עבור לתוכן

לייזר מהונג קונג

Featured Replies

פורסם

אבא שלי טס להונג קונג וחשבתי על האפשרות שיביא לי לייזר [מהסוג של הלייזרים הירוקים החזקים..]

איך אפשר לברר איפה בהונג קונג נמכרים לייזרים ובאיזה מחירים?

חפשתי קצת אבל לא מצאתי ממש..

תודה

פורסם

http://www.dealextreme.com/products.dx/category.911

הזמנתי מהם לארץ והגיע ללא בעיות כך שאפשר להזמין לכל מקום בעולם, בטח שבהונג-קונג היכן שהחנות נמצאת. המחירים טובים מאוד.

פורסם

אני לא יודע אם לצחוק עליכם שזה מה שאתם מתעסקים בו או לקנא בכם שדברים שטויתיים כאלו גורמים לכם אושר

פורסם

אני לא יודע אם לצחוק עליכם שזה מה שאתם מתעסקים בו או לקנא בכם שדברים שטויתיים כאלו גורמים לכם אושר

:lol: :lol: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

כל-כך נכון.

פורסם

בעקבות האזהרות של חברת חשמל לגבי אי עמידה בעומס, קניתי כמה פנסים מהחנות הזאת, $15 ליחידה, סוללת AA אחת למתנות לאנשים קרובים. הפנסים חזקים פי כמה מפנסים במאות שקלים בארץ ועובדים שעות על סוללה אחת כך שלא ברור לי למה אתה קורא "דברים שטותיים" (בהנחה שלזה התכוונת בטעות הכתיב שלך).

אם אתה נהנה מהודעות שליליות חסרות טעם, אני ממש מרחם עליך. כנראה שכל מה שמענין אותך זה המספר של ההודעות שאתה מייצר בלי קשר לתוכן שלהן.

פורסם

כל אחד רואה את זה מהזווית שלו. ;)

פורסם

כנראה שכל מה שמענין אותך זה המספר של ההודעות שאתה מייצר בלי קשר לתוכן שלהן.

הודעות בפורום כללי ובפורום אקטואליה לא נספרות במונה הודעות... :kopfpatsch:
פורסם
  • מחבר

תודה לכולם.

פורסם

אני הזמנתי לייזר ירוק ב-EBAY.. נראה לי שזה הגיע מהונג קונג.. אבל לא זוכר כבר יותר מדי פרטים כי זה היה מזמן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים