עבור לתוכן

צריך מסך LCD למשחקים, בתקציב די מוגבל של 1700 שקלים

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך CRT 17" שעובר למחשב חדש בבית, אז אני צריך במקומו מסך LCD אם כבר, גודל לא חשוב לי. אני משתמש במחשב כמעט בכל התחומים: סרטים, קריאה, משחקים וכו'. אז אני צריך שהמסך יתאים לכל הפעולות האלה, ולא יגרום לכאבי עיניים או דברים דומים. במסך CRT שיש לי כרגע, השקעתי בזמנו 3000 אלף שקלים והוא מחזיק מעמד עד היום ועובד מצויין (נקנה בשנת 99), בתקציב שנתתי אני אוכל לקבל מסך LCD שיתנהג בצורה דומה, או שאני צריך להגדיל עוד את התקציב?

ולפי חיפוש שעשיתי, ה-VP930 הוא מה שהולך בתקציב הזה, רק שיש עליו דעות סותרות, ובגלל שאני לא מבין בכלל ב-LCD, רציתי לקבל פה דעה לפני שאני קונה או או אחד אחר.

פורסם

בוודאי שיש מסכים יותר טובים מה VP930 אך לא בתקציב ולשימושים שלך.

פורסם

בוודאי שיש מסכים יותר טובים מה VP930 אך לא בתקציב ולשימושים שלך.

אני רוצה מסך הכי טוב שיש בתקציב של 2500 שקל

גודל פחות חשוב איכות יותר! המטרה: משחקים כבדים!! וממש טיפה לוורד אקסל.. לא עיצוב ולא כלום

לא רוצה מריחות כי אני משחק משחקים כבדים ומהירים כגון אנריל 2004 ובקרוב אנריל 3.. אלה משחקים ממש מהירים עם מלא תזוזות

לא הצלחתי להבין מה עדיף לי ה dell או ה סאמסונג

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בוא נגיד ואני קונה את ה-VP930, השאלה היא, לכמה שנים הוא הלך להחזיק אצלי? אני לא מצפה שתחזו את העתיד, אבל באופן כללי, מסך בתקציב ואיכות כזאת, לכמה שנים בממוצע הוא נקנה? אני רק מזכיר שאת המסך CRT הישן שלי קניתי ב-99, ולפי איך שזה נראה, הוא הולך להחזיק עוד כמה שנים טובות אצלי.

פורסם

לפי ההצהרות של Viewsonic http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp930b/ אורך חיים טיפוסי למנורות שמותקנות ב-VP930 הוא 50000 שעות. לרוב המנורות עובדות פחות מכך, אף אחד לא יכול לדעת בוודאות מה מצפה לו במסך שלו ויכולות להופיע בעיות דווקא שאינן קשורות במנורות כגון רכיבים אלקטרוניים משובשים. אם ניקח דוגמה למצב בו אורך חייהן יהיה 30000 שעות, בעבודה של 10 שעות ביום הן יחזיקו מעמד 8 שנים בערך. אחד הרמזים לכך שהמנורות יסיימו את חייהן הוא היבהוב מובהק שלהן.

על מנת למנוע את השתנות הבהירות בטווח הארוך ולנסות לשמור על בהירות יציבה, שימוש בבהירות נמוכה הנו מומלץ.

פורסם
  • מחבר

תודה :).

נראה לי שאקנה את המסך מזיגזג בסוף השבוע...

פורסם

ה VP930 בהחלט מתלבש טוב לשימושך .

תתחדש .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים