עבור לתוכן

הירוס.. יוצא היום בלילה? או מחר בלילה?

Featured Replies

פורסם

Zoom Player שולתת!!111 8)

• תגובות 59
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

*this post may contain spoilers*

לדעתי הירו יהיה קנזי..

השאלה האמיתית היא.. למה ניית'ן מדמיין את פיטר מצולק...?

פורסם

גם לדעתי, שהוא יקח יוזמה ויעשה זאת בעצמו.

לא לא, השאלה האמיתית היא למה ניית'ן חושב שפיטר מת, או משחק את עצמו שהוא מת? הרי הוא נמצא במכולה שם, ולמה פיטר לא זוכר מי הוא?

פורסם

השאלה היא למה חלק מהאנשים חסרי הבינה פה רושמים ספויילרים להנאתם מבלי להזהיר את האחרים.

לדעתי צריך להיות חוק נגד זה בחוקי הפורום.

פורסם

*** ספוילרים ***

תיאוריה א':

בגלל עוצמת הפיצוץ, פיטר למעשה נשרף לגמרי, אבל מכיוון שיש לו את כוח ההתחדשות הוא התחדש מאפס, למצב שאין לו זיכרון (או בגדים) אבל יש לו את אותן יכולות גופניות.

תיאוריה ב': היה לו מפגש עם הבחור האייטי שמחק לו את הזיכרון (קצת פחות יצירתי :) )

הערות לפרק: למה לעזאזל סדרה ברמה כמו גיבורים לוקחת את המוטיב המטומטם והחרוש של סרטי אימה סוג ד' של ילד עם סיוטים שמצייר ציורים מפחידים בכיתה!?!?!? מה זה פה? מת לצעוק 4??

ועוד הערה, אם הירו ימשיך בפרקים הבאים לנסות לשכנע את קנסאיי לעשות את מה שהוא אמור לעשות לפי העתיד, אני ממש ארגיש כאילו אני צופה ב-Time Squad ב-Cartoon Network!!!

חוץ מזה פרק נחמד, ממש לא "וואו" כמו העונה הראשונה אבל יש עוד זמן... :xyxthumbs:

תגידו, מי שהוריד את גירסאת ה-720P של CTU שם לב במקרה שהסצנות הקהות (למשל של אלחנדרו ומאיה) מקודדות נורא? או שזה רק המסך חסר הקונטרסט שלי?

פורסם

השאלה היא למה חלק מהאנשים חסרי הבינה פה רושמים ספויילרים להנאתם מבלי להזהיר את האחרים.

לדעתי צריך להיות חוק נגד זה בחוקי הפורום.

אתה מתכוון אלי?

אז רק שתדע שאני לא כותב בצהוב כי אני חושב שזה יפה :P

---

בקשר לקידוד ב720p - אצלי זה נראה בסדר גמור, כנראה הבעיה אצלך.

פורסם

השאלה האמיתית היא למה אתה משתמש במדיה פלייר ?

במה יותר טוב להשתמש?

ולא יודע, זה לא כל-כך גרוע, וגם זה מכניס כתוביות אוטומטית (למרות שכמעט כל תוכנה עושה את זה).

פורסם

Zoom Player

הוא הנגן הכי טוב לדעתי, וגם מריץ 720p הכי טוב.

פורסם

למה, WMP לא מפעיל 720P?

אני חושב שכן, כמו כל נגן... (זה לא תלוי בקודקים ובפורמט הסרט?)

ואתם יודעים שרק לא מזמן גיליתי את הפיטצ'ר במדיה פלייר (וכנראה שגם קיים בנגנים אחרים) שמפעיל את הכתוביות.

לפני זה הורדתי רק מובנה כי לא ידעתי איך שמים, אחרי זה קראתי איפשהו שצריך תוכנה אז הפעלתי עם vobsub ורק בסוף גיליתי שלא צריך את כל השטויות האלה (לפחות במחשב, אני חושב שבמכשירי DVD צריך עם תרגום מובנה (אפשר גם לעשות לבד)) וגיליתי את האפשרות הזאת במדיה פלייר.

חבל שלא שאלתי פה בפורום כבר ממהתחלה, זה סתם היה בזבוז זמן אז לחכות לפרקים עם תרגום מובנה.

:silly:

ורק כדי להיות בטוח: יש דרך אחרת להפעיל כתוביות, או שזאת הכי קלה? באיזו דרך אתם מפעילים?

ו-AIDIVN, לא אמרת באיזו תוכנה עדיף להשתמש? ואם אפשר המלצות מעוד אנשים (במה אתם משתמשים?).

תודה.

ד"א, מישהו לא נתן פה לינק לאיזה אתר כתוביות: http://www.subs.uni.cc/

ההודעה כבר לא מצאת בת'רד. אני עיוור או שמחקו אותה?

נ.ב: מישהו מצא תרגום טוב?

התרגום שכרגע ב-subs ו-OpenSubtitles.org לא משהו. האיכות לא טובה (בכל אחד בדרך אחרת).

פורסם

mv2player

קליק ימני - add subtitles

----

ניסיתי להריץ סרטי 720p פעם ב vlc, וzoom player [שאלו התוכנות הכי טובות לסרטים לדעתי]

וזום פלייר ניצח ובגדול.

ההשוואה כמובן נעשתה על אותם קודקים [CCCP].

פורסם

BSplayer

פורסם

ובמה הוא בדיוק יותר טוב מ-WMP?

תפרט קצת, זה שאתה כותב את השם לא אומר לי כלום.

אחרי הכל, זה לא טוקבקים, זה פורום מקצועי למחשבים.

פורסם

אם כבר MEDIA PLAYER CLASSIC גירסת ה HOME CINEMA

תומך בEVR VISTA

הנגן הכי מומלץ

פורסם

EVR VISTA? מה זה?

ולמה MPC מומלץ?

עם כל הכבוד להמלצות שלכם, הם ריקות מתוכן ולא באמת אומרות משהו.

אם הייתם מפרטים קצת למה זה היה עוזר.

זה כמו שבנאדם יבקש המלצה לאוטו, ומישהו ימליץ לו על הונדה.

הוא ישאל למה, והשני יגיד לו "כי זה הכי טוב".

אני לא מנסה לעצבן, אבל אם אתם באמת רוצים לעזור, תעזרו עד הסוף (ולא עם תשובות חסרות מעוף).

תודה.

פורסם

רק שאני אבין, השוות עכשיו בין תוכנה לניגון סרטים לאוטו? :screwy:

BSPLAYER הכי טובה כי היא פשוט תומכת בכל מה שתצטרך בצורה הכי פשוטה ונוחה.

מזהה בקלות כתוביות, ויש לה עוד הרבה מאוד אפשרויות נחמדות לראות את הסרט שאתה רוצה איך שאתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים