עבור לתוכן

איך הרוגים רימות?!

Featured Replies

פורסם

הכל התחיל ביום שישי, זה היה יום חם ושקט, אמי הכינה קציצות בשר כהרגלה במטבח, שיהיה לנו מה לאכול לאחר הצום.

אמרה לי אמי: דורון, הורד בבקשה את הפח, למען לא יבאיש ביום הכיפורים הבא עלינו לטובה (או יותר נכון: נו תזיז תתחת ש'ך תוריד תפח שהוא לא יתחיל להסריח לי פה)

אח"כ אמרתי, אח"כ.

את יום הכיפורים בילינו בחשמאונאים, שחזרנו, הפח עדיין עמד בארון זבל, אז אמרה לי אמי: דורון, הורד בבקשה את הפרק ורוקנו מזבל, למען לא יבאיש מחר (או: נו נמאס לי מהעצלנות שלך תוריד כבר את הפח לכל הרוחות).

אח"כ אמרתי, אח"כ.

היום, השקימה אמי בבוקר עם ציוץ הציפורים, כדי להכין לי מטעמים לבית הספר, אך אוי ואבוי,חשכו עיניה! כל הבית מלא רימות! בסלון, במטבח, בספות,על השטיח!

כל הבית!

אתם בטח מתארים לעצמכם מה אמרה לי אמי (שתחיה) לאחר מכן, אך עכשיו כל הבית מלא רימות? מה עושים?!

פורסם

תקח כפפה (או שקית ניילון) ותאסוף אותן אחת אחת לתוך איזה כלי, כשתסיים תזרוק את הכלי לפח הזבל (שמחוץ לבית! :))

או - אם יש לכם שואב אבק שיש לו שקיות חד פעמיות, פשוט תשאב אותן ותזרוק את השקית כשתסיים

פורסם

תלמד מהפנדה :xyxthumbs:

el_panda_flamethrower_wallpaper.jpg

פורסם

מה זה רימות?

פורסם
  • מחבר
rimot_final.jpg
פורסם

מה זה רימות?

סוג של אוכל.

פורסם

תלמד לזרוק את הזבל X_X

איך להרוג? לאסוף אותם אחת אחת (עונש מספק על אי הורדת זבל)

פורסם

אויי וייי

פעם אחת השערתי חצי עוף בחדר שלא סיימתי

הוא עמד שבוע ואז היה מלא כאלה בתוך העוף אחרי זה לא נגעתי בעוף חודש! וכל מה שאכלתי פחדתי לאכול :kopfpatsch:

פורסם

למה אתה מבאססס גם אח שלי פעם כימעט אכל עוף עם רימות

פורסם

שתבין אחי...

למורה לאנגלית שלי קוראים רימה .

ואני לא צוחק.

פורסם

שתבין אחי...

למורה לאנגלית שלי קוראים רימה .

ואני לא צוחק.

:lol: :lol:

ד"א לרכזת מחשבים בבצפר שלי גם קוראים רימה :lol:

פורסם

אוי, איזה באסה.

זאת התולעת אולי היותר מבאסת שקיימת.

פעם השארתי חלב בחוץ, אמרו לי שייצא שמנת (רק שכחו לציין שצריך חלב לא מעובד מפרה...), אחרי יומיים אני רואה משהו זז בחלב, אני מוריד את המגבת וחשכו עיניי.

פורסם

זה פשוט יצא מתוך החלב?

מזכיר קצת את הניסוי שערך פרנצסקו רדי עם הבשר והזבובים...

פורסם

AIDVN

אשמח עם תרחיב בנושא

פורסם

בהתחלה לא הבנתי מה אתה רוצה, אח"כ אמרתי בקול רם "גועל נפש!".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים