עבור לתוכן

איך אתם שומרים על המחשב שלכם?

Featured Replies

פורסם

האם צריך לפתוח את המארז ולנקותו ואם כן איך וכל כמה זמן רצוי.

ובכלל איך רצוי לשמור על המחשב?

פורסם

כל חודשיים בערך אני מנקה אבק במארז. :P

פעם נהגתי לנקות כל חודש בערך...

פורסם

כל בוקר אמא מנקה אותו חיצונית מאבק (מקלדת..סאב..אל-פסק.. הכל), ופנימית (אבק במארז) אני מנקה פעם ב.. עם שואב אבק ולאחר מכן מטלית לחה (על המארז עצמו כמובן) ועל הכנפיים כל המאווררים... אני שוקל אולי לקנות כמו ספריי אוויר .. האלה עם הלחץ החזק.. יקל לי על העבודה..

חוץ מזה גם אני שומר שלא תהיה עליו שום שריטה (אם יש אני מתבכיין על זה חצי שעה :-\) וזהו..

פורסם

פעם בחודש עובר על כל קרבי המארז באמצעות פחית אוויר דחוס, שולף את ספק הכוח, פותח אותו ומנקה היטב בפנים.

שולף את הראדון ומנקה את המאוורר הצולע שלו.

מסך : אובססיה רצינית לטביעות אצבע ואבק (אני מסוגל לרצוח אדם שנוגע ישירות במסך שלי) מנקה אותו לפחות פעם בשבוע באמצעות מים ומטליות ספיגה של סנו.

מקלדת ועכבר : בגלל זיעת היתר שבכפות ידי, התייאשתי, אני שוקל ברצינות לעבור לכפפות אלסטיות בזמן העבודה על המחשב (כמו מנתח פסיכופט).

פורסם

גם לך מציק כל הטביעות אצבעות ?!

מזלך שאין לך אחיות קטנות!!!

הן משחקות במחשב, וכל שניה הקטנה עושה "תראי ! תראי!" ומורחת חצי מהמסך עם תביעות אצבע משולבות ברוק => לכלוך מעצבן שקשה להוריד

כל שעה אם לא פחות אני עובר עליו עם סמרטוט מיוחד..

פורסם

איזה מזל,ואני רציתי לשים אותו במכונת כביסה...

פורסם

:veryangry:

פורסם

הייתה תקופה שדאגתי לנקיון המחשב כל חודש בערך,ועשיתי כל מה שצויין למעלה...

(חוץ מהמסך.. מצידי תלקקו אותו..לא מפריע לי..) ;D

עכשיו שהמחשב נעשה להיות דפוק, למי אכפת ?!

שישרף כבר... :-*

פורסם

אממ בעבר גם ניקיתי את המחשב פעם בשלושה שבועות חודש ניקיון יסודי והייתי מסדר אותו כל הזמן אבל עכשיו..................... 8 חודשים ועדיין לא נגעתי בו מהבחינה הזאת.

פורסם

ניקיון?

רק כשהמאוררים מלאים אבק או המארז כבר שאב את כל החול מהרצפה לתוך המארז ...

והתופעה הכי מעצבנת זה הטביעות אצבעות על המסך :AR15:

או החבר שמשחק אנריל\GTA במחשב ומרסס את המסך ברוק (כשהוא מדבר) :bash:

פורסם

דפוק לו אב'שך נחמד כזה לראש.

פורסם

אני התייאשתי, לנקות את המקלדת לא עוזר.. אחרי שבוע זה גם ככה מלא בפרורי אוכל עוד פעם :(

פורסם

איך שומרים על המחשב...?

נותנים לו לעבוד בשקט בלי לגעת בו.

פורסם

אני התייאשתי, לנקות את המקלדת לא עוזר.. אחרי שבוע זה גם ככה מלא בפרורי אוכל עוד פעם :(

אז לא אוכלים ליד המחשב! כלל ברזל אצלי!

וכנ"ל אני- חולה ניקיון! ורוצח מי שנוגע במסך שלי!!!!!! זה כ"כ מעצבן הטביעות אצבעות האלה!

אז בקיצור, שואב בתוך המחשב כשאני רואה שהוא מלוכלך.

חיצונית אני מנקה כל הזמן! פשוט כל הזמן. מקלדת, מסך, מארז, רמקולים, מדפסת, הכל! מה לעשות.......

פורסם

למי יש כוח לאכול מול הטלויזיה ב4 בבוקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים