פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים שלום לכולםקניתי את המתאם הנ"ל חיברתי ללוח ו... הדיסק אומנם מזוהה אבל אני מקבל את ההודעה " no 80 conductor cable" מה שאומר שהלוח מזהה את המתאם ככבל conductor 40 ומאפשר לו לרוץ רק ב ATA33 ולא ATA133 שהלוח שלי מסוגל לתת.אשמח לקבל רעיונות לפתרון :s05:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים אתה שואל פה שאלה דבילית זה כמו שאני ישאל אותך ככה יש לי נגן MP4 קניתי לו כרטיס זכרון הוא רושם לי את ההודעה הבאה NO SD DISK DEVICE מה שאומר שהנגן מזהה את הכרטיס ככרטיס MMC ולא מאפשר לו לקרוא את הכרטיס חכם אה ?עם הלוח שלך מאפשר זאת אז פשוט תקנה מתאם conductor 80 ותיהיה שמח ?
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר למרות שאתה לא מתבטא בכבוד אנסה להתייחס בצורה עניינית.הכרטיס אמור להיות מותאם לעבודה עם conductor 80 אך זה פשוט לא עובד !רציתי לדעת האם ניתן בכל זאת לגרום ללוח להריץ ב ATA133 זה הכל.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים כנראה שזה מה שהמתאם שלך שלך מעביר(ATA33). מצד שני למה בכלל להשתמש בכזה אחד ולא פשוט לחבר אותו כ IDE?
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר ללוח אין SATA , ז"א המתאם מחובר לפורט ה IDE בלוח וממנו לדיסק SATAחוצמזה מצוין בפירוש :SPECIFICATIONSOne 40 pin IDE portOne Serial ATA portOne 4 pin power connectorConverts Parallel ATA to Serial ATASupport ATA 100 / 133Has its own Serial ATA bus and will support one Serial ATA device.Compliant with Serial ATA 1.0 Specification
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים יש מבין(חשבתי הפוך) , אז כנראה שזה מה שהוא תומך. נסה לחפש לו דרייברים/ביוס...
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר עלה לי 7 דולר באי בייhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=260156263811&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=016___________________________________________________________________________________________האם אין דרך לגרום ללוח לזהות את הכבל כ conductor 80 , אני יודע שלעיתים אם מחברים כבלים בצורה הפוכה ז"א הראש הכחול האמור להתחבר ללוח לדיסק הקשיח מקבלים את ההודעה. אולי המתאם מיועד אך ורק לפעולה ההפוכה ז"א לחבר דיסק PATA ללוח SATA ?!
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר כן ההודעה מתקבלת בכל אחת מהיציאות, דיסקים IDE עובדים ביציאות ללא בעיה ב ATA 133
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים תשמע , חיפשתי פה ושם ונראה לי שאו שהממיר הזה דפוק או שאלה היכולות שלו , יכול להיות שהוא מסוגל להמיר את הSATA למהירויות כאלה בלבד.הרי הגיוני (לי לפחות) שאמור להיות איזשהו צוואר בקבוק (אחרת היו ממשיכים להשתמש בPATA) ויכול להיות שהוא מוריד את קצב ההעברה כדאי למנוע איזשהו צוואר בקבוק (שוב רק השערה שלי ויכול מאוד להיות שאני טועה)
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים פעם הבאה תנסח את השאלה יותר ברור בבקשהוכן אקסטזי מייק אתה צודק הכבל נועד למהירויות נמוכותאני ינסה לחפש לך כמה דרייברים שאמורים לסדר את הבעיה אבל כעקרון זה טווח העבודה של הכבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.