פורסם 2003 במרץ 1022 שנים האם צריך לפתוח את המארז ולנקותו ואם כן איך וכל כמה זמן רצוי.ובכלל איך רצוי לשמור על המחשב?
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים כל בוקר אמא מנקה אותו חיצונית מאבק (מקלדת..סאב..אל-פסק.. הכל), ופנימית (אבק במארז) אני מנקה פעם ב.. עם שואב אבק ולאחר מכן מטלית לחה (על המארז עצמו כמובן) ועל הכנפיים כל המאווררים... אני שוקל אולי לקנות כמו ספריי אוויר .. האלה עם הלחץ החזק.. יקל לי על העבודה..חוץ מזה גם אני שומר שלא תהיה עליו שום שריטה (אם יש אני מתבכיין על זה חצי שעה :-\) וזהו..
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים פעם בחודש עובר על כל קרבי המארז באמצעות פחית אוויר דחוס, שולף את ספק הכוח, פותח אותו ומנקה היטב בפנים.שולף את הראדון ומנקה את המאוורר הצולע שלו.מסך : אובססיה רצינית לטביעות אצבע ואבק (אני מסוגל לרצוח אדם שנוגע ישירות במסך שלי) מנקה אותו לפחות פעם בשבוע באמצעות מים ומטליות ספיגה של סנו.מקלדת ועכבר : בגלל זיעת היתר שבכפות ידי, התייאשתי, אני שוקל ברצינות לעבור לכפפות אלסטיות בזמן העבודה על המחשב (כמו מנתח פסיכופט).
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים גם לך מציק כל הטביעות אצבעות ?!מזלך שאין לך אחיות קטנות!!!הן משחקות במחשב, וכל שניה הקטנה עושה "תראי ! תראי!" ומורחת חצי מהמסך עם תביעות אצבע משולבות ברוק => לכלוך מעצבן שקשה להורידכל שעה אם לא פחות אני עובר עליו עם סמרטוט מיוחד..
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים הייתה תקופה שדאגתי לנקיון המחשב כל חודש בערך,ועשיתי כל מה שצויין למעלה...(חוץ מהמסך.. מצידי תלקקו אותו..לא מפריע לי..) ;Dעכשיו שהמחשב נעשה להיות דפוק, למי אכפת ?! שישרף כבר... :-*
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אממ בעבר גם ניקיתי את המחשב פעם בשלושה שבועות חודש ניקיון יסודי והייתי מסדר אותו כל הזמן אבל עכשיו..................... 8 חודשים ועדיין לא נגעתי בו מהבחינה הזאת.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים ניקיון? רק כשהמאוררים מלאים אבק או המארז כבר שאב את כל החול מהרצפה לתוך המארז ... והתופעה הכי מעצבנת זה הטביעות אצבעות על המסך :AR15: או החבר שמשחק אנריל\GTA במחשב ומרסס את המסך ברוק (כשהוא מדבר)
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אני התייאשתי, לנקות את המקלדת לא עוזר.. אחרי שבוע זה גם ככה מלא בפרורי אוכל עוד פעם
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אני התייאשתי, לנקות את המקלדת לא עוזר.. אחרי שבוע זה גם ככה מלא בפרורי אוכל עוד פעם אז לא אוכלים ליד המחשב! כלל ברזל אצלי! וכנ"ל אני- חולה ניקיון! ורוצח מי שנוגע במסך שלי!!!!!! זה כ"כ מעצבן הטביעות אצבעות האלה! אז בקיצור, שואב בתוך המחשב כשאני רואה שהוא מלוכלך. חיצונית אני מנקה כל הזמן! פשוט כל הזמן. מקלדת, מסך, מארז, רמקולים, מדפסת, הכל! מה לעשות.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.