישן... טוב שנזכרת.

האלבום הזה יצא להם בסגנון פופ מוזר כזה.

קלריק - על מה אתה מדבר? שמעת את האלבום החדש שלהם בכלל?

השירים שלהם בכלל לא דומים! איך אנשים יכולים לחשוב שהם דומים בכלל?

אולי באלבומים הישנים היו 2 שירים שהשתמשו בהם באותם כלים, אך לא יותר מלהקות אחרות.

אני רוצה לראות את האות הגרפי הזה. זה כל כך שטויות מה שרשמת.

בבקשה:

http://www.hometracked.com/2007/05/29/all-linkin-park-songs-look-the-same

פורסם
  • מחבר

מזל שיש בשירים מילים ואתה לא מדבר שטויות...

בסדר הבנו התחלה שקטה, בעיטה, נסיגה, ובעיטה חזקה יותר אפשר לחשוב זה לא עושה את כל השירים אותו דבר... וגם אם כן פעם אחד לא חשבתי של "האם שמעתי את השיר הזה כבר" כי למרות שהסגנון שלהם אותו דבר זה ממכר ועובדה שזה עובד, להבדיל מהאלבום החדש שלהם פרצוף עצוב* =[

פורסם

כן אני יודע שאני באיחור של כמה חודשים אבל עדיין, במיוחד עכשיו כי אני את כל הפרסומות של "IN STORES NOWWWW!!!!" ולא מבין מי ישלם כסף לחרא הזה...

ואני דווקא אהבתי את השילוב עם JAY Z =[

אתה עושה צחוק? מה שאתר רואה שם זה המבנה של השיר. הבתים שקטים והפזמון קצת יותר רועש. זה לא הופך את כל השירים שלהם לאותו דבר.

ויש עוד המון שירים עם אותו מבנה בידיוק. אלה אותם שירים? לא! השירים של LP הרבה יותר יפים.

פורסם

אני רואה שיש לנו כאן בעיה קלה עם הבנת הנקרא ...

לינקין פארק היא להקה כל כך ג'נרית, שמישהו פעם לקח את כל השירים המוכרים שלהם והציג אותם בתור אות גרפי, ונחש מה?

כולם היו עם בדיוק אותו מבנה, כל השירים שלהם הם בבסיס שלהם אותו הדבר בדיוק :lol:

וכן, אפילו בשבילם זה אלבום גרוע, זה נשמע כמו אלבום רע של U2 ...

פורסם

emo band for dumb emo kids

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים